omilos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πηγα με εκτυπωμενο το τελικο mail με αριθμο παραγγελιας κλπ στο καταστημα, το βρισκουν το δινουν το κουτι στο ταμειο, κανει την διαδικασια και μου λεει 59.90€! Φαγανε αλλο ενα πενταλεπτο και τα καταφερανε να το βγαλουν οπως επρεπε. Φανταστειτε να εστελνα κανεναν αλλον να παραλαβει χωρις να του εξηγω μια ωρα, θα τον πληρωναμε καραβισιο και αντε μετα παλι 15 χλμ πηγαινε-ελα να παρεις πισω τα λεφτα και αν... Ευγε! εστειλα φιλο να παραλαβει και ευτυχως που του ειπα ακριβως τι πρεπει να παραλαβει.. παει στο ταμειο λεει το ονομα μου και του πλασαρουν ενα 250gb με παιρνει τηλ μπροστα τους,μιλαω με τον υπαλληλο μου ζηταει αρ.τηλ για να δει την παραγγελια(στο ιδιο τηλ ειναι και τα στοιχεια του αδερφου μου απο παλια)και αρχισε τις ερωτησεις ποιος απο τους δυο εισαι κτλ,του λεω τι σημασια εχει δεν φαινεται ποιος εκανε την παραγγελια,εχω και τον κωδικο αν τον θελεις.. μου λεει οχι δεν τον χρειαζομαι και ως δια μαγειας την ειδε την παραγγελια και με μια απορια μου λεει 500gb στα 19,90?καλα θα δουμε τι θα κανουμε.. δεν το συνεχισα εκεινη την στιγμη περιμενοντας να δω την καταληξη,τελικα μετα απο λιγο με παιρνει ο φιλος και μου λεει ολα οκ. μετα απο ολα αυτα εχω μερικες αποριες με ποια λογικη του δωσαν τον 250gb?υποτιθεται οτι χτυπησαν τον ονομα και ειδαν τι εχω παραγγειλει μετα γιατι αρχισαν τις χαζες ερωτησεις ποιος απο τους δυο εισαι λες και ειχε παραγγειλει και ο αδερφος τον 250gb και καναν λαθος και δωσαν εκεινον.οτι να ναι...και τελος η απαντηση <θα δουμε τι θα κανουμε> ολα αυτα ενω ειχα μιλησει εχθες με αθηνα και μου ειπαν να παραλαβω σημερα τον seagate σε αντικατασταση του samsoung. το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι αν δεν ελεγε τιποτα ο φιλος θα εμενα με τον 250gb και το ολο θεμα ηταν οργανομενο απο πριν με την εννοια οτι θα το κανουμε και αν το παρουν χαμπαρι οκ θα πουμε οτι εγινε λαθος καταστημα καλαμαριας
kantaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 εστειλα φιλο να παραλαβει και ευτυχως που του ειπα ακριβως τι πρεπει να παραλαβει.. παει στο ταμειο λεει το ονομα μου και του πλασαρουν ενα 250gb με παιρνει τηλ μπροστα τους,μιλαω με τον υπαλληλο μου ζηταει αρ.τηλ για να δει την παραγγελια(στο ιδιο τηλ ειναι και τα στοιχεια του αδερφου μου απο παλια)και αρχισε τις ερωτησεις ποιος απο τους δυο εισαι κτλ,του λεω τι σημασια εχει δεν φαινεται ποιος εκανε την παραγγελια,εχω και τον κωδικο αν τον θελεις.. μου λεει οχι δεν τον χρειαζομαι και ως δια μαγειας την ειδε την παραγγελια και με μια απορια μου λεει 500gb στα 19,90?καλα θα δουμε τι θα κανουμε.. δεν το συνεχισα εκεινη την στιγμη περιμενοντας να δω την καταληξη,τελικα μετα απο λιγο με παιρνει ο φιλος και μου λεει ολα οκ. μετα απο ολα αυτα εχω μερικες αποριες με ποια λογικη του δωσαν τον 250gb?υποτιθεται οτι χτυπησαν τον ονομα και ειδαν τι εχω παραγγειλει μετα γιατι αρχισαν τις χαζες ερωτησεις ποιος απο τους δυο εισαι λες και ειχε παραγγειλει και ο αδερφος τον 250gb και καναν λαθος και δωσαν εκεινον.οτι να ναι...και τελος η απαντηση <θα δουμε τι θα κανουμε> ολα αυτα ενω ειχα μιλησει εχθες με αθηνα και μου ειπαν να παραλαβω σημερα τον seagate σε αντικατασταση του samsoung. το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι αν δεν ελεγε τιποτα ο φιλος θα εμενα με τον 250gb και το ολο θεμα ηταν οργανομενο απο πριν με την εννοια οτι θα το κανουμε και αν το παρουν χαμπαρι οκ θα πουμε οτι εγινε λαθος καταστημα καλαμαριας ενωειται αν δεν τσαμπουκαλεφτεις μαζι τους δεν ιδρωνει το αυτι τους.λες και τα βαζουν απο την τσεπη τους κανουν
SATELLITE Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 μετα απο ολα αυτα εχω μερικες αποριες με ποια λογικη του δωσαν τον 250gb?υποτιθεται οτι χτυπησαν τον ονομα και ειδαν τι εχω παραγγειλει μετα γιατι αρχισαν τις χαζες ερωτησεις ποιος απο τους δυο εισαι λες και ειχε παραγγειλει και ο αδερφος τον 250gb και καναν λαθος και δωσαν εκεινον.οτι να ναι...και τελος η απαντηση <θα δουμε τι θα κανουμε> ολα αυτα ενω ειχα μιλησει εχθες με αθηνα και μου ειπαν να παραλαβω σημερα τον seagate σε αντικατασταση του samsoung. το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι αν δεν ελεγε τιποτα ο φιλος θα εμενα με τον 250gb και το ολο θεμα ηταν οργανομενο απο πριν με την εννοια οτι θα το κανουμε και αν το παρουν χαμπαρι οκ θα πουμε οτι εγινε λαθος καταστημα καλαμαριας απλά, αν έπερνε ο φίλος σου τον 250αρι θα μπορούσε κάποιος άλλος να πάρει τον 500αρι στα 19,90 ;) ;) (και δεν εννοώ εμένα)
beez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αυτο με την λαθος τιμη ειναι σύστημα. το κανανε και σε ενα φίλο μου που πηγε να παραλάβει οποτε καλύτερα με την ηλεκτρονική παραγγελία στο χέρι. καποιο θεμα εχει η διαδικασία για της κατ εξαίρεση παραγγελίες.
tigersgate6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πρωτα απο ολα χρονια πολλα φιλοι μου ...με την σειρα μου παρελαβα και εγω τον σκληρο δηλ. ενας φιλος μου τον παρελαβε για εμενα απο το καταστημα περιστεριου πριν λιγη ωρα, ολα πηγαν μια χαρα με το προσωπικο εκει... δεν εφεραν καμια αντιρρηση ουτε καθυστερησαν στην εξυπηρετηση και στην αποδειξη απο οτι με ενημερωσε εγραφε εκπτωση 66,82...τωρα θα περιμενω να μου τον φερει στην επαρχια και κατα το βραδακι που θα τον συνδεσω σε μια θηκουλα που αγορασα θα σας πω τις εντυπωσεις μου ...ευχαριστω τον φιλο που μας εδωσε την προσφορα !!!καθως επισης και στο πλαισιο ενα μικρο μπραβο καθως με αυτη του την κινηση μετα απο καιρο εδειξε ενα μικρο σημαδι επαγγελματισμου !!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ... απο το καταστημα περιστεριου πριν λιγη ωρα, ολα πηγαν μια χαρα με το προσωπικο εκει... δεν εφεραν καμια αντιρρηση ουτε καθυστερησαν στην εξυπηρετηση και στην αποδειξη απο οτι με ενημερωσε εγραφε εκπτωση 66,82...... Εισαι τυχερος γιατι σε αυτο το καταστημα αλλοι προλαβαν και εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα. Πηγες μια μερα μετα και ισως τους εβαλαν χερι.( ; ) Και καθυστερηση (10+ λεπτα για μια παραλαβη) και 59.90 και ψαχναν να βγαλουν ακρη. Και ανοιξαν το κουτι της ετοιμης παραγγελιας και εκαναν αυτοι την πωληση. Χρονια σου πολλα!
tigersgate6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εισαι τυχερος γιατι σε αυτο το καταστημα αλλοι προλαβαν και εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα. Πηγες μια μερα μετα και ισως τους εβαλαν χερι.( ; ) Και καθυστερηση (10+ λεπτα για μια παραλαβη) και 59.90 και ψαχναν να βγαλουν ακρη. Και ανοιξαν το κουτι της ετοιμης παραγγελιας και εκαναν αυτοι την πωληση. Χρονια σου πολλα! Με τα λεγομενα σου να υποθεσω φιλε μου οτι αυτος που εβγαλε τον Διαμαντη απο την τρυπα ησουν εσυ?Οντως η παραλαβη εγινε μια μερα μετα γιατι το φιλαρακι δεν μπορουσε χθες λογω εργασιας !Ειπα και εγω ξαφνικα τοσο μεγαλη αλλαγη στην εξυπηρετηση ...παλι καλα...
Los_Tromos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εισαι τυχερος γιατι σε αυτο το καταστημα αλλοι προλαβαν και εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα. Πηγες μια μερα μετα και ισως τους εβαλαν χερι.( ; ) Και καθυστερηση (10+ λεπτα για μια παραλαβη) και 59.90 και ψαχναν να βγαλουν ακρη. Και ανοιξαν το κουτι της ετοιμης παραγγελιας και εκαναν αυτοι την πωληση. Χρονια σου πολλα! Τελικά,μαζί με τον επίτημο κυνηγό ευκαιριών εδώ μέσα { και ξέρουμε ποιός είναι...},πρέπει να αποκτήσεις και συ βάθρο... Καλά Χριστούγεννα.
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Eδω http://www.topoffer.gr/computers/Εσωτ-σκληρός-25-από-plaisio-gr/ μπηκε πριν Η' μετα το insomnia?
katcos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα από κατ/μα Καλλιθέας σήμερα το πρωί χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα σε 2 λεπτά. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
derorist Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα από κατ/μα Ψυχικου σήμερα το πρωί χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα σε 5 λεπτά. Εξυπηρετηθηκα απο τον υπευθυνο του καταστηματος,αμεσα κι ευγενικα. Μου προσεφεραν και ..μελομακαρονο!. ..και πηρα και απ'αυτο!. Χρονια Καλα Σε ΟλουΣ !!!
karasardelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα και εγώ έναν υπέροχο πεντακοσάρι δίσκο από το Πλαίσιο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη... κάνενα πρόβλημα απολύτως. Να που και μία φορά το Πλαίσιο δεν μας έφτυσε... ΥΓ: Αυτά που βγαίνουν από κάτω δεν τα βάζω εγώ.... υπάρχει μάλλον κάποιο πρόβλημα με τον Opera 11... AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishEnglish (auto-detected) » English
omilos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παιδια χτυπησα αυτο το κουτακι http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB-2-0-Alloy-Leather-IB-262STUS2-B.htm με 9.90 και ηταν και σφραγισμενο... ο υπαλληλος μου ειπε οτι αυτα τα οριζουν οι απο πανω και οταν δουν ενα η δυο κομματια τα βαφτιζουν εκθεσιακα! εντυπωσεις απο τη θηκη?μου φαινεται πολυ καλη θα ηθελα και γω αλλα δυστηχως μονο στα μερη σου τυχερουλη... εντωμεταξυ ειναι και σε πολυ καλη τιμη και δεν τη βρηκα πουθενα σε ελληνικο μονο στο αμαζον 23 λιρες
tsiartas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Οι πωλητής του συντάγματος δεν είναι ενημερωμένος και διατεθειμένος να βοηθήσει και πολύ, από το ίδιο κατάστημα παρέλαβα την δική μου παραγγελία αφού μετά από αρκετή ώρα ο μόνος που με εξυπηρέτησε ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος! Υπάρχει ένα μπέρδεμα με τον τρόπο που έγιναν οι καταχωρήσεις και οι αλλαγές προσφοράς και γι 'αυτό δεν ανιχνεύεται από το σύστημα η παραγγελία και η άφιξη της με τον αριθμό παραγγελίας, ενώ το προϊόν είναι στο κατάστημα. Δυστυχώς δεν παρακολούθησα τις νεώτερες αναρτήσεις και πήγα από πλαίσιο Ευκαρπίας για παραλαβή. Ο υπάλληλος μου λέει δεν έχει έρθει. Μα του λέω με ενημέρωσαν να παραλάβω. Επιστρέφω σπίτι και πιάνω το τηλέφωνο, όπου μου λένε ότι έπρεπε να μου δώσουν κάποιον από τους διαθέσιμους του καταστήματος. Τέλος πάντων θα ξαναπάω από Δευτέρα.
papayios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παρελαβα και το nilox το κουτακι απο το crazysundays . Μια χαρα για τα λεφτα του και οχι σκετη πλαστικουρα . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.