Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι σε μένα κάνανε την αλλαγή....Αλλά μόλις του είπα να μην μου το στείλουνε με αντικαταβολή αλλά να παραλάβω απο το κατάστημα της Λάρισας μου είπαν ναι αλλά όχι σε αυτη τι τιμή.....

Οπότε θα το πάρω με αντικαταβολή 30euro...Αλλά και πάλι πολύ καλή τιμή!!!

Για δώρο το πήρα για το ps3.... ;)

φιλε αυτο δεν ισχυει. απο την αρχη στην παραγγελια ειχα βαλει παραλαβη απο το καταστημα και αυριο 8α το στειλουν χωρις επιπλεον χρέωση.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα .

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το Samsung (αυτό άμα είναι κάλο η κακό δεν ξέρω)

Καλές Γιορτές

Δημοσ.

Έλαβα και γω το τηλεφώνημα και πάω αύριο σε κατάστημα για παραλαβή .

Ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου, Τ-Rex !

..keep buying!!.

• Moderators
Δημοσ.

Πηγα με εκτυπωμενο το τελικο mail με αριθμο παραγγελιας κλπ στο καταστημα, το βρισκουν το δινουν το κουτι στο ταμειο, κανει την διαδικασια και μου λεει 59.90€! laugh.gifmad.pnglaugh.gif

Φαγανε αλλο ενα πενταλεπτο και τα καταφερανε να το βγαλουν οπως επρεπε. Φανταστειτε να εστελνα κανεναν αλλον να παραλαβει χωρις να του εξηγω μια ωρα, θα τον πληρωναμε καραβισιο και αντε μετα παλι 15 χλμ πηγαινε-ελα να παρεις πισω τα λεφτα και αν...

Ευγε! mrgreen.png

Δημοσ.

Για μένα ίσχυσε...Αλλά είχα βάλει απο τη ναρχή για αντικαταβολή μαζί με κάτι ανεμηστήρες και θήκες έβγαιναν 95 ευρω...Αλλά δεν είχαν ανεμηστήρες οπότε θα πρέπει να πληρώσω τι αντικαταβολή....

Και πάλι 30 ευρω για 500gb είναι πολύ καλά...Μόνο σε περίπτωση rma θα βγει λίγο ποιο ακριβό...

Δημοσ.

Seagate παρέλαβα από κατάστημα στην Αθήνα.

Περίμενα κάμποση ώρα στο ταμείο γιατί αρνιόταν να κόψει απόδειξη στα 19.9 για συσκευή που ήταν καταχωρημένη με ακριβότερη τιμή.

Αφού πέσανε μερικά τηλέφωνα στα κεντρικά το έφτιαξαν. Μάλιστα ο υπεύθυνος του καταστήματος απομακρύνθηκε από εμένα και έριξε σε αυτούς διακριτικά μερικά μπινελίκια για τις τιμές στο web ...

• Moderators
Δημοσ.

Να και "συναδελφος" παθων...

Αυτα μονο στα πανηγυρια γινονται. Τι δουλεια εχουν να σκαναρουν προιον αφου απλα κάνεις την ενεργεια της αντικαταβολης στο καταστημα;!

Ερχεται σφραγισμενη σε κουτι η παραγγελια και αντι να την σκαναρουν και να βγαλει το συστημα την τιμη της παραγγελιας αυτοματα απο το συστημα, ανοιγουν και στο ξαναπουλανε με τα δικα τους δεδομενα!

Μηπως ειναι κολπο να φαινονται λιγοτερες οι πωλησεις μεσω νετ και να παιρνουν τα ποσοστα τα καταστηματα;

Η ειναι τοσο τρυπιο και αχρηστο το συστημα τους;

Καποιος απο μεσα να μας απαντησει αν μας διαβαζει γιατι καταντα καρναβαλι το ολο θεμα. (και δεν ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο, 4 φορες εχω κανει παραγγελιες "παραλαβη απο καταστημα" και παντα ετσι το εκαναν)

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγω σήμερα τον seagate,τον τσεκαρα και με το Hard Disk Sentinel κι ολα καλά. :)

Αν και για το laptop μου θα προτιμούσα τον samsung,τελικά αποφάσισα να τον περάσω(ετσι κι αλλιώς seagate φορούσε και πρίν) :rolleyes:

Ευχαριστούμε T-Rex ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα .

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το Samsung (αυτό άμα είναι κάλο η κακό δεν ξέρω)

Καλές Γιορτές

Παρέλαβες Samsung???

Δημοσ.

Seagate παρέλαβα από κατάστημα στην Αθήνα.

Περίμενα κάμποση ώρα στο ταμείο γιατί αρνιόταν να κόψει απόδειξη στα 19.9 για συσκευή που ήταν καταχωρημένη με ακριβότερη τιμή.

Αφού πέσανε μερικά τηλέφωνα στα κεντρικά το έφτιαξαν. Μάλιστα ο υπεύθυνος του καταστήματος απομακρύνθηκε από εμένα και έριξε σε αυτούς διακριτικά μερικά μπινελίκια για τις τιμές στο web ...

παρέλαβα και εγώ από κατάστημα Αθήνας και συνέβη το ίδιο ακριβώς, ο υπεύθυνος τσαντίστηκε με την τιμή και τους τα ψιλοέχωσε.

19,90

Δημοσ.

Κι εμένα το βγάλαν απ το κουτί κι απ τον φάκελο στον οποίο ήταν μέσα για να χτυπήσουν το barcode. Στην απόδειξη λέει τιμή τεμαχίου 59,99€ και έκπτωση 66,82% για να βγουν τα 19,90€.

Ναι και όμως ...

Εχθές το μεσημέρι έκανα την παραγγελία ...

Εεε; Αφού χθες το μεσημέρι δεν δούλευε το λίνκ :huh:

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν την προλαβα την προσφορα αν υπαρχει καμια καλη ψυχη ας μου πουλησει ενα αν εχει περισευμα καθοτι κακαρωσε ο εξωτερικος μου :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...