Members gsarig Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Α ναι, καλά που μου το θύμισες, και το High Plains Drifter μου άρεσε επίσης. Γενικά πάντως, νομίζω πως προτιμώ τα γουέστερν του από τις πιο πρόσφατες ταινίες, γιατί από ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνει πολύ το ίδιο μοτίβο που ξεκίνησε με το Unforgiven (ο «παλαίμαχος» που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία για να εξιλεωθεί από κάποιο λάθος του παρελθόντος κλπ κλπ).
insomnian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 No 36 στη λιστα των 241 μεγαλυτερων ηθοποιων του imdb. http://www.imdb.com/list/fvsyEdSVnj0/
capten- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Aπό τος σπουδαιότερους κινηματογραφιστές! Να σκεφτεί κανεις ότι δεν γουστάρω καθόλου τα western alla αυτή η ταινία tou Clint {δεν θυμάμαι τίτλο} η οποια πήρε oskar καλύτερης ταινίας αρχές τις δεκαετίας του 90 με ενθουσίασε. Αναμφίβολα και το Mystic River και το Million dollar baby ήταν πολύ καλές ταινίες tou αν και πιστεύω το ατού τους ήταν κύριος οι super ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
gpanagiotou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αν και ο Clint Eastwood δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ως ηθοποιός (ίσως επειδή δεν μου αρέσουν τα western, γενικά), τον παραδέχομαι ως σκηνοθέτη. Μου άρεσαν πολύ τα Mystic River, Million Dolar Baby και Invictus. Περιμένω το Hereafter. Από το trailer φαίνεται πολύ καλό
Mika Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 No 36 στη λιστα των 241 μεγαλυτερων ηθοποιων του imdb. http://www.imdb.com/list/fvsyEdSVnj0/ ρε συ λιστα απο χρήστη δεν ειναι αυτη;
insomnian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πραγματι... ετσι οπως την ειχα δει στη πρωτη σελιδα του imdb νομιζα οτι ηταν βασει ψηφοφοριας. Οποτε ετσι εξηγειται πως ο συγκεκριμενος χρηστης εχει διαλεξει σχεδον αποκλειστικα αμερικανους
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Aπό τος σπουδαιότερους κινηματογραφιστές! Να σκεφτεί κανεις ότι δεν γουστάρω καθόλου τα western alla αυτή η ταινία tou Clint {δεν θυμάμαι τίτλο} η οποια πήρε oskar καλύτερης ταινίας αρχές τις δεκαετίας του 90 με ενθουσίασε. Αναμφίβολα και το Mystic River και το Million dollar baby ήταν πολύ καλές ταινίες tou αν και πιστεύω το ατού τους ήταν κύριος οι super ερμηνείες των πρωταγωνιστών. το Unforgiven λες ε? ναι ηταν τρομερο,δεν εμοιαζε τοσο με τα αγρια western που δειχνανε απλα 5 ηλιοκαμενους απλυτους αξυριστους να μαχονται για το ποιος θα ριξει πρωτος 7 σφαιρες απο το εξασφαιρο του
insomnian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιανουαρίου 2011 - spoiler Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιανουαρίου 2011 - spoiler Eγω ειχα δει μονο τη τελευταια σκηνη εκει που λεει "παω να φυγω τωρα και μη τολμησει να με πυροβολησει κανεις..." και οντως δεν τον πυροβολησε κανειος απ αυτους που ηταν εξω και σημαδευαν. Γιατι ετσι?
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος μπορεις να πεις και σε αλλες ταινιες την υποθεση του τελους...
insomnian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Eκεινο το καιρο ξερεις δεν ηταν ευκολο να κανουν μπανιο και να ξυριζονται καθε μερα. Καουμπουδες ηταν, οχι λουλουδες
john1987 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μου κανει εντυπωση το θεμα που πραγματευεται,ειδικα για eastwood ειναι λιγο καπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.