jivas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ PC { INTEL I5-760 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ} ΜΕ WIN 7 64BIT .ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ WIN XP .ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΜΕΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ FIREFOX ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; KOΙΤΑΞΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ
karmen1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν γράφε με μικρά. Μόνο με Firefox έχεις πρόβλημα; Δοκίμασες άλλους Browser; Όταν λες δεν τις ανοίγει καν; Βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά αργεί τόσο πολύ που το κλείνεις;
mrdigitized Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν εννοείς το τοίχος προστασίας τον windows τότε το μόνο που υποθέτω να δημιουργεί πρόβλημα είναι το να έχει κοινή ip στο τοπικό δίκτυο. Δοκίμασε να κλείσεις τον παλιό και να έχεις μόνο τον καινούργιο ανοιχτό.
jivas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεν δοκιμασα με αλλο browser ,δεν τις ανοιγει καν και μου βγαζει οτι περασε πολυ ωρα και με πεταει να ξαναπροσπαθησω. εννοειται οτι δεν εχω ταυτοχρονα και τους δυο ανοιχτους ,
Rooters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως έχει πάρει ιούς και μήπως το εμποδίζει αυτό..;; Δεν ξέρω, μια άποψη λέω
mrdigitized Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν είναι κάποιος ιός, αν και λίγο δύσκολο για καινούργιο υπολογιστή αλλά ποτέ δεν ξέρεις δοκίμασε βήμα προς βήμα τις οδηγίες που δίνουν σε αυτό το link
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γνώμη μου. Ας αφήσουμε τους ιούς κατά μέρος για καινούριο Pc (όχι ότι είναι αδύνατο αλλά η πιθανότητα είναι μικρή). Ας κάνει μία δοκιμή με τον IΕ ο οποίος ήδη είναι μέσα στο pc του, αν το πρόβλημα παραμένει τότε jivas άνοιξε πίνακα ελέγχου πήγαινε διαχείριση συσκευών και δες μήπως υπάρχει κανένα ερωτηματικό σε κάποια συσκευή (στη κάρτα δικτύου ας πούμε). Αν όλα καλά εκεί, τότε πήγαινε Πίνακας Ελέγχου -> Κέντρο Δικτύου και κοινής χρήσης Στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί, πάτα δεξιά την τοπική σύνδεση Στο νέο παράθυρο με την τοπική σύνδεση πάτα ιδιότητες Επέλεξε Πρωτόκολλο ίντερνετ 4 και πάτα ιδιότητες Δες αν στη νέα καρτέλα είναι όλα στο αυτόματο Το ίδιο και στο πρωτόκολλο 6
jivas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 .παιδια ιος αποκλειεται γιατι δεν εχω μπει σχεδον πουθενα αν εξαιρεσεις εshop- sportfm. δεν νομιζω θα δοκιμασω αυριο το λινκ και θα κανω αυτα που λεει η καρμεν ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Είχες μπει από αυτό το Pc σε Sites και δεν είχες πρόβλημα αρχικά; Νόμιζα ότι το πρόβλημα ήτανε από την αρχή. Έκανες καμία αλλαγή; Εγκατέστησες κανένα πρόγραμμα;
jivas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μπαινει που και που με μεγαλη δυσκολια ενω οταν τον κλεινω και μπαινω απο τον παλιο τρεχει κανονικα οποια σελιδα και να ανοιξω.εχω εγκαταστησει πολλα προγραμματα δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει καποιο απο αυτα
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες με internet explorer; Αυτά που σου είπα τα κοίταξες και είναι όλα οκ; Αρχικά έμπαινε σφαίρα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες με internet explorer; Αυτά που σου είπα τα κοίταξες και είναι όλα οκ; Αρχικά έμπαινε σφαίρα; Απαντησε σε αυτο. .παιδια ιος αποκλειεται γιατι δεν εχω μπει σχεδον πουθενα αν εξαιρεσεις εshop- sportfm. Οι ιοι δεν κολλανε απαραιτητα μονο μεσω σελιδων. Θα ρωτησω επισης το προφανες,εισαι σιγουρος πως τιποτα αλλο(pc,software) δεν χρησιμοποιει το bandwidth σου ετσι?
Rooters Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ρωτησω επισης το προφανες,εισαι σιγουρος πως τιποτα αλλο(pc,software) δεν χρησιμοποιει το bandwidth σου ετσι? +1 Κανα mtorrent ίσως...;;;Check it...
mrdigitized Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν έλυσε το πρόβλημα και ήμουν στην θέση σου θα κοίταζα και το router. Αν με το αυτόματο που είπε η καρμεν δεν λύθηκε το πρόβλημα θα δοκίμαζα να βάλω ip στο πρωτόκολλο 4. Αν μπαίνεις στο router σου με ip x.x.x.1 βάλε στην καρτέλα των ιδιοτήτων διεύθυνση ip x.x.x.2 στον υπολογιστή που έχει τα xp και στο άλλο x.x.x.3. μάσκα υποδικτύου θα πάρει μόνο του και στα δυο και προεπιλεγμένη πύλη την ip του router x.x.x.1 και στα δυο. DNS μην βάλεις σε κανένα από τα δυο και αν δεν λειτουργήσει πάλι μπορείς να το επαναφέρεις στο αυτόματο. Συνήθως δεν χρειάζονται τέτοιες ρυθμίσεις αλλά για να αποκλείσουμε το να χρησιμοποιούν την ίδια ip ή αν κάποιος ρύθμισε το router και έχει ip range στο πόσες ip θα δίνει σε υπολογιστές τοπικού δικτύου. Ποιό router χρησιμοποιείς;
jivas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 ok παιδια το εφτιαξα δουλευει καλα πλεον δεν ξερω πως μετα απο πολλες ρυθμισεις παντως ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.