Προς το περιεχόμενο

Γλώσσες Πληκτρολόγιου

johnnykou21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι απλό είναι λογικά απλά δεν το βρίσκω. Σίγουρα κάποιος θα ξέρει και θα σε βοηθήσει.

Πάντως στα mail μπορείς να πάρεις back up απο το Outlook.

Αν δεν βρεθεί κάποιος αυτό μην σε αγχώνει(το θέμα του Back up)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μπω και εγώ στο θέμα.

1. Μήπως ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το deepfreeze? Για να το ελέγξεις πάτα Ctrl+Alt+Shift+F6

2. Στο φάκελο C:\WINDOWS\ime όλοι οι υποφάκελοι πρέπει να είναι άδειοι.

3. Στη registry πρέπει να υπάρχουν οι αναφορές:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini]

@=""

"Preload"="USR:Keyboard Layout\\Preload"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini\Keyboard Layout]

@="\\Registry\\Machine\\System\\CurrentControlSet\\Control\\Keyboard Layout"

"Active"="USR:Keyboard Layout"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini\Substitutes]

@="USR:Keyboard Layout\\Substitutes"

και

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IME Compatibility]

"AMIPRO"="0x00000001"

"BCW"="0x00000001"

"EXCEL"="0x00010000"

"MSMAIL"="0x00000001"

"MSTSC"="0x00800000"

"OSK"="0x00400000"

"PDOXWIN"="0x00010001"

"PM5APP"="0x00000081"

"QPW"="0x00010000"

"WRITE"="0x00010000"

4. Στην καρτέλα Γλώσσες των τοπικών ρυθμίσεων του Πίνακα Ελέγχου δεν πρέπει να υπάρχει τικ στις γλώσσες Ανατολικής Ασίας.

Δημοσ.

Να μπω και εγώ στο θέμα.

1. Μήπως ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το deepfreeze? Για να το ελέγξεις πάτα Ctrl+Alt+Shift+F6

2. Στο φάκελο C:\WINDOWS\ime όλοι οι υποφάκελοι πρέπει να είναι άδειοι.

3. Στη registry πρέπει να υπάρχουν οι αναφορές:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini]

@=""

"Preload"="USR:Keyboard Layout\\Preload"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini\Keyboard Layout]

@="\\Registry\\Machine\\System\\CurrentControlSet\\Control\\Keyboard Layout"

"Active"="USR:Keyboard Layout"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\KeyboardLayout.ini\Substitutes]

@="USR:Keyboard Layout\\Substitutes"

και

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IME Compatibility]

"AMIPRO"="0x00000001"

"BCW"="0x00000001"

"EXCEL"="0x00010000"

"MSMAIL"="0x00000001"

"MSTSC"="0x00800000"

"OSK"="0x00400000"

"PDOXWIN"="0x00010001"

"PM5APP"="0x00000081"

"QPW"="0x00010000"

"WRITE"="0x00010000"

4. Στην καρτέλα Γλώσσες των τοπικών ρυθμίσεων του Πίνακα Ελέγχου δεν πρέπει να υπάρχει τικ στις γλώσσες Ανατολικής Ασίας.

Βασικά δεν πολυκατάλαβα τι είναι όλα αυτά!!! άσε που ούτε βρίσκω τι είναι το ctrl+alt+swift Kai F6!!! ούτε αυτό το τικ της Ανατολικής Ασίας!!!

Δημοσ.

To shift είναι το κουμπί πάνω από το ctrl

Σου λέει να τα πατήσεις μαζί (Ctrl+Alt+Shift+F6) μήπως και έχεις ένα πρόγραμμα το οποίο κρατάει τον υπολογιστή "παγωμένο" σε μία κατάσταση, ανεξάρτητα από τις αλλαγές που κάνεις.

Δημοσ.

To shift είναι το κουμπί πάνω από το ctrl

Σου λέει να τα πατήσεις μαζί (Ctrl+Alt+Shift+F6) μήπως και έχεις ένα πρόγραμμα το οποίο κρατάει τον υπολογιστή "παγωμένο" σε μία κατάσταση, ανεξάρτητα από τις αλλαγές που κάνεις.

ναι βρε το κατάλαβα!!! δεν μου εμφανίζει όμως κάτι όταν το πατάω!!!

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι έχεις τα Windows 7 και αναφερόμουν στα ΧΡ. Σταρτ-Πίνακας ελέγχου-Περιοχή και γλώσσα-Πληκτρολόγια και γλώσσες-Εγκατάσταση/Κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών...-Κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών εμφάνισης-Κλικ στα Ιαπωνικά-Επόμενο...μετά δε γνωρίζω γιατί στο δικό μου έχω μόνο τα Ελληνικά.

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι έχεις τα Windows 7 και αναφερόμουν στα ΧΡ. Σταρτ-Πίνακας ελέγχου-Περιοχή και γλώσσα-Πληκτρολόγια και γλώσσες-Εγκατάσταση/Κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών...-Κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών εμφάνισης-Κλικ στα Ιαπωνικά-Επόμενο...μετά δε γνωρίζω γιατί στο δικό μου έχω μόνο τα Ελληνικά.

έχει περασμένο μόνο τα ελληνικά και αγγλικά!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εδώ λέμε στη Microsoft Πόσα θες να μας τρελάνεις.

είδες γιατί έχω σκαλώσει τόσες μέρες??? λες να πέρασα τίποτα μέσω του office??? το 2010 έχω αλλά δεν βλέπω κάτι στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...