Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί αναφορές από μέλη του Insomnia που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με παραγγελίες που έχουν διεξάγει μέσω του διαδικτυακού καταστήματος Perfectshop.gr και συγκεκριμένα σε αδυναμία παράδοσης παραγγελιών. Στη προσπάθεια μας να επιβεβαιώσουμε ή όχι τις συγκεκριμένες αναφορές, έχει σταθεί αδύνατη η επικοινωνία μας με οποιονδήποτε υπεύθυνο του καταστήματος τις τελευταίες 3 ημέρες μέσω των 2 τηλεφωνικών αριθμών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Από τη στιγμή που η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου καταστήματος παραμένει online και δέχεται νέες παραγγελίες, συμβουλεύουμε τους υποψήφιους αγοραστές για καλύτερη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, να προτιμήσουν την πληρωμή των αγορών τους μόνο μέσω αντικαταβολής και όχι με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει ενημέρωση της σχετικής είδησης

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και δεν εχω εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι,ειναι καλο να βγαινει στην πρωτη σελιδα για να ενημερωνομαστε στο τι να προτιμαμε..μπραβο!

Δημοσ.

Εχω αγοράσει 3 φορές από αυτό το μαγαζί μέχρι πριν κανένα χρόνο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ενοοίτε είχα αγοράσει με αντικαταβολή βέβαια.

Δημοσ.

Όσοι ενδεχομένως πλήρωσαν με πιστωτική ας απευθυνθούν στην τραπεζά τους κάνοντας αμφισβήτηση της συναλλαγής.

Δημοσ.

Ο αδερφός μου αγόρασε με κάρτα έναν απορροφητήρα αξίας ~90 ευρώ και τώρα ψάχνει να βρει άκρη με την τράπεζα.

Παράτησαν το site στην τύχη του αλλά δεν απενεργοποίησαν το σύστημα συναλλαγών, ευκαιρία για καμιά εύκολη -τελευταία- αρπαχτή;;;;

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά οικονομική κρίση...ίσως κάποιες ακάλυπτες επιταγές...συμβαίνουν.

Ακάλυπτ-η(Ενικός) επιταγή δεν σημαίνει ότι φτάνω στην αδυναμία παράδοσης.

Κανένας προμηθευτής δεν θα φτάσει στο σημείο να κρεμάσει έναν μεγάλο πελάτη του(δεν είναι μικρό αυτό το μαγαζί σχετικά και με χρόνια στην αγορά) μόνο και μόνο με μια δυο επιταγές που έχουν πρόβλημα.

Απο την άλλη δεν αφήνουν ενεργό το σύστημα συναλλαγών.

Τεσπα μακάρι να πάνε όλα καλά και για αυτούς (οικογένειες έχουν) και για τον κόσμο.

Δημοσ.

Και εγώ είχα αγοράσει από αυτούς πριν 3 χρόνια βέβαια ένα πλυντήριο πιάτων και μια βάση για προτζέκτορα και δεν έιχα κανένα πρόβλημα μια χαρά, τώρα αν έκλεισε το μαγαζί τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά αλλά εντάξει δε γίνεται σε αυτή τη χώρα όλοι να είναι έμποροι, κάποιος πρέπει και να παράγει.

Δημοσ.

Ακάλυπτ-η(Ενικός) επιταγή δεν σημαίνει ότι φτάνω στην αδυναμία παράδοσης.

Κανένας προμηθευτής δεν θα φτάσει στο σημείο να κρεμάσει έναν μεγάλο πελάτη του(δεν είναι μικρό αυτό το μαγαζί σχετικά και με χρόνια στην αγορά) μόνο και μόνο με μια δυο επιταγές που έχουν πρόβλημα.

Απο την άλλη δεν αφήνουν ενεργό το σύστημα συναλλαγών.

Τεσπα μακάρι να πάνε όλα καλά και για αυτούς (οικογένειες έχουν) και για τον κόσμο.

Γιατί ξέρεις σίγουρα το μέγεθος του καταστήματος ή το μέγεθος της ακάλυπτης.....(αν φυσικά μιλάμε για κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά οικονομική κρίση...ίσως κάποιες ακάλυπτες επιταγές...συμβαίνουν.

Ειχα προσπαθησει να το αναρτησω προχθες αλλα οι υπευθυνοι εδω για καποιο λογο δεν το αφησαν....Τελοσπαντων διαβασε το link και μετα ελα πες μου συμβαινουν αυτα....

Link

Δημοσ.

Παιδιά επικεντρωθείτε στο τι γίνεται τώρα και αν έχετε νεότερα. Πριν απο τρια χρόνια δεν είχαμε κατοχή και έπερνα και ολόκληρο το δώρο Χριστουγέννων.

Δημοσ.

κι εγώ έχω ψωνίσει από το perfectshop και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την τιμή.

Το site τους είναι λίγο πανηγύρι, αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά.

Βέβαια και παλιότερα είχα ψωνίσει από το Megamarket , και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και από αυτόα,

άρα δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. ;)

Μεγάλη προσοχή παιδιά, θα γίνει χαμός το επόμενο διάστημα από τα μπαμ μπουμ των κανονιών..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...