madas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω το pc μου, αργησε πολυ να μπει, και μετα απο ωρα μολις μου εβγαλε το "εκκινηση των windows" μου πεταξε μια blue screen και εκανα restart μονο του. τη δευτερη φορα μου εκανε παλι το ιδιο. την τριτη φορα ειπα να μπω απο linux(το εχω με dual boot) και πηρα αυτη την οθονη
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δες από το bios τη μάρκα σκληρό έχεις,πάνε στην σελίδα του και κατέβασε το προγραμματάκι ελέγχου κάνε έναν έλεγχο του σκληρού,γιατί μάλλον παραδίδει πνεύμα.
madas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εχω αυτον τον σκληρο, και δεν τον εχω ουτε τρεις μηνες. στην σελιδα του δεν μπορω να βρω κανενα προγραμματακι
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html Μπορεί να μην έχει πρόβλημα ο σκληρός,αλλά να πάθανε ζημιά μονάχα τα δεδομένα που είχε πάνω του,αλλά πρέπει να γίνει έλεγχος.(ή απλά ξανακάνεις ολόκληρη την εγκατάσταση από την αρχή,αν έχει πρόβλημα όμως ο σκληρός δεν θα φτιάξει το πρόβλημα)
madas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αμα εχουν προβλημα τα δεδομενα, με ενα φορματ θα λυθει??? windows 7 pro 64αρια
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε το dvd των 7 μέσα και δοκίμασε startup repair. Κάτι έχει χτυπήσει στον boot loader (μάλλον).
madas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 τελικα εκανα φορματ. εγκατεστησα τα 7αρια σε ενα partition των 50 giga και εχω ενα ακομη partition 881 gb το οποιο ειναι σε μορφη raw και δεν μπορω να τον διαμορφωσω ετσι ωστε να γινει ntfs. τι πρεπει να κανω???
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Πάτα το πλήκτρο start μαζί με το κουμπί R στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί γράψε diskmgmt.msc και πάτα οκ. στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα σου δείξει τον δίσκο σου στο τμήμα που είναι 881 gb κάνε δεξή κλικ και δημιουργία απλού τόμου
madas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 παταω δεξι κλικ αλλα δεν μου βγαζει πουθενα δημιουργια απλου τομου. τι αλλο μπορω να κανω για να το μετατρεψω σε ntfs????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.