Προς το περιεχόμενο

Samsung SpinPoint 500GB 2.5"

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για αυτην εδω τι λετε? http://cgi.ebay.com/2-5-USB-2-0-eSATA-SATA-HDD-Hard-Drive-Enclosure-Case-/400143066931?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item5d2a62a733

δινουμε 8,5ε περιπου αλλα εχει και esata και εφοσον εχει και το laptop μου λεω να την χτυπησω.πειτε καμοια γνωμη

Και γιατί όχι από εδώ που είναι φθηνότερη;

Link

Δημοσ.

Και γιατί όχι από εδώ που είναι φθηνότερη;

Link

γιατι αυτη που εβαλες εσυ λεει μεχρι 500gb ενω ο αλλος δεν εχει περιορισμο :rolleyes:

απο χθες εψαξα ολο το ebay και δεν βρηκα κατι καλυτερο..

πως σας φαινεται σαν θηκη;

Δημοσ.

σ αυτά απ το ebay είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιείς με την τροφοδοσία ή την έχουν σε περίπτωση που δεν δίνει αρκετό ρεύμα η usb;

Δημοσ.

Εμενα με επερναν το μεσημερι αλλα το ειχα κλειστο το κινητο και μου ηρθε μετα.Δεν με ξαναπηραν οποτε τους πηρα εγω και μου ειπανε το παραμυθι οτι εξαντληθηκαν αλλα το @ρχιδακι δε μου αντιπροτεινε τον seagate και μου ειπε θα σας παρουμε αυριο να δουμε τι θα γινει.Τον ηπιαμε?

Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει στις θήκες περιορισμός στο πόσα GB δίσκο διαβάζουν. Και εγώ έχω μια 3,5" που έλεγε για 500 GB αλλά μια χαρά βλέπει και τους 1 GB. Δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει σε όλες τις θήκες αλλά γιατί να έχουν μέγιστα GB που αναγνωρίζουν;

@omilos: Κοίταξε την πιο φθηνή esata που έβαλα link. Είναι ίδια με αυτή που λες και εσύ εμφανισιακά. Το ότι αυτή που έβαλα λέει maximum 500 ενώ η άλλη unlimited δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Γνώμη μου πάντα, μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Επίσης το ότι λένε "no upper limit" δεν σημαίνει και απόλυτα ότι δεν είναι. Γενικά στις περιγραφές πολλές φορές οι Κινέζοι του e-bay είναι άστα να πάνε !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...