Προς το περιεχόμενο

windows 7 64 bit problem

msakis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο στον αλλον τον σταθερο που εχω ξαφνικά τα windows μου πέταξαν μπλε οθονή και μου έγραψε ένα μήνυμα crash disk και αμέσως έκανε restart.

Με το μπήκα μέσα στα windows μου εμφάνισε το εξής μήνυμα στης φώτο που βλέπετε:

post-192230-0-65145000-1292959339_thumb.jpg

post-192230-0-91893400-1292959297_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχεις παρει κ αλλες μπλε οθονες στο συγκεκριμενο?

Ειναι η πρωτη φορα και εδω και 4 ωρες που το ξανα δουλεψα τον υπολογιστη μετα το τραγικο συμβαν δεν μου ξανα βγαλε μπλε οθονη τι μπορει να εφταιξε και μου βγαλε μπλε οθονη;

• Moderators
Δημοσ.

Αφου δεν εχεις ξαναπαρει αλλη, μην ανησυχεις.Αν σκασει και δευτερη κ εχει συνεχεια το προβλημα,τοτε ξεκιναμε την αναλυση.

Πολλα μπορου να φταινε για μια μπλε οθονη.Απο καποια πτωση τασης, προβλημα στη ram ή σε καποιο καλωδιο, μεχρι το συστημα προστασιας του x παιχνιδιου που εκανες εγκατασταση.Δεν σημαινει απαραιτητα πως μιλαμε για σοβαρο προβλημα ή μη αναστρεψιμο προβλημα.

Προς το παρον μην αγχωνεσαιwink.gif

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις ξαναπαρει αλλη, μην ανησυχεις.Αν σκασει και δευτερη κ εχει συνεχεια το προβλημα,τοτε ξεκιναμε την αναλυση.

Πολλα μπορου να φταινε για μια μπλε οθονη.Απο καποια πτωση τασης, προβλημα στη ram ή σε καποιο καλωδιο, μεχρι το συστημα προστασιας του x παιχνιδιου που εκανες εγκατασταση.Δεν σημαινει απαραιτητα πως μιλαμε για σοβαρο προβλημα ή μη αναστρεψιμο προβλημα.

Προς το παρον μην αγχωνεσαιwink.gif

Οκ σε ευχαριστω και αν το ξανα κανει θα ενημερωσο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...