imr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας, εχω ενα hp dv5 1020 με το οποιο παντα ειχα προβλημα με τις θερμοκρασιες Αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω βαση με ανεμιστιρακια για να μην κλεινει Αν δεν τον εχω στην βαση μετα απο λιγη ωρα θα ανεβασει θερμοκρασια και θα κλεισει μονο του Με την βαση ηταν ολα καλα μεχρι σημερα οπου μαλλον τα επαιξε τελειως το ανεμιστηρακι του laptop Το προβλημα ειναι οτι γυριζει στην ελαχιστη δυνατη ταχυτητα, κατι το οποιο το εκανε παντα αλλα μετα απο λιγο επαιρνε μπρος στο full (καταλαβαινω οτι γυριζει ελαχιστα ακουμποντας το αυτι μου στο λαπτοπ, αλλιως δεν ακουγεται τιποτα) Υπαρχει τροπος να το κανω να γυριζει παντα σε full speed? Στο bios υπαρχει μονο η ρυθμιση fan always on το οποιο δεν εχει καμια διαφορα, το εχω ενεργοποιημενο αλλα οπως ειπα πριν γυρναει πολυ σιγα Τωρα του εριξα ενα καλο καθαρισμα απο τις σκονες σοτυος αεραγωγους και ελπιζω να στρωσει αλλα και παλι θελω να κανω τον ανεμιστηρα να δουλευει μονιμα 100% (δεν υπαρχει προβλημα με μπαταρια καθως εχει παραδωσει πνευμα εδω και καιρο και πλεον λειτουργει σαν desktop) Εχω εγκαταστησει το speedfan αλλα δεν μου δινει πληροφοριες για τους ανεμηστηρες, μου δειχνει μονο θερμοκρασια cpu και gpu (68 gpu και 46 cpu σε idle καλα ειναι? στις κατοσταρες κλεινει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.