Προς το περιεχόμενο

Clint eastwood

dimitris_1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται...Ως λάτρης του Clint Eastwood θέλω να μου πείτε ποία ταινία του σας άρεσε πιο πολύ,και αυτές που έχει σκηνοθετήσει και σε αυτές που έχει παιξεί,κάνω την αρχή,θεωρώ πως το Gran torino είναι η καλύτερη του :D

Δημοσ.

Χαίρεται...Ως λάτρης του Clint Eastwood θέλω να μου πείτε ποία ταινία του σας άρεσε πιο πολύ,και αυτές που έχει σκηνοθετήσει και σε αυτές που έχει παιξεί,κάνω την αρχή,θεωρώ πως το Gran torino είναι η καλύτερη του :D

Πολυ καλη οντως μου αρεσε και μενα ...

Αν και η αγαπημενη μου ειναι η escape from alcatraz

Δημοσ.

Τί υπέροχα όμορφος άντρας που ήταν την εποχή που έπαιζε τον άνθρωπο χωρίς όνομα στα ουέστερν του Λεόνε!! Θεός! Εκεί ευχαριστιέμαι περισότερο να τον βλέπω.

Απο ταινίες του αν πρέπει να ξεχωρίσω μου αρέσουν πιο πολύ το Mystic River και το Unforgiven.

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω αξιωθεί να δω τον καλό τον κακό και τον άσχημο.

Πάντως τώρα στα τελευταία του δεν με γεμίζει. Στυλ, Milion dollar baby και τέτοια γλυκανάλατα εννοώ.

Δημοσ.

Τί υπέροχα όμορφος άντρας που ήταν την εποχή που έπαιζε τον άνθρωπο χωρίς όνομα στα ουέστερν του Λεόνε!! Θεός! Εκεί ευχαριστιέμαι περισότερο να τον βλέπω.

Απο ταινίες του αν πρέπει να ξεχωρίσω μου αρέσουν πιο πολύ το Mystic River και το Unforgiven.

Δεν αγριευόσουνα καθόλου? :P είναι λιγο αγριόφατσα ρε παιδί μου :P :P

• Members
Δημοσ.

Εμένα το Unforgiven και το Pale Rider (δεν ξέρω γιατί αλλά την είχα βρει πολύ ευχάριστη ταινία)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...