christos.p25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παρέλαβα και εγώ τον Seagate, μια χαρά φρέσκος φρέσκος στο antistatic σακουλάκι του
geovision_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παρέλαβα και εγώ τον Seagate, μια χαρά φρέσκος φρέσκος στο antistatic σακουλάκι του Κι εγώ μία από τα ίδια από Πλαίσιο Πάτρας. Όλα μια χαρά!
gdimoulas7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πηγα να παραλαβω σημερα απο πλαισιο Βουλιαγμενης και εγινε το κλασσικο δεν εβρισκαν τιποτα κλπ.Η παραγγελια υποτιθεται οτι ειχε αποσταλει απο την Παρασκευη.Εβλεπαν μεν την παραγγελια αλλα δεν την ειχαν παραλαβει και καλα.Καπακι πηρα τηλ στα κεντρικα να δω τι και πως και μου λεει το παλικαρι φερε μου εναν πωλητη να μιλησω,του λεει κι αυτου τα ιδια δεν εχω παραλαβει κλπ.Μου λεει ο αλλος θα το δω και θα σας ξανακαλεσω.Περιμενα κανα μισαωρο ουτε φωνη ουτε ακροαση και πηγα σπιτι οπου πηρα παλι τηλ στα κεντρικα μιλησα με αλλη μια η οποια μου ειπε οτι αυτο ειναι θεμα καταστηματος και θα δωσει το κινητο μου στον διευθυντη να με παρει. Τελος παντων μετα απο λιγη ωρα με πηρε το παλικαρι απο τα κεντρικα και μου λεει θα σας εχω αυριο μετα τις 9 το δισκο στο καταστημα εχω μιλησει και με τον υπευθηνο εκει και μου εστειλε και ενα επιβεβαιωτικο μηνυμα στο κινητο.Οποτε αναμενω να παω πλεον αυριο μπας και παραλαβω. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι πληρης ελλειψη οργανωσης και συννενοησης συν το γεγονος οτι οι υπαλληλοι δεν ασχολουντε καν μαζι σου και δεν ιδρωνει το αυτι τους να ψαξουν να σε βοηθησουν καπως να παρουν ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στη τελικη,το πιο απλο, παρα σου λενε δεν εχει ερθει κατι γεια σας.Ουτε στο δημοσιο αυτο! Και στη τελικη επειδη ετυχε μια φορα και μας εδωσαν μια απο τις μουφα προσφορες τους,τοσο πολυ τους πονεσε και πρεπει να μας το βγαλουν απο τη μυτη και να μας ταλαιπωρησουν τοσο;Αυτα ουτε σε μπακαλικο της γειτονιας.
panosfl22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 για βοηθηστε λιγο ρε παιδια πειρα και εγω την θηκη nilox απο eshop και ολα καλα στον φορητο τον βλεπει μια χαρα θελω ομως να το συνδεσω και με το PS3 και δεν το βλεπει τι κανω λαθοσ?
VasilisEEE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις παρέλαβα και έγω . Μου βγάλαν λίγο το λάδι αλλά τέλος καλό όλα καλά .....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα το παλικαρι στο καταστημα Mall, πνιγοταν στη δουλεια, και μου εδωσε την το χαρτι να πάω ταμειο να πληρωσω μαζι με το δεμα. Θα μπορουσα παρα πολυ ανετα να ειχα φυγει με το δεμα χωρις να πληρωσω αλλα τεσπα τους εδωσα το 20ρικακι κι εφυγα Ολα καλα. Στα της θηκης τωρα, ειναι πολυ κακης ποιοτητας. Οκ δεν ειναι πλαστικουρα, αλλα ο μηχανισμος με τα sata μεσα ειναι κολλημενος με θερμη σιλικονη και δεν ειναι ισιος με αποτελεσμα ο δισκος να μην ειναι στην ιδια ευθεια... Απογοητευση. Ειχα παρει ενα icybox της raidsonic με 9,9 χωρις προσφορα, και ειχε και θηκουλα και ηταν πολυ ανωτερο. Τωρα το σκεφτομαι τι θα γινει αν μου πεσει (εκτος λειτουργιας παντα ε), ενω με την αλλη ουτε καν.
bloodlessz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα και γω απο κατάστημα Καλαμαριάς. Πήρα και το κουτάκι nilox του eshop. Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει Το κουτάκι έχει 2 usb που συνδέονται στον υπολογιστή Πρέπει να είναι και οι οι 2 συνδεμένες ή όχι; Επειδή τώρα έχω μόνο τη μία usb συνδεμένη και δουλεύει κανονικά
papayios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Την δευτερη usb την βαζεις αν παιρνεις απο μπροστινες θυρες που δινουν λιγοτερο ρευμα η γενικως αν ο υπολογιστης δεν μπορει να δει τον σκληρο με τη μια μονο .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ποια θηκη πηρες georgeman ;; Ναι παραλειψη μου. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.505776 Παρέλαβα και γω απο κατάστημα Καλαμαριάς. Πήρα και το κουτάκι nilox του eshop. Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει Το κουτάκι έχει 2 usb που συνδέονται στον υπολογιστή Πρέπει να είναι και οι οι 2 συνδεμένες ή όχι; Επειδή τώρα έχω μόνο τη μία usb συνδεμένη και δουλεύει κανονικά Ναι πρεπει. Συνηθως σε μπροστινες USB ή σε laptop USB ή σε usb απο hubs υπαρχει προβλημα. Μπορει εκει που δουλευει να παψει να δουλευει και να κανει spin up συνεχεια. Εγω παντα τις βαζω και τις 2, για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα κοπει η μεταφορα κανενος μεγαλου αρχειου κτλ...
Psycho13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Update:Πήγα για δεύτερη φορά σήμερα να παραλάβω και κατά την τακτική ταλαιπωρίας της μεταμόρφωσης δεν είχε παραλάβει ακόμα τίποτα. Γυρνάω σπίτι και παίρνω τηλέφωνο την υποστήριξη και τι μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο??? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!!!! Μου ήρθε κάπως μπορώ να πω γιατί αμέσως υποψιάστηκα ότι και όλοι εσείς..Κάποιος (υπάλληλος?) καβάτζωσε την παραγγελία μου για πάρτη του! Τεσπα με τα πολλά θα ξαναστείλει μου είπε δίσκο αύριο για να πάω να παραλάβω.... Ίδωμεν!
manosfp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 για βοηθηστε λιγο ρε παιδια πειρα και εγω την θηκη nilox απο eshop και ολα καλα στον φορητο τον βλεπει μια χαρα θελω ομως να το συνδεσω και με το PS3 και δεν το βλεπει τι κανω λαθοσ? Το ps3 βλέπει μόνο fat32 εξωτερικούς.
tsiartas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 για αυτην εδω τι λετε? http://cgi.ebay.com/...=item5d2a62a733 δινουμε 8,5ε περιπου αλλα εχει και esata και εφοσον εχει και το laptop μου λεω να την χτυπησω.πειτε καμοια γνωμη Γνωρίζει κανείς για την παραπάνω θήκη, εάν είναι απαραίτητο να τροφοδοτείται ο σκληρός με ρεύμα ή χρειάζεται μόνο για τη σύνδεση με esata? Παρέλαβα και εγώ χθες από Ευκαρπία.
costakis4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Εγώ πριν λίγο πήρα τηλ στα κεντρικά για να μου πουν τι γίνετε με την παραγγελία γιατί ακόμα η κατάσταση της είναι "σε επεξεργασία" και δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλ. Με τον τύπο που μίλησα με λέει ότι δεν θα πάρω το σκληρό γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμος κ θα ακυρωθεί η παραγγελία μου. Επιμένω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί όταν τον παρήγγειλα ειχε διαθέσιμα κομμάτια και συνεχίζει να λεει ότι μπορεί να ηταν εκθεσιακά και μπλα μπλα…. Αλλάζω αμέσως στάση απέναντι του κ του λέω τάχα ότι ο φίλος μου πήρε αντί για το samsung που έχει εληψη ένα seagate με τον γνωστό τηλ. και θέλω να γίνει κ σ' εμένα το ίδιο. Και αρχίζει να με λέει οτι αυτο αποκλείεται να έγινε και αν έγινε λέει φέρε τον κωδικό παραγγελίας του φίλου σου για να δούμε πως του το έκαναν. Και τώρα θέλω την βοήθεια σας επειδή χρειάζομαι κάποιο κωδικό παραγγελίας που έχει πάρει τον seagate όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας μου τον στείλει σε πμ γιατί θα μου βγάλει το λάδι σήμερα το πλαισιο.Ευχαριστω.
blacksuede Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς για την παραπάνω θήκη, εάν είναι απαραίτητο να τροφοδοτείται ο σκληρός με ρεύμα ή χρειάζεται μόνο για τη σύνδεση με esata? Παρέλαβα και εγώ χθες από Ευκαρπία. τουλάχιστον το raidsonic για να παίξει με esata θέλει και το usb ρεύμα... βάζεις δηλαδή δύο καλώδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.