johnnykou21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 σε φάκελο των windows---->IME βρήκα κάποιους φακέλους IMEJP10,imekr8 που προφανώς είναι τα αρχεία απο ΙΜΕ που εμφανίζει το Κορεάτικο και το Ιαπωνικό πληκτρολόγιο! το θέμα είναι πως δεν μπορώ να τα διαγράψω ή να κάνω αλλαγές κτλ!!! Παρακαλώ βοήθεια
johnnykou21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καμιά λύση βρήκε κανείς????? ουφφ
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου όπου φαίνονται οι γλώσσες; Με ALT+PrtScr κρατάς screen μόνο από το ενεργό παράθυρο και όχι από όλο το desktop. Μετά επικόλληση στην ζωγραφική και σώσιμο ως png ή jpg. Δοκίμασες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία σαν Administrator και να διαγράψεις από εκεί τις επιπλέον γλώσσες;
johnnykou21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου όπου φαίνονται οι γλώσσες; Με ALT+PrtScr κρατάς screen μόνο από το ενεργό παράθυρο και όχι από όλο το desktop. Μετά επικόλληση στην ζωγραφική και σώσιμο ως png ή jpg. Δοκίμασες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία σαν Administrator και να διαγράψεις από εκεί τις επιπλέον γλώσσες; δεν μπορώ να τα διαγράψω μέσα από το φάκελο των windows γιατί θέλει να μπω ως trustedinstaller..προσπάθησα να αλλάξω τα δικαιώματα αλλά τπτ!!!
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον σου μπήκαν με το office. Μήπως επέλεξες κατά την εγκατάσταση να βάλει και την εισαγωγή γλώσσας για Ιαπωνικά; Έχει επιλογή αν πας προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Θα έλεγα να σουτάρεις το office και να το ξαναβάλεις με προτεινόμενες ρυθμίσεις. Ή κάνε επιδιόρθωση εγκατάστασης με το cd του office και δες που είναι στις επιλογές του αυτό για τα Κορεάτικα και τα Ιαπωνικά και επέλεξε Να μην γίνει εγκατάσταση.
johnnykou21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ποιο από αυτά πρέπει να κάνω επιδιόρθωση??? έκανα κάτι άλλα δεν έφτιαξε!! και πολύ σημαντικό!!! έστω ότι επαναεγκαθηστώ τα office πως κρατάω αρχεία backup από mail κτλ???!!?!?!?!?!?
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έλεγα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Έλεγα να ξεκινήσεις πάλι την εγκατάσταση του office και όταν σου ζητήσει να διαλέξεις τι θέλεις να κάνεις επέλεξε repair/επιδιώρθωση και δες που έχεις στις επιμέρους επιλογές κάτι για IME. Δεν έχω office 2010 και δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Ακόμα βολεύομαι με το office xp, μου φτάνει και μου περισσεύει. Για να πάρεις backup του office δες τα δύο παρακάτω προγράμματα http://www.outlookbackup.com/features.html http://backsettings.com/outlook-backup.html
johnnykou21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 σε ποιο από όλα να κάνω repair γιατί άνοιξα τα 2 πρώτα και δεν βρήκα κάτι από ΙΜΕ και το 3 δεν μου τα ανοίγει καθόλου!! Σίγουρα λες να περάστηκαν από το office???
johnnykou21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν έκανα απεγκατάσταση toy office και πριν να περάσω το office ξανά,τσέκαρα τις γλώσσες,και πάλι μου εμφανίζει τα Ιαπωνικά και τα Κορεάτικα. Μήπως πρέπει να σβήσω τπτ από την registry πριν τα εγκαταστήσω ξανά??
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ξεκίνα την εγκατάσταση του office plus (το 2ο) και πρόσεχε τα βήματα ένα-ένα και αν σου βγάλει κάπου για προσαρμοσμένη εγκατάσταση πήγαινε από εκεί και έλεγξε τις επιλογές να δεις που λέει για γλώσσα εισαγωγής. Κατά 90% είναι από το office και έμεινε μετά την απεγκατάσταση γιατί δηλώνεται σαν Microsoft IME. Αν είναι από κάτι άλλο θα πρέπει να θυμηθείς τι άλλο έχεις εγκαταστήσει ή να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία μπας και στρώσει. Τι ήθελες και έμπλεξες με το 2010!!! Μια χαρά είναι και το 2003 ή το XP. EDIT: Στο παρακάτω κλειδί της registry τι έχει; HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini
johnnykou21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 πέρασα το 2007 και ακόμα Ιαπωνικά. σου έχω φωτογραφίες με το τι ΒΓΑΖΕΙ το registry.
johnnykou21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 έβγαλα τα 2007 και ξαναβαλα τα 2010 και πάλι ιαπωνικά!!! έλεος!!!!
johnnykou21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.computing.net/answers/windows-me/how-can-i-remove-keyboard-language-/43852.html
johnnykou21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 βρε παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει? γράφω συχνά κείμενα και τα μισά Ελληνικά-Αγγλικά και η εναλλαγή Ελληνικά-Αγγλικά-Ιαπωνικά-Κορεάτικα καταντάει πολύ σπαστική. και ενώ μπορώ να πάω από τις ρυθμίσεις---> κείμενο και γλώσσες εισόδου και να πατήσω κατάργηση στα Ιαπωνικά και Κορεάτικα μετά από επανεκκίνηση ξαναμπαίνουν οι γλώσσες.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δημιουργείτε από το Microsoft IME. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων; Δοκίμασε με το revo uninstaller (την free ή την 15 days trial) μήπως στο βρει. Δώσε και ένα msconfig για Εκτέλεση (WINDOWS+R) και δες αν βρεις κάτι στην εκκίνηση στοιχείων ή στις υπηρεσίες. Στην εγκατάσταση του office είδες αυτό που σου είπα για προσαρμοσμένη εγκατάσταση; Πρέπει να είναι σε κάποιο βήμα στην αρχή της εγκατάστασης. Το θέμα είναι ότι τώρα που μπήκε ίσως πρέπει να αφαιρεθεί από την ίδια εγκατάσταση που μπήκε. Όσον αφορά τα στοιχεία της registry, έτσι είναι και στο δικό μου laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.