Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαίρομαι που βοήθησα όλους εσάς που τον πήρατε τελικά σ' αυτή την τιμή. :D

Μπράβο και στο πλαίσιο για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος της "αυξημένης ζήτησης".

• Super Moderators
Δημοσ.

μα καλα αναρωτιεμαι το usb3 δεν θα κανει διαφορα σε εξωτερικό? δεν βλεπω κανεναν αλλον να δειχνει ενδιαφερον.

ανάλογα το δίσκο και αρκεί να υποστηρίζει και η μητρική usb3

• Moderators
Δημοσ.

μα καλα αναρωτιεμαι το usb3 δεν θα κανει διαφορα σε εξωτερικό? δεν βλεπω κανεναν αλλον να δειχνει ενδιαφερον.

Το "εφαγε" το μηνυμα σου η αλλαγη σελιδας. tongue.gif Δεν το ειχα δει.

Οπως τα λεει και ο Χαρης (χρονια πολλα ρε φιλε - καλες γιορτες! wink.gif χαθηκαμε)

Ποιος να δειξει ενδιαφερον; Ειναι τοσο νεο το usb3 που ελαχιστοι το εχουν διαθεσιμο σε καποιο νεο mobo/laptop.

Πολλοι περισσοτεροι εχουμε e-sata το οποιο ειναι το ιδιο καλο για τετοιες περιπτωσεις με το νεο και πανακριβο usb3.

• Moderators
Δημοσ.

Χαίρομαι που βοήθησα όλους εσάς που τον πήρατε τελικά σ' αυτή την τιμή. :D

Μπράβο και στο πλαίσιο για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος της "αυξημένης ζήτησης".

Ευχαριστω T-rex για το θεμα που ανοιξες. Να΄σαι καλα!

Το πλαισιο ομως εχει πολλα ψωμια να φαει για να αλλαξει η ΑΛΗΘΙΝΑ κακη εικονα που εχουμε γι αυτο. Με μια καλη κινηση δεν διαγραφονται οι 100άδες κακων-απαραδεκτων-τριτοκοσμικων κινησεων!

Δημοσ.

οποτε το πιασατε το νοημα, αλλη φορα οταν εχει ετσι χαμηλη προσφορα και θελετε δυο κομματια μπαινετε και βαζετε δυο παραγγελιες χωριστά με άλλα ονόματα:)

Δημοσ.

οποτε το πιασατε το νοημα, αλλη φορα οταν εχει ετσι χαμηλη προσφορα και θελετε δυο κομματια μπαινετε και βαζετε δυο παραγγελιες χωριστά με άλλα ονόματα:)

;)

Δημοσ.

Να υπαρχει και μια εγκρατεια ομως και μην χτυπαμε 5-6 κομματια.

Οχι τπτ αλλα ποιος μπορει να χρειαζεται τοσους?

Να σαι καλα T-Rex για την ανακαλυψη

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μενα πηραν τηλ το πρωι για την περιβοητη εξυπηρετηση, και οντως μου τον αλλαξαν με Seagate.

Ειχα παραγγειλει και μια ψυκτρα και ενα καλωδιο και εναν ακομα δισκο σε "προσφορα", τον οποιο ολως "περιεργως" δεν προσφερθηκαν να αλλαξουν με καποιον αλλον.

Αλλα δεν πειραζει, εμεις να μαστε καλα :P

Δημοσ.

Εγω παιδια χτυπησα αυτο το κουτακι

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB-2-0-Alloy-Leather-IB-262STUS2-B.htm

με 9.90 και ηταν και σφραγισμενο...

ο υπαλληλος μου ειπε οτι αυτα τα οριζουν οι απο πανω και οταν δουν ενα η δυο κομματια τα βαφτιζουν εκθεσιακα!

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ καλα τα ICYBOX.

Εχω ενα που ειχα παρει 9,9 και ηταν το μισο μεταλλικο κ το αλλο μισο μαυρο ματ. Πολυ ωραιο!

Δημοσ.

Kαι σε μένα κάνανε την αλλαγή....Αλλά μόλις του είπα να μην μου το στείλουνε με αντικαταβολή αλλά να παραλάβω απο το κατάστημα της Λάρισας μου είπαν ναι αλλά όχι σε αυτη τι τιμή.....

Οπότε θα το πάρω με αντικαταβολή 30euro...Αλλά και πάλι πολύ καλή τιμή!!!

Για δώρο το πήρα για το ps3.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...