yiannis_1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 τον είχε και το καλοκαίρι στις εκπτώσεις προσφορά τον ίδιο... από ότι διάβασα δεν πρέπει να είναι και τέρας αξιοπιστίας...στα 33 reviews στο newegg οι μισοί τους κλαίγανε μετα από ενα δυο μήνες... Παλμ μην αγχεσαι υπάρχουν και οι αγγελίες!!!!! Απο όσους είδα για λάπτοπ στο newegg όλοι 4 στα 5 είχαν. Μάλλον τα κοπανάνε πολύ οι αμερικάνοι τα laptop. Για 19,9 μια χαρά είναι. Αλλά έλα που δε θα ναι. :P
blacksuede Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Απο όσους είδα για λάπτοπ στο newegg όλοι 4 στα 5 είχαν. Μάλλον τα κοπανάνε πολύ οι αμερικάνοι τα laptop. Για 19,9 μια χαρά είναι. Αλλά έλα που δε θα ναι. :P τι να πω ρε παιδιά μακάρι να μη βγει φόλα η τιμή ουτε ο δισκος.... μετά δηλαδή τι κάνουν, σου στέλνουν μαιλ και λενε "ειμαστε μακάκες το συστημα πήρε πρωτοβουλία" ??
WoodSell3r Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μετά δηλαδή τι κάνουν, σου στέλνουν μαιλ και λενε "ειμαστε μακάκες το συστημα πήρε πρωτοβουλία" ?? όχι έγινε αναβάθμιση στον σέρβερ και οι τιμες όλων των σκληρών δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα
lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ να κάνω ολοκλήρωση της παραγγελίας και δεν με αφήνει να πάω παρακάτω ¨αδυναμία ολοκλήρωσης ασφαλούς συναλλαγής". Χρησιμοποιώ opera browser. Ας δοκιμάσει κάποιος να κάνει ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εχω πρόβλημα εγώ ή έπεσε το σύστημα απο τις παραγγελίες σας?
lary7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μολις τωρα πηρα και ελαβα mail επιβεβαιωσης που δεν μου αρεσε πολυ..... <<2. Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο.>>
Dropsreef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Και ελεγα θα εμφανιστει ο lion δεν θα εμφανιστεί.... Ρε μλκα δεν παίζεσαι ειλικρινά
lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Και ελεγα θα εμφανιστει ο lion δεν θα εμφανιστεί.... Ρε μλκα δεν παίζεσαι ειλικρινά Λείπει ο Μάης απο την Σαρακοστή? Bλέπω να πέρνουμε ....
tigersgate6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αλλος ενας ετοιμος για καταγγελια !!!
panosno1com Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 <br />Μολις τωρα πηρα και ελαβα mail επιβεβαιωσης που δεν μου αρεσε πολυ.....<br /><br /> <<2. Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο.>><br /> <br /><br /><br />Νομιζω αυτο το λεει σε καθε αυτοματοποιημενο e mail !
SATELLITE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0310DeliveryCosts έξοδα αποστολής παραγγελίας Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€ Για την υπόλοιπη Ελλάδα Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 10€ Πολλά είναι για εναν δίσκο, για εμάς που είμαστε σε πόλεις που δεν έχει φυσικά καταστήματα.
papars Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 γμτ, πρέπει να διαγράψω τη σελίδα προσφορών στο insomnia. Πάλι σε έξοδα με βάλατε. Πρώτα zte blade, μετά LG TV και τώρα αυτό; Έβαλα και εγώ δύο, το email ήρθε αστραπιαία...
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Προχθες ειχα κλεισει εναν 500αρι στα 20ε,το μαιλ ηρθε αστραπιαια αλλα μετα απο καποιες ωρες ηρθε το (αναμενομενο) μαιλ που ελεγε οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα και θα επικοινωνισουν μαζι για να δουμε τι θα γινει.Καποια στιγμη μου καναν αναπαντητη (χωρις πλακα μια φορα χτυπησε και το κλεισαν,πιθανοτατα επεσε η γραμμη μαλλον).Τους παιρνω εγω και μου λεν πως δεν υπαρχει και ουτε θα φερουν αλλον και αν θελω να παρω εναν 500αρι στα 45 ευρω(το eshop στα 38),οταν τους ειπα πως θελω κατι σ αυτη την τιμη μου ειπαν πως δεν.....και φυσικα η συνομιλια σταματησε εκει.
gascp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 γμτ, πρέπει να διαγράψω τη σελίδα προσφορών στο insomnia. Πάλι σε έξοδα με βάλατε. :lol: +1 και απο μένα. Τώρα τι θα πάρουμε απο το Πλαίσιο... είναι ένα θέμα
DeareN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια καλημερα κατ'αρχην. Εβαλα και εγω εναν για παραγγελια για να συμμετεχω στην ομαδικη καταγγελια, δεν τα χανω αυτα
SwAToNeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δε βαριέσαι την καταγγελία και μόνο; Χτύπησα και εγώ δύο. Όχι οτι θα πάρουμε απλά για το νταβαντούρι...;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.