sotoss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα... Δεν έχω μπαταρία και είναι κλειστό το κινητό ;P
tigersgate6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 χαχα μαλλον πρεπει να κανω εγω την αρχη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κανεναν που να προχωρησε απο το σταδιο "Επεξεργασια"? Εγω εχω παραγγειλει και μια ψυκτρα και κατι αλλα, οποτε ειμαι περιεργος να δω πως θα το χειριστουν.
opera Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 πριν από λίγο με πήρανε θα πάρω τον seagate + 10 ευρώ μεταφορικά μαζί με κάτι μαρκαδόρους και έτσι πάλι προσφορά είναι.
LOULATRANS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και μενα με πηραν τηλ. για ενα κοματι αντι των 2 που ηθελα,και θα στειλουν τον seagate που πηρα την περασμενη εβδομαδα στα 37 στην τιμη των 20 ευρω.παλι καλα.....
tigersgate6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και εγω παιδια μια χαρα πηγε το θεμα πηρα μονος μου τηλ.και μου τον αντικαταστησανε με τον seagate αυριο μου ειπαν θα παραλαβω απο το καταστημα !!!
JohnnyX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καντε φασαρια.. παντως εχει και αλλα κομματι προσφορες ... σε συγκεκριμενα καταστηματα ..(αμα βρειτε τιποτα βεβαια) αλλα και μερικα αλλα για online παραγγελια οπως 10€ 200gb... μικρος αλλα οχι κακη τιμη
christos.p25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί να μου πει κάποιος που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά (από Αθήνα) , από πιο νούμερο τηλ τον πήραν; ευχαριστώ;
blacksuede Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ειχα παραγγειλει 8 τεμαχια με αντικαταβολη σε μαγαζι .. Με πηραν τηλ. και μου δινουν ενα seagate momentus στην ιδια τιμη .. Τους ειπα θα παω να το παραλαβω με το δικηγορο μου. :devil: (Συγγνώμη, ξεκίνησες με δύο + δύο, που κατά λάθος έγιναν έξι, και τελικά παράγγειλες 8? μη μου πεις ότι σου έλειπαν 4Τ...κατευθείαν μεταπώληση προφανώς... μέρες που 'ναι σου χαλάσαν τη δουλειά... ) ο seagate είναι αυτός των 37€ που είχε αρχές του μήνα, παραπάνω εγγύηση και "τίμια" λύση τουλάχιστον για όσους παρήγγειλαν 1 ή 2 κομμάτια...
blacksuede Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καντε φασαρια.. παντως εχει και αλλα κομματι προσφορες ... σε συγκεκριμενα καταστηματα ..(αμα βρειτε τιποτα βεβαια) αλλα και μερικα αλλα για online παραγγελια οπως 10€ 200gb... μικρος αλλα οχι κακη τιμη αυτός που λες είναι στις 4200rpm τους έβαζε η toshiba στα φορητά πριν 3 χρόνια.. αν σκεφτείς όμως ότι με 20€ παίρνεις φλασάκι κι αυτό καλή προσφορά είναι
nikos1071 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις με πήραν και εμένα τηλέφωνο για τη γνωστή αλλαγή.... 2 είχα παραγγείλει σήμερα το πρωί και θα παραλάβω τελικά έναν, από κατάστημα (οπότε γλιτώνω και μεταφορικά) στα 20 ευρώ. Μια χαρά τελικά! Ομολογώ ότι με εξεπληξε ευχάριστα η αλλαγή αυτή... είναι μια πολιτική την οποία μάλλον την είχε "ξεχασμένη" το Πλαίσιο τον τελευταίο καιρό... ϊσως να τους έπιασε το πνεύμα των Χριστουγέννων τι να πω?
Palm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 (Συγγνώμη, ξεκίνησες με δύο + δύο, που κατά λάθος έγιναν έξι, και τελικά παράγγειλες 8? μη μου πεις ότι σου έλειπαν 4Τ...κατευθείαν μεταπώληση προφανώς... μέρες που 'ναι σου χαλάσαν τη δουλειά... ) ο seagate είναι αυτός των 37€ που είχε αρχές του μήνα, παραπάνω εγγύηση και "τίμια" λύση τουλάχιστον για όσους παρήγγειλαν 1 ή 2 κομμάτια... Με ετρωγε να παραγγειλω και αλλους .. Μου φαγανε το μεροκαματο οι ατιμοι .. :devil:
poodle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί να μου πει κάποιος που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά (από Αθήνα) , από πιο νούμερο τηλ τον πήραν; ευχαριστώ; 2102895102
blacksuede Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαααα να σου πω εν μέρει καλά θα κανες!!! θα ηταν και ωραιο δώρακι σε κανα φιλο που ασχολείται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.