Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον είχε και το καλοκαίρι στις εκπτώσεις προσφορά τον ίδιο...

από ότι διάβασα δεν πρέπει να είναι και τέρας αξιοπιστίας...στα 33 reviews στο newegg

οι μισοί τους κλαίγανε μετα από ενα δυο μήνες...

Παλμ μην αγχεσαι υπάρχουν και οι αγγελίες!!!!!

Απο όσους είδα για λάπτοπ στο newegg όλοι 4 στα 5 είχαν.

Μάλλον τα κοπανάνε πολύ οι αμερικάνοι τα laptop.

Για 19,9 μια χαρά είναι.

Αλλά έλα που δε θα ναι. :P :P :P

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο όσους είδα για λάπτοπ στο newegg όλοι 4 στα 5 είχαν.

Μάλλον τα κοπανάνε πολύ οι αμερικάνοι τα laptop.

Για 19,9 μια χαρά είναι.

Αλλά έλα που δε θα ναι. :P :P :P

τι να πω ρε παιδιά μακάρι να μη βγει φόλα η τιμή ουτε ο δισκος....

μετά δηλαδή τι κάνουν, σου στέλνουν μαιλ και λενε "ειμαστε μακάκες το συστημα πήρε πρωτοβουλία" ??

Δημοσ.

μετά δηλαδή τι κάνουν, σου στέλνουν μαιλ και λενε "ειμαστε μακάκες το συστημα πήρε πρωτοβουλία" ??

όχι έγινε αναβάθμιση στον σέρβερ και οι τιμες όλων των σκληρών δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα :P

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω ολοκλήρωση της παραγγελίας και δεν με αφήνει να πάω παρακάτω ¨αδυναμία ολοκλήρωσης ασφαλούς συναλλαγής". Χρησιμοποιώ opera browser.

Ας δοκιμάσει κάποιος να κάνει ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εχω πρόβλημα εγώ ή έπεσε το σύστημα απο τις παραγγελίες σας? :P

Δημοσ.

Μολις τωρα πηρα και ελαβα mail επιβεβαιωσης που δεν μου αρεσε πολυ.....

<<2. Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο.>>

Δημοσ.

Και ελεγα θα εμφανιστει ο lion δεν θα εμφανιστεί.... :P

Ρε μλκα δεν παίζεσαι ειλικρινά

Λείπει ο Μάης απο την Σαρακοστή? :P

Bλέπω να πέρνουμε .... :lol:

Δημοσ.
<br />Μολις τωρα πηρα και ελαβα mail επιβεβαιωσης που δεν μου αρεσε πολυ.....<br />

<br />

<<2. Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο.>><br />

<br /><br /><br />

Νομιζω αυτο το λεει σε καθε αυτοματοποιημενο e mail !

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0310DeliveryCosts

έξοδα αποστολής παραγγελίας

Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 10€

Πολλά είναι για εναν δίσκο, για εμάς που είμαστε σε πόλεις που δεν έχει φυσικά καταστήματα.

Δημοσ.

γμτ, πρέπει να διαγράψω τη σελίδα προσφορών στο insomnia.

Πάλι σε έξοδα με βάλατε.

Πρώτα zte blade, μετά LG TV και τώρα αυτό;

Έβαλα και εγώ δύο, το email ήρθε αστραπιαία...

Δημοσ.

Προχθες ειχα κλεισει εναν 500αρι στα 20ε,το μαιλ ηρθε αστραπιαια αλλα μετα απο καποιες ωρες ηρθε το (αναμενομενο) μαιλ που ελεγε οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα και θα επικοινωνισουν μαζι για να δουμε τι θα γινει.Καποια στιγμη μου καναν αναπαντητη :P (χωρις πλακα μια φορα χτυπησε και το κλεισαν,πιθανοτατα επεσε η γραμμη μαλλον).Τους παιρνω εγω και μου λεν πως δεν υπαρχει και ουτε θα φερουν αλλον και αν θελω να παρω εναν 500αρι στα 45 ευρω(το eshop στα 38),οταν τους ειπα πως θελω κατι σ αυτη την τιμη μου ειπαν πως δεν.....και φυσικα η συνομιλια σταματησε εκει. :D

Δημοσ.

γμτ, πρέπει να διαγράψω τη σελίδα προσφορών στο insomnia.

Πάλι σε έξοδα με βάλατε.

:lol: :lol: :lol:

+1 και απο μένα. Τώρα τι θα πάρουμε απο το Πλαίσιο... είναι ένα θέμα :P

Δημοσ.

Παιδια καλημερα κατ'αρχην. Εβαλα και εγω εναν για παραγγελια για να συμμετεχω στην ομαδικη καταγγελια, δεν τα χανω αυτα :P

Δημοσ.

Δε βαριέσαι την καταγγελία και μόνο;

Χτύπησα και εγώ δύο. Όχι οτι θα πάρουμε απλά για το νταβαντούρι...;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...