paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Οχι απλα αξιζει ...τα σπαει εμενα μου αρεσει παρα πολυ αισθητικα και οχι μονο θελω να πιστευω οτι θα αντεξει, φαινεται να ειναι ποιοτικο κομματι !!!και λιγα παραπανω να εδινα δεν θα με πειραζε !!! δουλευει μονο με το usb ή χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία; με καιει να δουλεύει μονο με usb γιατι με τροφοδοτικό εχω εναν 750 elements και καθεται - τελείως αβολος. εβαλα παραγελλία αυτήν με τα 8,90 αλλα εαν δεν δουλεύει μόνο με usb την ακυρώνω και χτυπάω αυτή με τα 9,89 του getit
paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τώρα που το σκεφτομαι... αυτό http://cgi.ebay.co.uk/USB-2-0-2-5-SATA-HDD-Hard-Disk-Drive-w-Enclosure-Case-/320555073517?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item4aa2923fed#ht_3406wt_1139 που θα μου βγεί ούτε 3 ευρώ, δεν μου την κάνει τη δουλειά μου; ούτως ή αλλιώς όπως προείπα ο 500 θα μπει στο λαπτοπ, ο 250 του λαπτοπ στο νετμπουκ και του νετμπουκ ο 160 σε θήκη...
tigersgate6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 δουλευει μονο με το usb ή χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία; με καιει να δουλεύει μονο με usb γιατι με τροφοδοτικό εχω εναν 750 elements και καθεται - τελείως αβολος. εβαλα παραγελλία αυτήν με τα 8,90 αλλα εαν δεν δουλεύει μόνο με usb την ακυρώνω και χτυπάω αυτή με τα 9,89 του getit δουλευει μια χαρα μονο με το usb χωρις τροφοδοτικο και πιστευω πως ειναι αρκετα καλο case τωρα απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις
papayios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 δουλευει μονο με το usb ή χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία; με καιει να δουλεύει μονο με usb γιατι με τροφοδοτικό εχω εναν 750 elements και καθεται - τελείως αβολος. εβαλα παραγελλία αυτήν με τα 8,90 αλλα εαν δεν δουλεύει μόνο με usb την ακυρώνω και χτυπάω αυτή με τα 9,89 του getit Δεν χρειαζονται απαραιτητα εξτρα τροφοδοσια οι 2.5" σκληροι . Το nilox το πηρα και εγω και μου φαινεται ωραιοτατο σαν κατασκευη . Πλαστικο στις δυο ακρες και αλουμινενιο το κυριως σωμα . Στα συν οτι εχει και υποδοχη για μετασχηματιστη σε περιπτωση που καποιος θελει να το συνδεσει με εναν ψηφιακο δεκτη η ενα media player ωστε να μην ζοριζει και τις usb θυρες . Το δουλεψα για αρκετες ωρες με συνεχη μεταφορα αρχειων και οι θερμοκρασιες εμειναν χαμηλα , πολυ καλυτερα απο ενα πλαστικο WD 2.5" και σε ιδια περιπου επιπεδα με ενα εξ ολοκληρου αλουμινενιο toshiba 2.5" που εχω . Τωρα για το manhattan δεν ξερω , αλλα πλαστικουρα πολυ μου φαινεται .
paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τελικα θα πάρω και το NILOX και αυτό του EBAY και βλέπω ποιος θα με βολεψει... Εν αναμονη του δίσκου λοιπόν...
beez Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 για δειτε και αυτα http://www.usbnow.co.uk/Hard_Drive_Enclosures-2.5%22_Hard_Drive_Cases/c10_24/index.html εχει και μια usb3;)
GR1337 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 για δειτε και αυτα http://www.usbnow.co.uk/Hard_Drive_Enclosures-2.5%22_Hard_Drive_Cases/c10_24/index.html εχει και μια usb3;) Έχει ωραία, αλλά £7.5 μεταφορικά;
koprodogis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν ειναι επι του θεματος αλλα σχετικο. Εαν εχει βαλει καποιος το δισκο σε φορητο ή εστω σε θηκουλα. Τι θερμοκρασιες σας πιανει ο δισκος. εμενα χτυπαει περιπου 48 μεσα σε φορητο οταν ο προηγουμενος ηταν στους 38 και επειδη οι 48 ειναι λιγο πολλοι και σιγουρα θα μειωσουν τη διαρκεια ζωης του δισκου να ξερω αν ειναι να τον παω πισω για αλλαγη
yiannis_1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν ειναι επι του θεματος αλλα σχετικο. Εαν εχει βαλει καποιος το δισκο σε φορητο ή εστω σε θηκουλα. Τι θερμοκρασιες σας πιανει ο δισκος. εμενα χτυπαει περιπου 48 μεσα σε φορητο οταν ο προηγουμενος ηταν στους 38 και επειδη οι 48 ειναι λιγο πολλοι και σιγουρα θα μειωσουν τη διαρκεια ζωης του δισκου να ξερω αν ειναι να τον παω πισω για αλλαγη Δεν τρέχει μια. Στα περισσότερα pc χωρίς εμπρός fan στους ~46-48 παίζουν. Πάντως απο 54 και πάνω με πιάνει και μένα ενας εκνευρισμός και μια ανασφάλεια. Ίσως το καλοκαίρι να πιάσεις τέτοιες θερμοκρασίες. Ο seagate που μου στειλαν στο desktop έβγαζε 30-32 (με nexus 12αρη στην πρόσοψη) Όταν μπεί στο laptop θα ανέβει σίγουρα (ελπίζω όχι τόσο). Γενικότερα πάντως δεν είναι και ο δροσερότερος 5400άρης. Ο 7200 του Desktop εχει τους ίδιους βαθμούς και στροφάρει 1800 rpm πάνω. Πάντως και να τον γυρίσεις με 19,9 τι θα πάρεις??? Δε νομίζω να έχουν άλλους να δώσουν σε αυτή την τιμή.
koprodogis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι η θερμοκρασια αυτη ειναι πολυ πανω απο αλλων δισκων και φυσικα αυτο ζεσταινει και τη μερια εκεινη του φορητου μου. Η ερωτηση μου ειναι αν ανεβαζει και σε αλλους τετοιες θερμοκρασιες. Οσο για το τι θα παρω με τα ιδια λεφτα, δε θελω κατι αλλο αλλα να μου αλλαξουν τον δισκο με το ιδιο μοντελο εφοσον δεν ανεβαζει σε αλλους θερμοκρασια και ισως επεσα σε "κακο" κομματι Αν ειναι ευκολο ας γραψει και καποιος τι θερμοκρασιες πιανει σε αυτον
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι η θερμοκρασια αυτη ειναι πολυ πανω απο αλλων δισκων και φυσικα αυτο ζεσταινει και τη μερια εκεινη του φορητου μου. Η ερωτηση μου ειναι αν ανεβαζει και σε αλλους τετοιες θερμοκρασιες. Οσο για το τι θα παρω με τα ιδια λεφτα, δε θελω κατι αλλο αλλα να μου αλλαξουν τον δισκο με το ιδιο μοντελο εφοσον δεν ανεβαζει σε αλλους θερμοκρασια και ισως επεσα σε "κακο" κομματι Αν ειναι ευκολο ας γραψει και καποιος τι θερμοκρασιες πιανει σε αυτον Δυστυχως δεν τον εχω βαλει στο λαπτοπ για να σου πω, αλλα μου φαινεται μεγαλο το νουμερο. Σιγουρα ειναι πιο ζεστος απο τον samsung που παραγγειλαμε (κοιτα την φωτο απο το λαπτοπ μου, undervolted/underclocked η CPU με "παθητικη" ψυξη) αλλα δεν νομιζω τοσο πολυ / 18 βαθμους πιο πανω. Πες μου ποιος ηταν ο προηγουμενος δισκος που ειχες και σου δινει +10 για να σου πω αν επεσες σε προβληματικο κομματι.
koprodogis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν εχω τον παλιο δισκο μαζι μου λογο διακοπων αλλα επειδη ηθελα να τσεκαρω τι κερδος θα εχω απο την αλλαγη εκανα διαφορες μετρησεις με το HDTune και ειχα προσεξει τις θερμοκρασιες (πριν και κατα τη διαρκεια των μετρησεων). Ο συγκεκριμενος με το που ανοιγει ο φορητος εχει πιασει 48 βαθμους και παραμενει εκει σταθερα
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Για δοκιμασε να ακουμπησεις τον δισκο, ειναι στην αισθηση 48 βαθμοι; ("καιγεται" το δαχτυλο σου ακουμποντας τον; ) Ειναι λιγο περιεργο το οτι αμεσως πιανει 48 βαθμους, μηπως ειναι λαθος η ενδειξη; Μια τοσο υψηλη θερμοκρασια ερχεται μετα απο 10-15 λεπτα λειτουργιας ειδικα τωρα το χειμωνα που οι θερμοκρασιες περιβαλλοντος ειναι κοντα στους 20 βαθμους.
beez Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξερω αν βοηθαει αλλα fujitsu σε laptop κανει 31C μετρημένο με hdd health. νταξει ο δισκος που πηραμε με 8mb στις 5400rpm δεν βάζει φωτια στις επιδόσεις. εγω ειπα να μην μπω στην διαδικασία αλλαγεις αφου τα αποτελέσματα θα ειναι ίδια πανω κάτω.
kukukali Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 τώρα που το σκεφτομαι... αυτό http://cgi.ebay.co.uk/USB-2-0-2-5-SATA-HDD-Hard-Disk-Drive-w-Enclosure-Case-/320555073517?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item4aa2923fed#ht_3406wt_1139 που θα μου βγεί ούτε 3 ευρώ, δεν μου την κάνει τη δουλειά μου; ούτως ή αλλιώς όπως προείπα ο 500 θα μπει στο λαπτοπ, ο 250 του λαπτοπ στο νετμπουκ και του νετμπουκ ο 160 σε θήκη... Προσεξε τη χωρητικότητα 300gb λεει (αν αλλαξεις γνωμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.