Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα υπάρχει διαθέσιμο στα καταστήματα

Αλλά οι υπάληλοι δεν βρίσκουν τον κωδικό.

Πράγματι, αν κανεις αναζήτηση του κωδικού δεν σου δίνει αποτέλεσμα.

Μόλις το κατέβασαν ....

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αρχικό link πράγματι οδηγεί σε σελίδα "Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο" πλέον.

Άγνωστο το τι θα γίνει με όσους έχουν ήδη κάνει παραγγελία, αν κι έυκολα μπορούμε να φανταστούμε...

Παρόλα αυτά υπάρχουν κι αυτοί

Δημοσ.

προτεινω στην επομενη τετοια περιπτωση (και βρωμανε αυτες οι περιπτωσεις) απο οποιοδηποτε μπακαλικο

ολοι οσοι παρακολουθουμε τις προσφορες στο insomnia,να χωθουμε για αγορα

και μετα να κανουμε μαζικη καταγγελια στο ΙΝΚΑ για παραπλανητικη προωθηση

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια.Από τους 2 που ήθελα μου πρότεινε τον Seagate 500gb στην ιδια τιμή 19,90 δλδ να μου στείλει μόνο έναν όμως.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια.Από τους 2 που ήθελα μου πρότεινε τον Seagate 500gb στην ιδια τιμή 19,90 δλδ να μου στείλει μόνο έναν όμως.

Και εμενα το ιδιο

παλι καλα

Δημοσ.

Μπα, μπα...για να δούμε..θα πάρουν κι εμάς τηλέφωνο;; Μήπως είχατε ήδη πληρώσει με πιστωτικές / χρεωστικές εσείς;

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει 8 τεμαχια με αντικαταβολη σε μαγαζι ..

Με πηραν τηλ. και μου δινουν ενα seagate momentus στην ιδια τιμη ..

Τους ειπα θα παω να το παραλαβω με το δικηγορο μου. :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Και εγω παω για seagate, οχι οτι με χαλαει βεβαια!!! 20Ε ειναι, με μια θηκουλα και ειναι οτι πρεπει. Μαλλον μαλακια κανανε και απλα κοιτανε να το καλυψουν για να μην γινει θεμα. Ουτως η αλλως παντος ειναι μια απο τις καλυτερες προσφορες του 2010 :lol:

Δημοσ.

Μπα, μπα...για να δούμε..θα πάρουν κι εμάς τηλέφωνο;; Μήπως είχατε ήδη πληρώσει με πιστωτικές / χρεωστικές εσείς;

Εγώ όχι πάντως.Την πάτησα μια φορα πληρώνοντας και έκανα 1,5 μήνα να μου γυρίσουν τα χρήματα.Αντικαταβολή και πολύ τους πάει...

Δημοσ.

και εγω ειχα παραγγειλει 3, τελικα με 1 seagate θα καταληξω. Δε μπορω να πω οτι με χαλασε παντως... κυριως 1 ηθελα για το PS3, πηρα αλλους 2, εναν για το laptop και εναν για εξωτερικο αλλα ηταν λιγο σπαταλη... Τελικα κατεληξα με τον 1 που κυριως χρειαζομουνα και καλυτερα 3 χρονια εγγυηση παρα 1...

Δημοσ.

εμένα δεν με πήραν τηλέφωνο απλά η παραγγελία άλλαξε status

Κατάσταση: Start Picking

Order has been checked

θεωρό πως και λαλακία να έκαναν, το ότι δίνουν ένα κομμάτι στον καθένα είναι υπέρ τους ( αν και με την τακτική του πλαισίου είμαι κατά ).

Δημοσ.

Μόλις με πήραν κι εμένα τηλέφωνο και μου είπαν οτι λόγω της προσφοράς και της μεγάλης ζήτησης που είχε εξαντλήθηκε. :lol:

Βέβαια μου αντιπρότεινε κι εμένα τον seagate με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως μου είπε και στην ίδια τιμή.

Λέω άντε,αμα είναι έτσι φέρτε τον,οπότε αυριο λέει παραλαμβάνω. :rolleyes:

Για να δούμε...

Δημοσ.

Κι εμένα ακριβώς τα ίδια, έναν seagate ενώ είχα παραγγείλει 2. βλέπει κανείς στο σαιτ του πλαισίου τον momentus τον 500αρι; Ξέρουμε τίποτα για τον σκληρό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...