panosfl22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω μολις παρελαβα. Το βραδυ τεστ drive
T-Rex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Χαίρομαι που βοήθησα όλους εσάς που τον πήρατε τελικά σ' αυτή την τιμή. Μπράβο και στο πλαίσιο για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος της "αυξημένης ζήτησης".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 μα καλα αναρωτιεμαι το usb3 δεν θα κανει διαφορα σε εξωτερικό? δεν βλεπω κανεναν αλλον να δειχνει ενδιαφερον. ανάλογα το δίσκο και αρκεί να υποστηρίζει και η μητρική usb3
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 μα καλα αναρωτιεμαι το usb3 δεν θα κανει διαφορα σε εξωτερικό? δεν βλεπω κανεναν αλλον να δειχνει ενδιαφερον. Το "εφαγε" το μηνυμα σου η αλλαγη σελιδας. Δεν το ειχα δει. Οπως τα λεει και ο Χαρης (χρονια πολλα ρε φιλε - καλες γιορτες! χαθηκαμε) Ποιος να δειξει ενδιαφερον; Ειναι τοσο νεο το usb3 που ελαχιστοι το εχουν διαθεσιμο σε καποιο νεο mobo/laptop. Πολλοι περισσοτεροι εχουμε e-sata το οποιο ειναι το ιδιο καλο για τετοιες περιπτωσεις με το νεο και πανακριβο usb3.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Χαίρομαι που βοήθησα όλους εσάς που τον πήρατε τελικά σ' αυτή την τιμή. Μπράβο και στο πλαίσιο για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος της "αυξημένης ζήτησης". Ευχαριστω T-rex για το θεμα που ανοιξες. Να΄σαι καλα! Το πλαισιο ομως εχει πολλα ψωμια να φαει για να αλλαξει η ΑΛΗΘΙΝΑ κακη εικονα που εχουμε γι αυτο. Με μια καλη κινηση δεν διαγραφονται οι 100άδες κακων-απαραδεκτων-τριτοκοσμικων κινησεων!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 επίσης Γιάννη, μπαίνε msn
beez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 οποτε το πιασατε το νοημα, αλλη φορα οταν εχει ετσι χαμηλη προσφορα και θελετε δυο κομματια μπαινετε και βαζετε δυο παραγγελιες χωριστά με άλλα ονόματα
kantaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 οποτε το πιασατε το νοημα, αλλη φορα οταν εχει ετσι χαμηλη προσφορα και θελετε δυο κομματια μπαινετε και βαζετε δυο παραγγελιες χωριστά με άλλα ονόματα
koprodogis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Να υπαρχει και μια εγκρατεια ομως και μην χτυπαμε 5-6 κομματια. Οχι τπτ αλλα ποιος μπορει να χρειαζεται τοσους? Να σαι καλα T-Rex για την ανακαλυψη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Και σε μενα πηραν τηλ το πρωι για την περιβοητη εξυπηρετηση, και οντως μου τον αλλαξαν με Seagate. Ειχα παραγγειλει και μια ψυκτρα και ενα καλωδιο και εναν ακομα δισκο σε "προσφορα", τον οποιο ολως "περιεργως" δεν προσφερθηκαν να αλλαξουν με καποιον αλλον. Αλλα δεν πειραζει, εμεις να μαστε καλα
blacksuede Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παιδια χτυπησα αυτο το κουτακι http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB-2-0-Alloy-Leather-IB-262STUS2-B.htm με 9.90 και ηταν και σφραγισμενο... ο υπαλληλος μου ειπε οτι αυτα τα οριζουν οι απο πανω και οταν δουν ενα η δυο κομματια τα βαφτιζουν εκθεσιακα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλα τα ICYBOX. Εχω ενα που ειχα παρει 9,9 και ηταν το μισο μεταλλικο κ το αλλο μισο μαυρο ματ. Πολυ ωραιο!
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Έλαβα και γω το τηλεφώνημα και πάω αύριο σε κατάστημα για παραλαβή . Ευχαριστούμε Τ-Rex !
dreaming123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Kαι σε μένα κάνανε την αλλαγή....Αλλά μόλις του είπα να μην μου το στείλουνε με αντικαταβολή αλλά να παραλάβω απο το κατάστημα της Λάρισας μου είπαν ναι αλλά όχι σε αυτη τι τιμή..... Οπότε θα το πάρω με αντικαταβολή 30euro...Αλλά και πάλι πολύ καλή τιμή!!! Για δώρο το πήρα για το ps3....
beez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 και αυτο φαινετε ωραιο χωρις να ειναι σε προσφορα οταν με το καλο το φερουν http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB-2-0-White-Polycarbonate-IB-223STU-WH.htm βεβαια ισως ειναι πλαστικουρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.