johnnykou21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βγάλω τις γλώσσες των Κορεάτικων και των Ιαπωνικών που πέρασα κατά λάθος στα Windows μου στην γραμμή πληκτρολογίου (στις γλώσσες), μου τις εμφανίζει ως εγκατάσταση Microsoft IME Παρακαλώ στην βοήθεια σας γιατί με απασχολεί πολλές μέρες τώρα!!!! :angry:
karmen1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με τη γλώσσα στη γραμμή εργασιών->Ρυθμίσεις πάτα τη γλώσσα που δεν θέλεις και μετά πάτα κατάργηση
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με τη γλώσσα στη γραμμή εργασιών->Ρυθμίσεις πάτα τη γλώσσα που δεν θέλεις και μετά πάτα κατάργηση το έχω κάνει αυτό!! απλά δεν τα διαγράφει και ακόμα και αν κάνω επανεκκίνηση επαναφέρονται!!
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε τη γραμμή εντολών start->run-> γράψε regedit.exe βρες τη διαδρομή HKEY_USERS\Keyboard Layout\Preload\ Κρατάς τους κωδικούς αυτούς που σου έχω απο κάτω και διαγράφεις τους υπόλοιπους που είναι τα Ιαπωνικά και τα Κορεάτικα. 00000409 English (United States) 00000408 Greek Ώστε να έχεις κάτι σαν την εικόνα που σου έχω επισυνάψει Αν και πάλι δεν κάνεις δουλειά δες εδώ
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε τη γραμμή εντολών start->run-> γράψε regedit.exe βρες τη διαδρομή HKEY_USERS\Keyboard Layout\Preload\ Κρατάς τους κωδικούς αυτούς που σου έχω απο κάτω και διαγράφεις τους υπόλοιπους που είναι τα Ιαπωνικά και τα Κορεάτικα. 00000409 English (United States) 00000408 Greek Ώστε να έχεις κάτι σαν την εικόνα που σου έχω επισυνάψει Αν και πάλι δεν κάνεις δουλειά δες εδώ Έκανα αυτό με το start->run-> γράψε regedit.exe και μετά αφού έσβησα τις γλώσσες πάτησα κλείσιμο αλλά πάλι υπήρχαν και μετά μπήκα στο site της Microsoft και διάβασα ότι μου έστειλες αλλά και πάλι τίποτα!! Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τα έσβησες απο τη registry και υπάρχουν ακόμα; Κάνε μία επανεκκίνηση και ταυτόχρονα το ψάχνω
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τα έσβησες απο τη registry και υπάρχουν ακόμα; Κάνε μία επανεκκίνηση και ταυτόχρονα το ψάχνω έκανα επανεκκίνηση!!! δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μέρες βασανίζομαι!!! σ ευχαριστώ πάντως!! Υ.Γ: μετά που τα σβήνω από την registry πατάω κλείσιμο και απλά το αποθηκεύει?
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 yep Τίποτα δεν έγινε πάντως!! το έκανα!!! περιμένω άλλη απάντησή σου!!!
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι τελευταίο καθώς δεν ξέρω κάτι άλλο Άνοιξε πάλι τη γραμμή εντολών και πάτα αυτή τη φορά msconfig Δες αν εκεί μέσα βρίσκεις κάπου το IME Αν δε το βρίσκεις πουθενά τότε περίμενε κάποιον άλλον.
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι τελευταίο καθώς δεν ξέρω κάτι άλλο Άνοιξε πάλι τη γραμμή εντολών και πάτα αυτή τη φορά msconfig Δες αν εκεί μέσα βρίσκεις κάπου το IME Αν δε το βρίσκεις πουθενά τότε περίμενε κάποιον άλλον. δεν βρήκα τπτ!!! :( μακάρι να το δει κάποιος άλλος να μας απαντήσει!!!
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να κάνεις δουλειά σύντομα. Δυστυχώς δεν μου έχει ξανατύχει και δεν βρίσκω και κάτι άλλο
johnnykou21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να κάνεις δουλειά σύντομα. Δυστυχώς δεν μου έχει ξανατύχει και δεν βρίσκω και κάτι άλλο βασικά φοβάμαι μήπως πέρασα κάτι μέσω του office και χρειαστεί να τα ξαναπεράσω,έχω συνδέσει το outlook με καμπόσους λογαριασμούς και φοβάμαι μην χάσω τα mail!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.