takatack Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! λοιπον με πηραν εχθες για παραλαβη για σημερα. Παω συνταγμα και ο πωλητης με ενημερωνει πως η παραλαβη δεν εχει γινει ακομα στο καταστημα!!!! παιρνω μπροστα του στα κεντρικα (αφου ειχα μιλησει προσωπικα με το τηλεφωνικο κεντρο καιμε ενημερωσαν πως ο σκληρος ειναι ηδη στο καταστημα) και ακουει ενα μπινελικι η κοπελα ( απο ταα κεντρικα). Τελος παντων ξαναεκανε την παραγγελια το παλικαρι και ειμαι σε αναμονη.μου εκτυπωσε και την προσφορα με τιμη 19.9.
antbyron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! λοιπον με πηραν εχθες για παραλαβη για σημερα. Παω συνταγμα και ο πωλητης με ενημερωνει πως η παραλαβη δεν εχει γινει ακομα στο καταστημα!!!! παιρνω μπροστα του στα κεντρικα (αφου ειχα μιλησει προσωπικα με το τηλεφωνικο κεντρο καιμε ενημερωσαν πως ο σκληρος ειναι ηδη στο καταστημα) και ακουει ενα μπινελικι η κοπελα ( απο ταα κεντρικα). Τελος παντων ξαναεκανε την παραγγελια το παλικαρι και ειμαι σε αναμονη.μου εκτυπωσε και την προσφορα με τιμη 19.9. Οι πωλητής του συντάγματος δεν είναι ενημερωμένος και διατεθειμένος να βοηθήσει και πολύ, από το ίδιο κατάστημα παρέλαβα την δική μου παραγγελία αφού μετά από αρκετή ώρα ο μόνος που με εξυπηρέτησε ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος! Υπάρχει ένα μπέρδεμα με τον τρόπο που έγιναν οι καταχωρήσεις και οι αλλαγές προσφοράς και γι 'αυτό δεν ανιχνεύεται από το σύστημα η παραγγελία και η άφιξη της με τον αριθμό παραγγελίας, ενώ το προϊόν είναι στο κατάστημα.
sigamhsoupw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! λοιπον με πηραν εχθες για παραλαβη για σημερα. Παω συνταγμα και ο πωλητης με ενημερωνει πως η παραλαβη δεν εχει γινει ακομα στο καταστημα!!!! παιρνω μπροστα του στα κεντρικα (αφου ειχα μιλησει προσωπικα με το τηλεφωνικο κεντρο καιμε ενημερωσαν πως ο σκληρος ειναι ηδη στο καταστημα) και ακουει ενα μπινελικι η κοπελα ( απο ταα κεντρικα). Τελος παντων ξαναεκανε την παραγγελια το παλικαρι και ειμαι σε αναμονη.μου εκτυπωσε και την προσφορα με τιμη 19.9. Ιδιο καταστημα, ιδια περιπτωση... Δε βαριεσαι.
kantaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! λοιπον με πηραν εχθες για παραλαβη για σημερα. Παω συνταγμα και ο πωλητης με ενημερωνει πως η παραλαβη δεν εχει γινει ακομα στο καταστημα!!!! παιρνω μπροστα του στα κεντρικα (αφου ειχα μιλησει προσωπικα με το τηλεφωνικο κεντρο καιμε ενημερωσαν πως ο σκληρος ειναι ηδη στο καταστημα) και ακουει ενα μπινελικι η κοπελα ( απο ταα κεντρικα). Τελος παντων ξαναεκανε την παραγγελια το παλικαρι και ειμαι σε αναμονη.μου εκτυπωσε και την προσφορα με τιμη 19.9. να περνετε παντα τηλ στο μαγαζι πριν πατε γιατι ειναι μεγαλα παραπτωματα
takatack Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 να γινω πιο συγκεκριμενος. με τον υπευθυνο μιλουσα, αλλα η κοπελα στο τηλ κεντρο του πλαισιου με αφησε στην αναμονη, μιλησε με το πλαισιο συνταγματος και με επιβεβαιωσε πως ο σκληρος ειναι εκει!!!! τι να πω!!!!
kamui Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! λοιπον με πηραν εχθες για παραλαβη για σημερα. Παω συνταγμα και ο πωλητης με ενημερωνει πως η παραλαβη δεν εχει γινει ακομα στο καταστημα!!!! παιρνω μπροστα του στα κεντρικα (αφου ειχα μιλησει προσωπικα με το τηλεφωνικο κεντρο καιμε ενημερωσαν πως ο σκληρος ειναι ηδη στο καταστημα) και ακουει ενα μπινελικι η κοπελα ( απο ταα κεντρικα). Τελος παντων ξαναεκανε την παραγγελια το παλικαρι και ειμαι σε αναμονη.μου εκτυπωσε και την προσφορα με τιμη 19.9. Κάνε μας 2 από Θεσσαλονίκη κατάσημα εγώ. Πήγα άδικα ως το κατάστημα. μετα από 3-4 λεπτά με πήρε και τηλ ο τυπάς από τα κεντρικά να μου πει πως έκανε λάθος και ενώ του είπα πως εξαιτίας του έχασα την ώρα μου από δουλειά, πήγε να μου τη βγει και με υφάκι. Τι να πω ξύλο θέλουν
takatack Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 οταν παιρνουν ασχετους λογικο ειναι να μπερδευουν τα μπουτια τους. Να φανταστεις πως αλλο συστημα εχει το τηλεφωνικο κεντρο για τις παραγγελιες και αλλο το καταστημα!!!
anivas11 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ παρέλαβα από το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Υπάλληλος όπως πάντα ευγενικός, ήταν ενημερωμένος, μου έκοψε το τιμολόγιο με 3 χρόνια εγγύηση, 65,68% έκπτωση και 16,18€ καθαρή αξία ! Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι από μαγαζί σε μαγαζί υπάρχει διαφορά.
NickTG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Με πήραν και εμένα το πρωί τηλέφωνο για την αλλαγή και αύριο πάω για παραλαβή.
Genatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ παρέλαβα από το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Υπάλληλος όπως πάντα ευγενικός, ήταν ενημερωμένος, μου έκοψε το τιμολόγιο με 3 χρόνια εγγύηση, 65,68% έκπτωση και 16,18€ καθαρή αξία ! Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι από μαγαζί σε μαγαζί υπάρχει διαφορά. Ισχυει αυτο, και γω απο Αγ. Παρασκευη παιρνω οταν αγοραζω κατι απο πλαισιο και 2-3 φορες που εγινε καποιο λαθος απο μερους τους ζητησαν και συγνωμη...
kantaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 αυτοι που ειναι για χοντρες κλωτσιες ειναι διευθυντης + ο ασχετος υπαλληλος στο hardware στο πλαισιο athens heart ταυρου
marjel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Κι εμένα το βγάλαν απ το κουτί κι απ τον φάκελο στον οποίο ήταν μέσα για να χτυπήσουν το barcode. Στην απόδειξη λέει τιμή τεμαχίου 59,99€ και έκπτωση 66,82% για να βγουν τα 19,90€. Εεε; Αφού χθες το μεσημέρι δεν δούλευε το λίνκ Την παραγγελία την έκανα 12 με 1 το μεσημέρι..
zizu10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/errors/PageNotFound.aspx?aspxerrorpath=/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/SAMSUNG-SPINPOINT-M7-HM500JI-500GB-HDD-2-5-8MB-CACHE-5400RPM-SATA-3-GB-S.htm κοιταξτε τι βγαζει τωρα....η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη δλδ μαει η προσφορα???
SofoS@ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Την παραγγελία την έκανα 12 με 1 το μεσημέρι.. είσαι σε λάθος θρέντ , εδώ λέμε για τον m7 που είχε το πρώτο ποστ
madtracker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εχει postarei καποιο παιδι πισω σελιδα usb3 frame!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.