Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ripmachineisback είπε

Καλημέρα, 

Για να αποφύγω τη χρέωση 1 ευρώ μετατροπής συναλλαγματος με χρεωστική κάρτα Πειραιώς για μικροαγορες από ebay, αν επιλέξω στο PayPal την μετατροπή συναλλαγματος να την κάνει το ίδιο το PayPal και όχι η τράπεζα θα το γλιτώσω ή όχι? 

Ευχαριστώ πολύ! 

Φυσικά θα το γλιτώσεις... θα είναι ελάχιστα πιο ακριβή η μετατροπή αλλά σαφώς συμφέρει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2018 στις 6:24 ΜΜ, Lolos21 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είδα και εγώ στις τελευταίες κινήσεις της Πειραιώς χρέωση 1€ για προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος. (Έχω χρεωστική κάρτα και κάνω τις αγορές μου μέσω internet.) Πάλι καλά το είδα νωρίς και δεν έκανα άλλες αγορές... Επειδή σπάστηκα με αυτήν την αλλαγή και επειδή δεν θέλω να κάνω προπληρωμένη κάρτα και να έχω φορτίσματα κλπ, τι χρεωστική μου προτείνεται να κάνω; Ποια τράπεζα έχει την μικρότερη προμήθεια; Απ' ότι είδα πιο πάνω η Εθνική συμφέρει πιο πολύ;

Κάποιος;

Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 7:03 ΜΜ, gregdel είπε

Φυσικά θα το γλιτώσεις... θα είναι ελάχιστα πιο ακριβή η μετατροπή αλλά σαφώς συμφέρει

Γιατί νομίζω πως θα χρεωθεί έτσι και αλλιώς απτη πειραιώς; Είναι έξοδα μετατροπής συναλλάγματος ή συναλλαγής εκτός ΕΕ;

Δημοσ.
Στις 9/6/2018 στις 3:51 ΜΜ, ObeyWario! είπε

Γιατί νομίζω πως θα χρεωθεί έτσι και αλλιώς απτη πειραιώς; Είναι έξοδα μετατροπής συναλλάγματος ή συναλλαγής εκτός ΕΕ;

Αυτο λεει στις κινησεις του λογαριασμου

Screenshot_5.png

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Εγώ πέρσι ζούσα Ρουμανία για ένα διάστημα. Απ'την Πειραιώς μου είχαν πει για χρεώσεις κλπ. Δεν χρεώθηκα ποτέ ούτε ένα cent είτε σε ανάληψη ή σε πληρωμή σε POS. Και πέρα από αυτό είχε και τρομερές συναλλαγματικές! Κάποιες φορές καλύτερες και από Revolut. Εντωμεταξύ τους ρώτησα αν παίζει ρόλο που χρησιμοποιούσα την εκεί Πειραιώς αλλά μου λέγαν όχι γιατί η Πειραιώς Ρουμανίας θεωρείται ξεχωριστή/ξένη τράπεζα.

Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 3:49 ΜΜ, user2163 είπε

Πέρσι άλλο το πέρσι και άλλο το φέτος 

αυτο που θέλω να πω είναι ότι και τότε μου είχαν πει για διάφορες χρεώσεις και τελικά δεν χρεώθηκα κάτι ούτε μία φορά!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kingjulien11_ είπε

αυτο που θέλω να πω είναι ότι και τότε μου είχαν πει για διάφορες χρεώσεις και τελικά δεν χρεώθηκα κάτι ούτε μία φορά!

Τον μάρτιο-απρίλιο βγήκε νεος τιμοκαταλογος υπηρεσιων.

Περυσι δεν ειχε και προπερσι δε μπορουσες να αγορασεις απο το ιντερνετ μεσω καρτας γιατι ειχαμε (σφιχτα) capital control.

Δυστυχώς όταν πήρα τηλέφωνο στη πειραιως για να αρνηθω τις χρεωσεις αυτες μου ειπαν πως δε γινεται γιατι ενημερωθηκα λεει μεσω μηνυματος στην εφαρμογη της πειραιως στο κινητο μου.

Ειναι ενα κλασσικο παραδειγμα, που οταν ο ιδιωτης ηγεμονευει, δεν τον ελεγχει κανεις και χρεωνει οτι θελει οσο θελει. 👊👉👉

Οπως τωρα που ολες οι εταριες τηλεφωνιας εχουν τις ιδιες τιμες στα πακετα τους. Το ιδιο θα γινει και με το ηλεκτρικο ρευμα, θα γινει πολυ ακριβό λόγω των ιδιωτών. Σε αυτή τη χώρα ο ανταγωνισμός είναι ανάποδος, αντί να μειώνονται οι τιμές, αυξάνονται.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...