KinigosPsixon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα.. ξεφνικα εκει που το πι σι δουλευε ξαφνικα σταματησε να δουλευει ο ηχος στην αρχη και τωρα εμφανιζετε μονο μια μαυρη οθονη και το ποντιλκη... τπτ αλλο.... καμια ιδεα εκτος απο format????
nikomas50 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Reset πριν το format. Αν πέτυχε το απόλυτο μαύρο θα ήταν φρόνιμο να το γνωστοποιήσει στις εταιρίες που κατασκευάζουν panels για οθόνες PC ή όχι TheELF; Ο άνθρωπος έχει το πρόβλημά του, δεν τον βοηθάμε μ' αυτόν τον τρόπο. Γράψε φίλε μου κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε. Τί έκανες στη συνέχεια και τι εμφανίζει τώρα ο υπολογιστής σου.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν πέτυχε το απόλυτο μαύρο θα ήταν φρόνιμο να το γνωστοποιήσει στις εταιρίες που κατασκευάζουν panels για οθόνες PC ή όχι TheELF; Ο άνθρωπος έχει το πρόβλημά του, δεν τον βοηθάμε μ' αυτόν τον τρόπο. Γράψε φίλε μου κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε. Τί έκανες στη συνέχεια και τι εμφανίζει τώρα ο υπολογιστής σου. και τωρα εμφανιζετε μονο μια μαυρη οθονη και το ποντιλκη.. Υποθέτω ότι ήθελε να πει ποντίκι,και από την στιγμή που εμφανίζεται μαύρη οθόνη που να δείχνει μόνο το ποντίκι είναι "απλό" κόλλημα και κάνεις reset,99% ήταν τυχαίο γεγονός. Αν το ξανακάνει ας μας πει λεπτομέρειες,δεν νομίζω να είναι καλλίτερος τρόπος βοήθειας να τον μπερδέψουμε με ένα σορό ρυθμίσεις και πιθανά ενδεχόμενα αν το πρόβλημα μπορεί να είναι κάτι το πολύ απλό.
KinigosPsixon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ποντίκι ήθελα να γράψω.... προφανώς και δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε μια φορά και προφανώς έκανα επανεκκίνηση και μπήκα και με safe mode πάτησα και ctrl alt delete και wink+L τα οποία δεν κάνουν τπτ... (είχα βρει ένα πρόγραμμα blackscreenfix το οποίο τρέχει με αυτόν τον τρόπο) μπήκα από linuxlivecd και με wine έτρεξα το πρόγραμμα αυτό(δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το να το τρέξεις από windows ) αλλά πάλι τπτ το μόνο που βλέπω είναι μια μαύρη οθόνη και το ποντίκι ευχαριστω για τις οποιες απαντησης και συγνωμη που δεν ειπα λεπτομερος το προβλημα μου.
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ποντίκι ήθελα να γράψω.... προφανώς και δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε μια φορά και προφανώς έκανα επανεκκίνηση και μπήκα και με safe mode πάτησα και ctrl alt delete και wink+L τα οποία δεν κάνουν τπτ... (είχα βρει ένα πρόγραμμα blackscreenfix το οποίο τρέχει με αυτόν τον τρόπο) μπήκα από linuxlivecd και με wine έτρεξα το πρόγραμμα αυτό(δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το να το τρέξεις από windows ) αλλά πάλι τπτ το μόνο που βλέπω είναι μια μαύρη οθόνη και το ποντίκι ευχαριστω για τις οποιες απαντησης και συγνωμη που δεν ειπα λεπτομερος το προβλημα μου. Και ακόμα δεν μας το περιέγραψες λεπτομερώς,κάθε πότε το κάνει;μετά από κάποιο χρόνω; όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο; εντελώς τυχαία; (Σε εμένα π.χ. κάνα δύο φορές που μου έβγαλε μαύρη οθόνη με ποντίκι ήταν από κάποιο παιχνίδι που έτρωγε κόλλημα)
KinigosPsixon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καθε φορα που ανοιγω το πισι μολις το ανοιγω μετα το bootlogo βγαζει μια μαυρη οθονη και τον δεικτη του ποντικιου
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να υποθέσω (επειδή πάλι δεν περιγράφεις με σαφήνεια την κατάσταση) ότι στο Linux όλα πάνε καλά και το πρόβλημα εμφανίζεται όταν προσπαθείς να μπεις στα Windows? Αν ναι, μήπως άλλαξες πρόσφατα οθόνη και έχεις Windows XP? Προσπάθησε με F8 στην έναρξη να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και άλλαξε τις ρυθμίσεις οθόνης ή καλύτερα απεγκατάστησε τελείως τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, κάνε κανονική επανεκκίνηση και επανεγκατάστησέ τους. Το πρόβλημα εμφανίζεται καμμιά φορά στα ΧΡ όταν ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι ρυθμισμένος σε υψηλότερη τιμή από αυτή που μπορεί να σηκώσει η οθόνη και δε διορθώνεται παρά μόνο με επανεγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών.
KinigosPsixon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να υποθέσω (επειδή πάλι δεν περιγράφεις με σαφήνεια την κατάσταση) ότι στο Linux όλα πάνε καλά και το πρόβλημα εμφανίζεται όταν προσπαθείς να μπεις στα Windows? Αν ναι, μήπως άλλαξες πρόσφατα οθόνη και έχεις Windows XP? Προσπάθησε με F8 στην έναρξη να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και άλλαξε τις ρυθμίσεις οθόνης ή καλύτερα απεγκατάστησε τελείως τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, κάνε κανονική επανεκκίνηση και επανεγκατάστησέ τους. Το πρόβλημα εμφανίζεται καμμιά φορά στα ΧΡ όταν ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι ρυθμισμένος σε υψηλότερη τιμή από αυτή που μπορεί να σηκώσει η οθόνη και δε διορθώνεται παρά μόνο με επανεγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών. το linux ηταν livecd και το εβαλα για να τρεξω ενα προγραμμα που λεει οτι φτιαχνει αυτο το προβλημα... οχι εχω 7 ειπα οτι μπηκα με ασφαλη λειτουργεια πιο πανω...
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναρωτώ λοιπόν αν άλλαξες οθόνη και παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αν ναι βάλε πάλι την παλιά και κατέβασε το ρυθμό ανανέωσης και την ανάλυση σε χαμηλές τιμές κλείσε τον υπολογιστή και κατόπιν βάλε την καινούργια.
KinigosPsixon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 οχι... δεν αλλαξα ... οχι προσφατα... η οθονη εχει αλλαχτει εδω και μηνες
guardianx71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναρωτώ λοιπόν αν άλλαξες οθόνη και παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αν ναι βάλε πάλι την παλιά και κατέβασε το ρυθμό ανανέωσης και την ανάλυση σε χαμηλές τιμές κλείσε τον υπολογιστή και κατόπιν βάλε την καινούργια. Αν ήταν αυτό που λες δεν θα εμφανιζόταν ούτε το ποντίκι. Κάνε εκίνηση από το dvd των win7 και επέλεξε αυτό που λέει για την επιδιόρθωση προβλημάτων κατά την εκίννηση αρχικά και αν δεν κάνει αυτό δες εάν γίνεται επαναφορά συστήματος ( πάλι από το dvd) . Στην τελική αν δεν κάνει και αυτό μπορείς από την γραμμή εντολών να τρέξεις chkdsk /x για να τσεκάρει τον δίσκο αλλά λίγο δύσκολο να δεις φώς με αυτό. Εγώ θα πρότεινα αν έχεις δυνατότητα , να βγάλεις τον δίσκο σου και να τον καρφώσεις σε κάνα άλλο pc για να το σκανάρεις για ιούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.