BEZYR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρετω ολους τους χρηστες του φορουμ. Καινουριος στις κονσολες,λογω δυο μικρων πιτσιρικαδων που εχω, και κατ' ευθειαν βουτια στα βαθια. Οποιος θελει, θα ηθελα να μου προτεινει μερικους τιτλους παιχνιδιων για ps3 που να μπορουν να παιξουν πιτσιρικια περιπου 8 ετων. Αν υπαρχουν και τιποτε links για ψαξιμο αγορας τιτλων απο δευτερο χερι ακομη καλυτερα. Ευχαριστω παιδες.
basilis5 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δεν θελω να στο παιξω εξυπνος αλλα στην ηλικα που ειναι τα παιδια (να σου ζησουν) δεν τους παιρνεις κανενα ποδηλατο,καμια μπαλα,κανενα αυτοκινητακι; εγω θα προτιμουσα να παιζω με τον πατερα μου μπαλα παρα πλει. παρολα αυτα, δεν ξερω κανενα τιτλο που να απευθυνεται σε τοσο μικρη ηλικια.
basileios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν ξέρεις κούκλε αυτό πες και μην κάνεις υποδείξεις, 1. αν έχεις παιδιά τότε ανέλαβε να το κάνεις στα δικά σου 2. ο άνθρωπος δεν σε ρώτησε τη πρέπει να κάνει με τα παιδιά του lol 3. και όταν εκφράζεσαι έτσι δημόσια σε ένα forum έξυπνος δεν χρειάζεται να το παίζεις απλά πράγματα. http://www.commonsensemedia.org/game-reviews/kid-games/all-genres?action=new-releases εδώ θα πάρεις μια ιδέα man λέει για όλες τις κονσόλες αλλά έχει και για ps3
skanjos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εγώ θα σου πρωτείνω το little big planet, πιστέυω είναι ότι πρέπει για παιδιά,αν έχεις και move τότε πιστέυω οτι θα τους αρέσει πολύ και το start the party,γενικά καλύτερα να διαλέξεις ένα απλό παιχνίδι platform,στη θέση σου αν είχα και την οικονομική δυνατότητα θα έπερνα ένα wii για τα παιδιά (νομίζω έχει πέσει στα 150ε.)γιατί καλώς ή κακώς απο εκεί θα ήθελα να ξεκινήσουν gaming τα παιδιά μου για να πάρουν σωστές ρίζες.mario/zelda/donkey kong/kirby/warioware/zack and wiki είναι και εκπεδευτικά παιχνίδια ταυτόχρονα και χωρίς πολύ βία. φίλε βασίλη και εγώ στα 4-5 έπαιζα ατάρι και αμίγκα και στα 8 είχα gameboy δε σημαίνει οτι δε με μεγάλωσαν καλά οι γονείς μου,τα βιντεο παιχνίδια μπορούν να είναι και εκπαιδευτικά για το παιδί όπως τα πάζλ,αρκεί φυσικά ο γονιός να προσέχει πόσες ώρες ασχολείται το παιδί
garrett156 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ο ανηψιος μου ειναι 6 και του αρεσε πολυ και το toy story 3.η μεγαλυτερη αγαπη του παντος ειναι το lego batman,το εχει ξεφτυλισει ολο αυτο παιζει.γενικα ολα τα παιχνιδια lego ειναι καλα για μικρες ηλικιες γιατι εχουν και ευκολους γριφους για να ακονισουν και λιγο το μυαλο τους τα παιδια.
basilis5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν ξέρεις κούκλε αυτό πες και μην κάνεις υποδείξεις, 1. αν έχεις παιδιά τότε ανέλαβε να το κάνεις στα δικά σου 2. ο άνθρωπος δεν σε ρώτησε τη πρέπει να κάνει με τα παιδιά του lol 3. και όταν εκφράζεσαι έτσι δημόσια σε ένα forum έξυπνος δεν χρειάζεται να το παίζεις απλά πράγματα. http://www.commonsensemedia.org/game-reviews/kid-games/all-genres?action=new-releases εδώ θα πάρεις μια ιδέα man λέει για όλες τις κονσόλες αλλά έχει και για ps3 Φιλαρακι πήγαινε αλλού να πουλησεις τον φασισμό σου, όχι σε ένα forum, Έλεος πια με τον κάθε απίθανο εδώ μέσα (sorry για το off topic)
basilis5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 φίλε βασίλη και εγώ στα 4-5 έπαιζα ατάρι και αμίγκα και στα 8 είχα gameboy δε σημαίνει οτι δε με μεγάλωσαν καλά οι γονείς μου,τα βιντεο παιχνίδια μπορούν να είναι και εκπαιδευτικά για το παιδί όπως τα πάζλ,αρκεί φυσικά ο γονιός να προσέχει πόσες ώρες ασχολείται το παιδί Έχεις δίκιο, κι εγώ είχα αταρι κλπ αλλα τότε τα παιχνίδια ήταν πιο αθώα απο ότι σήμερα, τα μηνύματα κ οι παραλληλισμοι με τα σύγχρονα παιχνίδια ήταν διαφορετικά. Τώρα ο φίλος ας πράξει όπως κρίνει , εγώ είπα την γνώμη μου , αλλα ο φασισμός μερικών εδώ ( oxi Εσυ ) θέλει να μας το κόψει κι αυτό.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Η γνωμη σου ηταν με σαφεστατη κατευθυνση προς την δαιμονοποιηση ολων των videogames.Οι πιτσιρικαδες του και μπαλα θα εχουν και αυτοκινητακια σιγουρα αλλα θα επιθυμουν να παιξουν και videogames ως παιδια.Υπαρχουν πολλα παιχνιδια ακομη και με ενδειξη 3+.Ο γονεας εχει τροπο να αποτρεψει την υπερβολικη ενασχοληση και να φιλτραρει και το ειδος των παιχνιδιων.Δεν χρειαζεται κανενος ειδους παραινεση.
basileios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Κουκλε ο λόγος που μίλησα έτσι είναι πολύ απλός ,ο άνθρωπος ρώτησε κάτι απλό και ΕΣΥ του υπέδειξες τη θα ήταν καλύτερο να κάνει , αυτό πιστεύω δεν ήταν σωστό , συγνώμη φυσικά αν σε φάνηκα και ως φασιστης γιατί στης Μέρες μπορεί να το βλέπεις ΕΣΥ κάπως έτσι την απάντηση μου. Και κάτι τελευταίο εγώ προσωπικά αφιερώνω αρκετό χρόνο στα παιδιά μου και αυτό με χαροποιεί και για το θέμα game γιατί ασχολούμαι με αυτά κατεληξα να έχω κονσόλες που να έχουν παιχνίδια για αυτες της ηλικίες και παινιδια που είναι ωραία χωρίς βία και αλλά χαζα. Έτσι για να κλείσω εγώ ο φασιστας, έχω ένα wii με ωραία παιχνιδακια και μακριά απο βία τέτοια εκει υπάρχουν παρα πολλά και απλά να αναφέρω 2 που είναι τελειΑ το Mickey και donkey kong αλλά σε αυτό το στυλ παρα πολλα το ps3 είναι δυστυχος για ποιο μεγάλες ηλικίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.