Cue Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή την πάτησε γνωστός και προσωπικά την γλύτωσα εντελώς τυχαία, η Πειραιώς από 17/11 χρεώνει 2% προμήθεια σε οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός ευρώ γίνεται με την χρεωστική κάρτα. Για δε ανάληψη μετρητών ισχύει και το 5 ευρώ χρέωση. Από αύριο το αλλάζουν πάλι και θα υπάρχει μάξιμουμ χρέωση 6 ευρώ για κάθε συναλλαγή. Σε ερώτηση μου ποιον ενημέρωσαν οι απαντήσεις που πήραν ήταν: Στην σελίδα μας στο internet* Αρκεί να πηγαίνατε σε οποιοδήποτε κατάστημα Πειραιώς Και ρωτώ ο αφελής. Τι είδους μονομερής απόφαση είναι αυτή? Είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να ενημερώνεται στην "διακριτική του ευχέριά" για τέτοιου είδους αλλαγές? Η αστεία ερώτηση φυσικά έχει να κάνει με το κατά πόσο υπάρχει σχετική νομοθεσία και τι προβλέπει. * Η οποία σελίδα είναι η εμπορική σελίδα της Visa Debit, ούτε καν δελτίο τύπου
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Για δε ανάληψη μετρητών ισχύει και το 5 ευρώ χρέωση. 5 ευρώ? Για ανάληψη από atm της Πειραιώς;
Cue Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Σε συνάλλαγμα αναφέρομαι, οπότε ανάληψη στο εξωτερικό.
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή την πάτησε γνωστός και προσωπικά την γλύτωσα εντελώς τυχαία, η Πειραιώς από 17/11 χρεώνει 2% προμήθεια σε οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός ευρώ γίνεται με την χρεωστική κάρτα. Ισχύει και για online αγορές, amazon.uk πχ; Άκυρο, το είδα στο site. Μου πήραν ό,τι πολυτιμότερο έχω.
ravend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδής με μια αγορά απο amazon της τάξεως των 25 λιρών ήτοι 29,35 ευρώ ( για να μην έχουμε και έξοδα!) πόσο θα είναι το τελικό ποσό που θα χρεωθεί στην κάρτα μας? πιάνει και την προπληρωμένη?
jpaokx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Σήκωσε τα λεφτά σου και πήγαινε τα σε άλλη τράπεζα που έχει καλύτερα προνόμια. Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
Cue Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδής με μια αγορά απο amazon της τάξεως των 25 λιρών ήτοι 29,35 ευρώ ( για να μην έχουμε και έξοδα!) πόσο θα είναι το τελικό ποσό που θα χρεωθεί στην κάρτα μας? πιάνει και την προπληρωμένη? 29.35 * 2 / 100 θα είναι η extra χρέωση. Προπληρωμένη όταν λες? Αν αναφέρεσαι στην WeBuy όχι απ'όσο με ενημέρωσαν. Περιμένω μπας και ο paredwse γνωρίζει το νομικό του θέματος.
VampireKiSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γνωρίζετε αν αυτή η χρέωση εφαρμόζεται και σε αγορές σε ξένο νόμισμα που γίνονται μέσω paypal?
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Στο paypal έχεις 2 επιλογές. Μετατροπή συναλλάγματος από το paypal, με πάνω από 3% προμήθεια ή μετατροπή από την κάρτα σου. Στην προκειμένη περίπτωση θα έχουμε 2%.
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 απαραδεκτο... Η προπληρωμένη χρεωστική-πιστωτική που εχω απο την προμπανκ και τη γεμιζω με οσο θέλω εγω δεν εχει καμια απολύτως χρέωση... (ίσως 1-2 ευρω το χρόνο για συντηρηση λογαριασμού ή καπως έτσι) και κάνω πάνω απο 1000€ συναλλαγες Paypal το χρόνο με αυτή...
VampireKiSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Στο paypal έχεις 2 επιλογές. Μετατροπή συναλλάγματος από το paypal, με πάνω από 3% προμήθεια ή μετατροπή από την κάρτα σου. Στην προκειμένη περίπτωση θα έχουμε 2%. Μήπως γνωρίζεις πού το βλέπουμε αυτό και αν τυχών μπορεί να γίνει αλλαγή? Δεν θυμάμαι πότε με ρώτησε κάτι τέτοιο.
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μήπως γνωρίζεις πού το βλέπουμε αυτό και αν τυχών μπορεί να γίνει αλλαγή? Δεν θυμάμαι πότε με ρώτησε κάτι τέτοιο. Λίγο προτού πληρώσεις. π.χ
VampireKiSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς αυτή η φόρμα δεν εμφανίζεται στις πληρωμές που γίνονται μέσα από το ebay
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Λάθος κάνεις. Δεν θυμάμαι αν είναι 100% ίδια περίπτωση με την φώτο... αλλά υπάρχει. Είναι λίγο πριν πατήσεις πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα