kantaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. ουρτ λαμογια η παραγγελια εγινε 11.45 χτες οποτε οι νεοτεροι μια απο τα ιδια η αποθεωση=ακομη διαθεσιμος για αγορα στο site τους
nikos1071 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά. insomnia προσφορές addicted και εδώ... κτύπησα και εγώ δύο.... χαχαχα θα πέσει γέλιο...
xenosapo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πηρα και εγω αλλους 2 Απαντηση αμεσως...
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πριν κανενα μισαωρο εβαλα και εγω αλλους 2 Αντε η ομαδικη καταγγελια τωρα...
MakisCE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 10.14πμ - email >Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το www.plaisio.gr Σε Επεξεργασία Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 10.14πμ - email >Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το www.plaisio.gr Σε Επεξεργασία Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας Μεχρι εκει ολοι ετσι ειμαστε... Μας ερχεται σιγα σιγα το mail του Kantaras
micraSport Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι αυτή τη φορά το Πλαίσιο ειναι καλυμμένο...στο μαιλ επιβεβαίωσης λέει . Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο.
Palm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ,εμενα στο μειλ μου λενε ,επειδη εχω παραγγειλει πολλους ,οτι θα περασει το κοντεινερ πρωτα απο μενα να ξεφορτωσει !!
million_voices Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν παραδοσουν εστω καποια κομματια δεν θα μπορεσω να πιστεψω οτι δεν γινεται σκοπιμα
micraSport Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ νομίζω πάλι οτι γίνεται σκόπιμα...
million_voices Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και εγω για αυτο γραφω "δεν θα μπορεσω να πιστεψω"
nikos1071 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πιστέψτε το... Μην κάνουμε σαν αυτούς που πέφτουν από τα σύννεφα ακούγοντας τα αυτονόητα... Αυτό που χρειάζεται είναι να μαζευτούν 500 άτομα, να κάνουν ακριβές παραγγελίες, με σίγουρη διαθεσιμότητα και με αντικαταβολή φυσικά... Μετά όταν θα έρχονται σπίτι μας θα τους δίνουμε άκυρο... έτσι για την πλάκα μας... όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί για μερικά παραπάνω κλικς στο site τους...
Palm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πιστέψτε το... Μην κάνουμε σαν αυτούς που πέφτουν από τα σύννεφα ακούγοντας τα αυτονόητα... Αυτό που χρειάζεται είναι να μαζευτούν 500 άτομα, να κάνουν ακριβές παραγγελίες, με σίγουρη διαθεσιμότητα και με αντικαταβολή φυσικά... Μετά όταν θα έρχονται σπίτι μας θα τους δίνουμε άκυρο... έτσι για την πλάκα μας... όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί για μερικά παραπάνω κλικς στο site τους... +1000 Εγω το κανω ηδη ...Οποτε με πιανει φαγουρα για αγορα ,παραγγελω οτι μου γυαλιζει ,να παει σε καποιο καταστημα με αντικαταβολη ,και δε παω ποτε να το παρω . Μονο στο Πλαισιο το κανω...για Εκδικηση ..+ Shop Therapy ... «Μια μικρή εκδίκηση είναι ανθρωπινότερη από καθόλου εκδίκηση.» Φρίντριχ Νίτσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.