Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτός που λες είναι στις 4200rpm τους έβαζε η toshiba στα φορητά πριν 3 χρόνια..

αν σκεφτείς όμως ότι με 20€ παίρνεις φλασάκι κι αυτό καλή προσφορά είναι

δε μιλαω για μια περιπτωση...εχει 500αρηδες , 640ρηδες κτλ κτλ

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις τους πηρα τηλ,τα ιδια και σε μενα, για τον seagate μου ειπανε να παραλαβω αυριο

δεν με χαλασε...αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι επρεπε να παρω εγω τηλ για να μου πουνε τι θα γινει...απο την αλλη δεν λες παλι καλα που το χειριστηκαν ετσι και δεν φαγαμε το ακυρο παλι..

Δημοσ.

Με κάλεσαν και εμένα και ομοίως έδωσαν προσφορά για έναν seagate στην ίδια τιμή.

Πάλι καλά κιόλας γιατί άλλο περίμενα να πάρω.

Δημοσ.

Εσας που σας καλεσαν, ειχατε παραγγειλει μονο το δισκο? Online?

παρήγγηλα και κάτι μαρκαδόρους για το γιό μου αλλά και αυτοί σε έλλειψη ήταν.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου αρέσει αυτό το σπόρ....Χθες πήρα 2 και τωρα που διάβαζα το forum με πήρε τηλ ο υπάλληλος (κουρασμένος με μαλλιασμένη γλώσσα) και μου είπε το γνωστό λογύδριο...του λέω 3,5αρι δεν μπορω στα 19.90? λεει οχι και τελικά κλεισαμε στο γνωστο 2,5αρι. Thanks στο φιλο που εστειλε προσφορά

Δημοσ.

Μόλις πρόσεξα πως στο πλαίσιο έχω στο λογαριασμό μου ένα παλιό νούμερο τηλεφώνου οπότε και να θέλουν να με πάρουνε μάλλον δύσκολο...

Τι προτείνεται να κάνω; Στέλνουν αυτοί ποτέ email; Πολύ θα ήθελα να μου τα εξηγήσουν γραπτώς ;) ...

Δημοσ.

Same here! Μετά από τηλεφώνημα, μόνο ένα μπορώ να παραλάβω και αυτός seagate -στην ίδια τιμή φυσικά.

Ο τύπος στο τηλέφωνο ήταν κασέτα. Δεν μπορώ να φανταστώ σε πόσους είπε τα ίδια πράγματα...

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο... Ζήτησα δύο και πήρα έναν και seagate.... Μια χαρά... πρώτη φορά τέτοια κίνηση από το Πλαίσιο δεν την περίμενα... ;)

Δημοσ.

Προσωπικά καλύτερα seagate γιατί η WD τελευταίο χρόνο με έχει βασανίσει απίστευτα και στο rma της αλλά και στο πόσους χαλασμένους δίσκους έχω στείλει για επισκευή/αντικατάσταση. 4 στους 10 δίσκους τους έχω στείλει για αλλαγή με πρόβλημα.

Ενώ seagate κιχ δε βγάζουν.

Δημοσ.

Μόλις με ειδοποίησαν κι εμένα ότι μπορώ να παραλάβω αύριο.

Μια χαρά ξηγήθηκε το Πλαίσιο τελικά, όχι σαν το Public...

και εγω θα παραλάβω με κουριερ αυριο ή μεθαυριο απότι είπαν. Seagate και εδώ. Θα τον βάλω στο HP μου που εχει 250, εκεινος θα πάει στο msi και του msi θα γίνει εξωτερικός usb-powered γιατι ο elements 750 που εχω ειναι κουρσουμι και θέλει κ μονιμη τροφοδοσία.

να φάει σκατα to public. τους ξαναπήρα σήμερα κ ακόμη περιμένω τηλέφωνο για να μου "εξηγησουν".

εγω φταίω που τους υποστήριζα-ηταν και για δωρο η τηλεόραση...

Δημοσ.

τέλος καλό, ολά καλά Insomniacs!!! Τώρα εγώ γιατί στράβωσα που για τον ίδιο έδωσα 37€ ????

χαχαχα της προσφοράς το γκάγκελο γίνεται!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...