paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Λάθος κάνεις. Δεν θυμάμαι αν είναι 100% ίδια περίπτωση με την φώτο... αλλά υπάρχει. Είναι λίγο πριν πατήσεις πληρωμή. σωστά! κ σε εμενα το βγαζει...
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Good news. Και μεθαύριο έρχομαι στα μέρη σας με μόνη επιλογή την Πειραιώς as we speak :\ Οπότε για ανάληψη απο uk είναι 5-6€ που ήταν πάντα + 2% ή μόνο το 2%? Δηλαδή στα 300 σου καβατζάρουν 12 πχ; Awesome.
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 6 ευρώ είναι μέγιστη χρέωση απ'ότι διάβασα. Αυτό έλλειπε... να κάναμε ανάληψη η μεταφορά 1000 ευρώ και να μας κρατούσε 20!!! Στις αγορές εκτός ζώνης ΕΥΡΩ εφαρμόζονται έξοδα μετατροπής συναλλάγματος 2% επί του ποσού της συναλλαγής, με μέγιστο ποσό χρέωσης € 6.
Cue Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Good news. Και μεθαύριο έρχομαι στα μέρη σας με μόνη επιλογή την Πειραιώς as we speak :\ Οπότε για ανάληψη απο uk είναι 5-6€ που ήταν πάντα + 2% ή μόνο το 2%? Δηλαδή στα 300 σου καβατζάρουν 12 πχ; Awesome. Το αυτό. 6 ευρώ είναι η μέγιστη χρέωση στο ποσοστό, όχι στο συνολικό ποσό.
orfeas76 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Από ότι βλέπω επανήλθε η χρέωση από προχτές ! χρεώνει 2% προμήθεια σε οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός ευρώ γίνεται με την χρεωστική κάρτα. Ψώνισα με paypal από chainreactioncycles στο (UK) ψώνισα και με paypal από ebay (Λονδίνο) και στις δύο περιπτώσεις χρεώθηκα 2% επί της συναλλαγής. byebye winbank. Κάποια άλλη πρόταση??
The_Judas Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πλέον όλοι χρεώνουν μετατροπή συναλλάγματος και μάλιστα ορισμένοι και περισσότερο από 2%. Η μοναδική που έχω ακούσει να μην χρεώνει είναι η πιστωτική της HSBC.
orfeas76 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 πάντως μέχρι προχτές δεν είχα χρεωθεί ούτε ένα ευρώ για συναλλαγές ύψους 10k των τελευταίων 5 ετών
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά είναι σίγουρο αυτό; Πριν από περίπου έναν μήνα αγόρασα από UK κάτι αξίας 10 ευρώ και μου κράτησε 1 ευρώ για την μετατροπή του συναλλάγματος. Δηλαδή 10%. Μήπως είναι κλιμακωτή η χρέωση;
Porg Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πάντως το αγγλικό amazon δεν χρεώνει αν και πληρώνω με λίρες, μάλλον λόγο της έδρας που δηλώνει η επιχείρηση για τη συναλλαγή @kalogeros σίγουρα σου χρέωσε 1Ε; Συχνά μου δεσμεύει και μένα +1Ε αλλά δεν το χρεώνει τελικά, δεν ξέρω γιατί γίνεται
pedrojay Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Από ότι βλέπω επανήλθε η χρέωση από προχτές ! χρεώνει 2% προμήθεια σε οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός ευρώ γίνεται με την χρεωστική κάρτα. Επανήλθε?Μα δεν έφυγε ποτέ από τότε που θεσπίστηκε! πάντως μέχρι προχτές δεν είχα χρεωθεί ούτε ένα ευρώ για συναλλαγές ύψους 10k των τελευταίων 5 ετών Κάπου μπερδεύεσαι σίγουρα ή σε έχει "ξεχάσει" η τράπεζα (απίθανο...) Οι συναλλαγές σου ήταν με paypal?Μήπως πλήρωνες στο paypal σε ευρώ τόσο καιρό και το άλλαξες στις τελευταίες αγορές σου? Όπως αναφέρθηκε στο άμαζον δεν υπάρχει αυτή η χρέωση,μήπως ψώνιζες απο εκεί? Έχεις δηλαδή κινήσεις χρέωσης σε λίρες ή δολλάρια στην winbank και η αμέσως επόμενη/προηγούμενη κίνηση δεν είναι η προμήθεια?
orfeas76 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μάλλον έχεις δίκιο, οι περισσότερες αγορές μου ήταν από το amazon UK - έχει ελληνικό ΑΦΜ ?
fylatos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 <p>μάλλον έχεις δίκιο, οι περισσότερες αγορές μου ήταν από το amazon UK</p> <p>- έχει ελληνικό ΑΦΜ ? </p> Λουξεμβουργο dear
Porg Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Έχουν ελληνικό ΑΦΜ το γράφει στην απόδειξη, το τι παίζει πάντως με τη φορολόγηση της εταιρίας δεν το ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα