msakis01 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Πριν απο λιγο στον αλλον τον σταθερο που εχω ξαφνικά τα windows μου πέταξαν μπλε οθονή και μου έγραψε ένα μήνυμα crash disk και αμέσως έκανε restart. Με το μπήκα μέσα στα windows μου εμφάνισε το εξής μήνυμα στης φώτο που βλέπετε:
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Βλεπω οτι εχεις ενα ακομα τοπικ για windows 7 32 bit. http://www.insomnia....32-bit-problem/ Μιλαμε για τον ιδιο υπολογιστη?
msakis01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Βλεπω οτι εχεις ενα ακομα τοπικ για windows 7 32 bit. http://www.insomnia....32-bit-problem/ Μιλαμε για τον ιδιο υπολογιστη? Οχι αυτος ειναι ο δευτερος σταθερος που εχω στο ιδιο μου το σπιτι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις παρει κ αλλες μπλε οθονες στο συγκεκριμενο?
msakis01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις παρει κ αλλες μπλε οθονες στο συγκεκριμενο? Ειναι η πρωτη φορα και εδω και 4 ωρες που το ξανα δουλεψα τον υπολογιστη μετα το τραγικο συμβαν δεν μου ξανα βγαλε μπλε οθονη τι μπορει να εφταιξε και μου βγαλε μπλε οθονη;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αφου δεν εχεις ξαναπαρει αλλη, μην ανησυχεις.Αν σκασει και δευτερη κ εχει συνεχεια το προβλημα,τοτε ξεκιναμε την αναλυση. Πολλα μπορου να φταινε για μια μπλε οθονη.Απο καποια πτωση τασης, προβλημα στη ram ή σε καποιο καλωδιο, μεχρι το συστημα προστασιας του x παιχνιδιου που εκανες εγκατασταση.Δεν σημαινει απαραιτητα πως μιλαμε για σοβαρο προβλημα ή μη αναστρεψιμο προβλημα. Προς το παρον μην αγχωνεσαι
msakis01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αφου δεν εχεις ξαναπαρει αλλη, μην ανησυχεις.Αν σκασει και δευτερη κ εχει συνεχεια το προβλημα,τοτε ξεκιναμε την αναλυση. Πολλα μπορου να φταινε για μια μπλε οθονη.Απο καποια πτωση τασης, προβλημα στη ram ή σε καποιο καλωδιο, μεχρι το συστημα προστασιας του x παιχνιδιου που εκανες εγκατασταση.Δεν σημαινει απαραιτητα πως μιλαμε για σοβαρο προβλημα ή μη αναστρεψιμο προβλημα. Προς το παρον μην αγχωνεσαι Οκ σε ευχαριστω και αν το ξανα κανει θα ενημερωσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.