Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μενα τα γνωστα...

Με χαλασε λιγο γιατι δεν εχουν καμια μα καμια σχεση οι δυο δισκοι samsung-seagate, αλλα τουλαχιστον ειναι καλη η τιμη και περιμενα ακυρο ετσι και αλλιως...

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μία από τα ίδια και εγώ. 1 στους 2 seagate. Πήρε κανείς samsung? δηλαδή από τη στιγμή που υπήρχε στο site προς πώληση δεν έπρεπε να υπάρχει κάποιο stock?

Μίλησα με τον τυπά από πλαίσιο και του λέω "δηλαδή 2 seagate" ....και μου λέει "όχι 1".Ρωτάω ..."και στο site γιατί υπήρχε το προϊόν και μπορούσα να πάρω την ποσότητα που ήθελα?" και μου απάντησε πως "αρχικά γίνονται οι παραγγελίες και μετά από 1 ώρα ενημερώνεται το σύστημα". Τώρα ό,τι καταλαβαίνεται.

Πάντως με +10 ευρουλάκια γίνεται εξωτερικός 2,5" 500GB (με θήκη αφαλώς). Σύνολο 30 ευρώ που είναι σούπερ προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

...Πήρε κανείς samsung? δηλαδή από τη στιγμή που υπήρχε στο site προς πώληση δεν έπρεπε να υπάρχει κάποιο stock?

Τα γνωστα στοκ/κραχτες των ενος ή δυο τεμαχιων... wink.gif

Μπορει να βρεθει ενας που να πηρε τον sammy.

Δημοσ.

ντάξ ρε συ μάτριξ 500αρης 2,5" με ένα κοσάρικο...τί άλλο πια?!!!εγώ είχα χαρεί για τα 37€(τώρα έχω στραβώσει:-P)

το λες σαν να ήταν ο ένας ssd και ο άλλος συμβατικός άσε που το 90% θα καταλήξει σε usb(=γιατρέ, βούλωσα)...

Δημοσ.

Και σε μενα τα γνωστα...

Με χαλασε λιγο γιατι δεν εχουν καμια μα καμια σχεση οι δυο δισκοι samsung-seagate, αλλα τουλαχιστον ειναι καλη η τιμη και περιμενα ακυρο ετσι και αλλιως...

Ίδιοι δίσκοι είναι πάνω κάτω.

Αν τους έβαζες σε μηχάνημα χωρίς να ξέρεις ποιός είναι ποιος θα ταν αδύνατον να τους ξεχωρίσεις.

Γενικά στους 500άρηδες 5400 με 2 platters όλοι οι δίσκοι βράζουν στο ίδιο καζάνι με μια απειροελάχιστη διαφορά υπέρ του WD Blue, o οποίος υπερτερεί ελαφρά σε access time.

Κάθησα και το τσέκαρα εκτενώς.(Τόσα λεφτά δίνω να μην το ψάξω πρώτα. :P :P :P )

Τώρα απο προβλήματα αξιοπιστίας στο συγκεκριμένο σκληρό δεν διαβάζω να εχει ιδιαίτερα.

Νομίζω πως η seagate μετά τον 7200.11 το πήρε το μάθημά της.

Εξάλλου αργόστροφος λαπτοποσκληρός είναι με antivibe protection κτλ κτλ τι μπορεί να πάθει???

Αν είναι να σου κάτσει η Παναγιώτενα μπορεί και με WD να σου κάτσει οι οποίοι όντως έχουν καλύτερο όνομα.

• Moderators
Δημοσ.

ντάξ ρε συ μάτριξ 500αρης 2,5" με ένα κοσάρικο...τί άλλο πια?!!!εγώ είχα χαρεί για τα 37€(τώρα έχω στραβώσει:-P)

το λες σαν να ήταν ο ένας ssd και ο άλλος συμβατικός άσε που το 90% θα καταλήξει σε usb(=γιατρέ, βούλωσα)...

Δεν θα πηγαινε (πηγαιναν) σε usb οι δικοι μου... sad.gif

Ειπα συνολικα ειμαι "χαρουμενος", αλλα αν ηταν ο,τι παρηγγειλα θα πεταγα.

Δημοσ.

Κι'εμένα με πήραν τηλ το μεσημέρι και θα μου στείλουν τελικά τον Seagate. Μια χαρά, για 20 ευρώ. Φυσικά πάει κατευθείαν για εξωτερικός με την ανάλογη θήκη.

• Moderators
Δημοσ.

Ίδιοι δίσκοι είναι πάνω κάτω.

Αν τους έβαζες σε μηχάνημα χωρίς να ξέρεις ποιός είναι ποιος θα ταν αδύνατον να τους ξεχωρίσεις.

Γενικά στους 500άρηδες 5400 με 2 platters όλοι οι δίσκοι βράζουν στο ίδιο καζάνι με μια απειροελάχιστη διαφορά υπέρ του WD Blue, o οποίος υπερτερεί ελαφρά σε access time.

Κάθησα και το τσέκαρα εκτενώς.(Τόσα λεφτά δίνω να μην το ψάξω πρώτα. :P :P :P )

Τώρα απο προβλήματα αξιοπιστίας στο συγκεκριμένο σκληρό δεν διαβάζω να εχει ιδιαίτερα.

Νομίζω πως η seagate μετά τον 7200.11 το πήρε το μάθημά της.

Εξάλλου αργόστροφος λαπτοπσκληρός είναι με antivibe protection κτλ κτλ τι μπορεί να πάθει???

Αν είναι να σου κάτσει η Παναγιώτενα μπορεί και με WD να σου κάτσει οι οποίοι όντως έχουν καλύτερο όνομα.

Ανετα ξεχωριζουν με λειτουργικο. (εβγαλα scorpio blue -5400- wd 500αρη και εβαλα τον sammy και εχει αισθητη διαφορα υπερ του δευτερου!)

Δεν τσεκαρες καλα: tongue.gif

εχω και τους δυο εδω και καιρο:

Κοιτα ταχυτητες: http://www.insomnia....ost__p__3734495

Προβληματα αξιοπιστιας δεν πιστευω οτι εχει κανενας απο τους 2.

Οι WD δεν εχουν κανενα καλο ονομα πλεον. Πριν 5 χρονια ηταν αλλιως τα πραγματα.

(ενα μυστικο - ο sammy εχει 320αρια πλαττερς, ασχετα που ειναι 500αρης και οχι 640 wink.gif )

Δημοσ.

Ανετα ξεχωριζουν με λειτουργικο. (εβγαλα scorpio blue -5400- wd 500αρη και εβαλα τον sammy και εχει αισθητη διαφορα!)

Δεν τσεκαρες καλα: tongue.gif

εχω και τους δυο εδω και καιρο:

Κοιτα ταχυτητες: http://www.insomnia....ost__p__3734495

Προβληματα αξιοπιστιας δεν πιστευω οτι εχει κανενας απο τους 2.

Οι WD δεν εχουν κανενα καλο ονομα πλεον. Πριν 5 χρονια ηταν αλλιως τα πραγματα.

Προσωπική άποψη πως ειδικά για λειτουργικό μεγαλύτερη σημασία εχει το Random Access Time παρά το Sequencial R-W.

Τώρα αυτά τα θέματα είναι τελείος υποκειμενικά βέβαια οπότε... :rolleyes:

Εντομεταξύ λες για 45-65 ενώ οι δίσκοι βγάζουν ο ένας 78 και o άλλος 69???

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπική άποψη πως ειδικά για λειτουργικό μεγαλύτερη σημασία εχει το Random Access Time παρά το Sequencial R-W.

Τώρα αυτά τα θέματα είναι τελείος υποκειμενικά βέβαια οπότε... :rolleyes:

Εντομεταξή λες για 45-65 ενώ οι δίσκοι βγάζουν ο ένας 78 και o άλλος 69???

Μεχρι το "rolleyes.gif" συμφωνουμε και στα 2. Στην πραξη ομως αυτη η μικρη διαφορα του access time δεν κανει ζημια.

Στο τελος (minimum) ειναι το 65-45. Δεν διαβασες προσεκτικα. Στο inner. (320αρια βλεπεις wink.gif)

Το αλλο ειναι average.

Και στον θορυβο εχουν διαφορα. Το seek ειναι πολυ πιο ήσυχο στον sammy - προφανως εχει πιο εντονο AAM γι αυτο και το λιγο τσιμπημένο access time

Δημοσ.

Μολις με πηραν τηλεφωνο απο το πλαισιο.... και καλα θα μου δωσουν αυριο το πρωι τον Seagate απο 59.9 μονο 19.9, δηλαδη οσο η προσοφρα του samsung... καλοοο???? για να δουμε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...