Προς το περιεχόμενο

Gran Torino

dimitris_1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,ως νέος στο forum αποφάσισα να ανοίξω και εγώ ένα θέμα...θέλω την γνώμη σας για το Gran torino του Clint Eastwood,είναι η αγαπημένη μου ταινία(όπως φαίνεται και από την εικόνα μου :P)Πείτε μου πως σας φάνηκε η ταινία :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Σωστα μην ανησυχεις..Εχουν ειδοποιηθει οι καταλληλοι.

Στο θεμα μας τωρα. Πιστευω οτι ειναι μία εξαιρετικη κοινωνικη ταινια, που αφηνει κατι στον θεατη. Θα την ξαναεβλεπα ευχαριστα

Δημοσ.

Ωραία...Λοιπόν την θεωρώ την καλύτερη ταινία του γιατί νομίζω πως ο ρόλος του έχει στοιχεία από όλες τις ταινίες που έχει παίξει,όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος:D και έχει το καλύτερο τέλος που έχω δεί σε ταινία :rolleyes:

Δημοσ.

Σωστα μην ανησυχεις..Εχουν ειδοποιηθει οι καταλληλοι.

Στο θεμα μας τωρα. Πιστευω οτι ειναι μία εξαιρετικη κοινωνικη ταινια, που αφηνει κατι στον θεατη. Θα την ξαναεβλεπα ευχαριστα

Γενικά νομίζω πως o Eastwood έχει κάνει ταινίες που αφήνουν κάτι στον θεατή όπως το Million dollar baby και το Changeling(επίσης αγαπημένες μου ταινίες) :rolleyes:

Δημοσ.

Περιμένω και την δικιά σου γνωμη... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Τον προτιμω σαν σκηνοθετη παρα σαν ηθοποιο ,με εξαιρεση τον ρολο του καλου :rolleyes:

Επιγραμματικα απο τις ταινιες που εχει σκηνοθετησει αγαπημενες μου ειναι το Million Dollar Baby ,changeling ,Mystic River ,Unforgiven , Βird ..με αυτη την σειρα :).Θα κανω περισσοτερα σχολια προσεχως.. :P

Δημοσ.
Unforgiven

best of the best of the bester που λεμε, και να φανταστείς δεν τρελαίνομαι για western.

και το Gran Τorino αρκετά καλο

Δημοσ.

Την ειδα προσφατα, οποτε την εχω φρέσκια :-)

Μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Οι χαρακτηρες μου φανηκαν αληθινοι. Και οι καταστασεις, εχω την αισθηση(χωρις να ζω στην αμερικη) οτι ηταν αληθινες/πειστικες.

Οταν λεω καταστασεις, εννοω την καθημερινοτητα στην γειτονια/παροικια των χμον, η συμβιωση τους, οι συμμοριες, τα εθιμα τους κλπ.

Επισης, κατι αλλο που μου εκανε εξαιρετικα εντυπωση(θετικη), ειναι η σχεση του κλιντ ιστγουντ με τα παιδια και τα εγγονια του. Δεν μπορουσε να προσαρμοζεται στη σημερινη πραγματικοτητα, ζουσε με τις ηθικες αξιες του '50 και αυτο του δημιουργουσε προβλημα στις σχεσεις του με τα παιδια και τα εγγονια. Τον ειχε απομακρυνει.

Και λεω μου εκανε εντυπωση γιατι αυτο το συνανταμε και εδω στην ελλαδα (μπορει και παντου), και κατα καποιο τροπο το αναγνωρισα.

Ολα τα παραπανω, για μενα, ειναι πολυ σημαντικα στοιχεια ωστε να χαρακτηρισω τη ταινια, πολυ καλη.

Περα απ αυτα ομως, ειχε πολυ καλο σεναριο. Χωρις να μπορω να πω γιατι καθως δεν εχω τις (τεχνικες) γνωσεις.

Επισης και οι ηθοποιοι ηταν πολυ καλοι/πειστικοι.

Δημοσ.

Ρε παιδια πάντως εγώ παρόλο που μου αρεσει ο Clint , έριξα πολύ γέλιο σ'αυτην την ταινία.. την είδα με τον άντρα μου που είναι τρελλός fun του Eastwood και τον μάμησα με τις λαλακίες που έλεγα..."Τώρα θα τους επιτεθεί με τη μαγκούρα και θα δουν τα κωλόπαιδα"... "Κάτσε μη τρέχεις στις σκάλες και βγάλεις κανα γοφό.." και λοιπές καφρίλες... αλλά ρε παιδιά δεν είναι λίιιιιγο μεγάλος για να είναι τόσο badass? :huh:

Δημοσ.

Ρε παιδια πάντως εγώ παρόλο που μου αρεσει ο Clint , έριξα πολύ γέλιο σ'αυτην την ταινία.. την είδα με τον άντρα μου που είναι τρελλός fun του Eastwood και τον μάμησα με τις λαλακίες που έλεγα..."Τώρα θα τους επιτεθεί με τη μαγκούρα και θα δουν τα κωλόπαιδα"... "Κάτσε μη τρέχεις στις σκάλες και βγάλεις κανα γοφό.." και λοιπές καφρίλες... αλλά ρε παιδιά δεν είναι λίιιιιγο μεγάλος για να είναι τόσο badass? :huh:

Νομίζω πώς τώρα που χεί μεγαλώσει κάνει ακόμα καλύτερα τον παράξενο...Δεν το παίζει κακός δύστροπος το παίζει.. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...