tzampatzis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Είναι κρίμα πάντως να βλέπουμε την ελληνική "λαμογιά" στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έναν ακμάζων τομέα στη Ελλάδα. Θα πρεπε να ντρέπονται και σίγουρα ενα DOS attack τους χρειάζεται. Οι "κύριοι επιχειρηματίες" νομίζουν μάλλον ότι είμαστε Νιγηρία. Μήπως το DOS attack είναι καλή λύση ρε παιδιά ώστε να μην είναι προσβάσιμο το site και την πατήσει και άλλος κόσμος? Χριστούγεννα κιόλας σίγουρα κόσμος θα θέλει να πάρει τίποτα και είναι κρίμα να πάει το δώρο άκλαφτο...
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως το DOS attack είναι καλή λύση ρε παιδιά ώστε να μην είναι προσβάσιμο το site και την πατήσει και άλλος κόσμος? Χριστούγεννα κιόλας σίγουρα κόσμος θα θέλει να πάρει τίποτα και είναι κρίμα να πάει το δώρο άκλαφτο... Αυτό που προτείνεις ειναι παράνομο και ανήθικο και δεν υπάρχει δικαιολογία-αιτιολογία. Κάτι ακόμα που πιστεύω ακράδαντα. Ο «στόκος» χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα κάνει λαμακία ακόμα κι αν του κόψεις το internet ή του κάψεις τον υπολογιστή. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο οπότε νομότυπα δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα και απο κανέναν (π.χ. απο τον hoster να κατεβάσει το site) και το καλύτερο ειναι να ενημερώσεις φίλους και blogs/forum κλπ.
teopless Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως το DOS attack είναι καλή λύση ρε παιδιά ώστε να μην είναι προσβάσιμο το site και την πατήσει και άλλος κόσμος? Χριστούγεννα κιόλας σίγουρα κόσμος θα θέλει να πάρει τίποτα και είναι κρίμα να πάει το δώρο άκλαφτο... Αφού το είπε ο tzampatzis...Ετοιμάστε τα κανόνια (LOIC)!Πλακίζομαι φυσικά. Πέρα από την πλάκα,έχω ενημερώσει όποιο συγγενή μου έχω και δεν έχω για το θέμα με το Perfectshop.Μόνο αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια δεν έχω τυπώσει! Sent from my iPod touch using Insomnia
tzampatzis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που προτείνεις ειναι παράνομο και ανήθικο και δεν υπάρχει δικαιολογία-αιτιολογία. Παράνομο είναι σίγουρα αλλά για το ανήθικο θα διαφωνίσω. Απλά η άποψη μου και δε νομίζω να υπάρχει λόγος για να το αναλύσουμε περισσότερο και να ξεφέυγουμε από το θέμα. Κάτι ακόμα που πιστεύω ακράδαντα. Ο «στόκος» χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα κάνει λαμακία ακόμα κι αν του κόψεις το internet ή του κάψεις τον υπολογιστή. Μα εδώ πέρα δε μιλάμε για λαμακία του χρήστη, μιλάμε για τυπική περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς και μάλιστα από ελληνικό κατάστημα... Λέτε να ζήλεψαν αυτόν εδώ και να ψάχνουν αρνητική δημοσιότητα?? Η δυσάρεστη εμπειρία της κας Rodriguez και η αλλαγή στον αλγόριθμο της Google
grazzt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Λέτε να ζήλεψαν αυτόν εδώ και να ψάχνουν αρνητική δημοσιότητα??Η δυσάρεστη εμπειρία της κας Rodriguez και η αλλαγή στον αλγόριθμο της Google Εαν συμβαίνει αυτό, μάλλον έχουν μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις....η google ήδη στον αλγόριθμό της μειώνει το google rank ενός site από αρνητική δημοσιότητα.
artshadows Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ειχα προσπαθησει να το αναρτησω προχθες αλλα οι υπευθυνοι εδω για καποιο λογο δεν το αφησαν....Τελοσπαντων διαβασε το link και μετα ελα πες μου συμβαινουν αυτα.... Link ΓΙΑΤΙ δεν .....;
makellarispn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ΓΙΑΤΙ δεν .....; Η καταγγελια ηταν μια σελιδα (αρκετα μεγαλο ισως?) και για καποιο λογο ενω το καταχωρουσα στις Ειδησεις-Lobby αμεσως μετα διαγραφοταν. Ετσι, μετα το στειλα στο tromaktiko που κυριολεκτικα τρεφεται με κατι τετοια... Φοβερο παντως, οταν ειχα πει στην υπευθυνη ηλεκτρονικων παραγγελιων χαρακτηριστικα "μηπως τα μαζευει ο ιδιοκτητης και παει να μας την "κανει Χριστουγεννιατικα" -η περιοδος αλλωστε προσφερεται/ αγαπη, αλληλεγγυη και τετοια/ και "αν οι υπαλληλοι σας πληρωνονται κανονικα αυτη την περιοδο?" στο πρωτο ακολουθησε παυση και στο δευτερο "δε θα σας δωσω και αναφορα αν ο κ ΣΙΔΕΡΗΣ μας πληρωνει κανονικα..." Μαλλον κι αυτη στο κολπο ηταν τελικα!
MaroulaThai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Οι τράπεζες έχουν τα σχετικά έξοδα τους , το αν σε συμφέρει καθορίζεται απο το ύψος της αγοράς σου. Δε ρωτάς και έναν νομικό καλύτερα να σου δώσει εμπεριστατωμένες πληροφορίες? Εχεις δικιο....Σ'ευχαριστω πολύ..όπως και να χει...
MaroulaThai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως το DOS attack είναι καλή λύση ρε παιδιά ώστε να μην είναι προσβάσιμο το site και την πατήσει και άλλος κόσμος? Χριστούγεννα κιόλας σίγουρα κόσμος θα θέλει να πάρει τίποτα και είναι κρίμα να πάει το δώρο άκλαφτο... Που ειναι τωρα ενας "χακερ" ...Το site παραμενει ενεργο για on line παραγγελιες και ανθρωποι που δεν γνωριζουν για το θεμα θα την πατησουν και αυτοι!
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Απο οτι ξερω για να ειναι ενα καταστημα στο Skroutz θα πρεπει να πληρωνει γιατι αμ τι αλλο και το Skroutz κερδοσκοποικο ειναι και οχι δωρεαν. Το οτι κατεβασαν την σελιδα του Perfectshop ισως να το εκαναν γιατι πολυ απλα οι "κυριοι" δεν πληρωναν γιατι πολυ απλα πανε να την κανουν σαν τα ποντικια απο το καραβι που βουλιαζει με το ονομα "Ελλαδα"
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Site: Υπαρχει και απαντηση απο το καταστημα
Psyx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Site: Υπαρχει και απαντηση απο το καταστημα καμία σχέση η συγκεκριμένη απάντηση με το κανόνι που βάρεσε το μαγαζί... η απάντηση ήταν πριν 1 μήνα... τώρα πια πάπαλα
geobak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Tο perfectshop έχει βαρέσει κανόβι σύμφωνα με τις πηγές μου
ntsili Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματικά κρίμα για το perfect shop... Θυμάμαι είχα αγοράσει ένα gps Tibo και το είχα βρει στο συγκεκριμένο κατάστημα στην καλύτερη τιμή... Κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα