johnnykou21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δημιουργείτε από το Microsoft IME. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων; Δοκίμασε με το revo uninstaller (την free ή την 15 days trial) μήπως στο βρει. Δώσε και ένα msconfig για Εκτέλεση (WINDOWS+R) και δες αν βρεις κάτι στην εκκίνηση στοιχείων ή στις υπηρεσίες. Στην εγκατάσταση του office είδες αυτό που σου είπα για προσαρμοσμένη εγκατάσταση; Πρέπει να είναι σε κάποιο βήμα στην αρχή της εγκατάστασης. Το θέμα είναι ότι τώρα που μπήκε ίσως πρέπει να αφαιρεθεί από την ίδια εγκατάσταση που μπήκε. Όσον αφορά τα στοιχεία της registry, έτσι είναι και στο δικό μου laptop. λοιπόν,έβαλα το revo uninstaller και το άνοιξα! στην καρτέλα "Απεγκαταστατης" δεν μου έβγαλε τπτ παραπάνω από αυτά που έβλεπα στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων,μπήκα στην καρτέλα εργαλεία και στο διαχειριστή αυτόματης εκκίνησης και βρήκα εκεί τις γλώσσες,τους έβγαλα το τικ και μετά πάτησα απομάκρυνση. Με αλτ-σιφτ έκανα εναλλαγή γλωσσά και ήταν ακόμα εκεί! μετά τις κατάργησα από το "κείμενο και γλώσσες εισόδου" και δούλευαν μόνο Ελληνικά-Αγγλικά.(αυτό με την κατάργηση το έκανα και πριν αλλά μόλις πάτησα να γίνει Επανεκκίνηση μετά μου τις ξανά έβγαλε πάλι και αυτή την φορά δεν τις βρίσκω στο διαχειριστή αυτόματης εκκίνησης του revo uninstaller στην απεγκατάσταση είδα κάτι με Ιαπωνικά και το πάτησα να μην μπει στο σύστημα! παρ όλα αυτά, φαντάσου όταν είχα απεγκαταστησει τα office υπήρχαν ακόμα οι άσχετες γλώσσες!!!!!
johnnykou21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν!!!! πήγα στο msconfig και τι έφτιαξα!!! και μετά από restart δουλεύει άψογα!!! επιτέλους!!! μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσες μέρες!! σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!! ΥΓ: Ελπίζω να μην μου ξαναεμφανιστει μετά από καιρό γτ θα πάθω κατάθλιψη αν δεν το βρω στο msconfig!!! xaxax
fo_pan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν!!!! πήγα στο msconfig και τι έφτιαξα!!! και μετά από restart δουλεύει άψογα!!! επιτέλους!!! μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσες μέρες!! σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!! ΥΓ: Ελπίζω να μην μου ξαναεμφανιστει μετά από καιρό γτ θα πάθω κατάθλιψη αν δεν το βρω στο msconfig!!! xaxax Παιδιά εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα! Θέλω να εγκαταστήσω τις Ασιατικές Γλώσσες (Ιαπωνικά-Κορεάτικα) αλλά δεν έχω το cd εγκατάστασης για τα windows xp sp3 και δυστυχώς απ'το control panel δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς cd.. Μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία? Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.