Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Λογω περιορισμων των windows 32 bit και του τωρινου μου motherboard που σηκωνει μεχρι 4gb ram DDR2(οποτε πληρως αχρηστη αναβαθμιση σε λειτουργικο windows 7 ή 64bit γενικα), συν του οτι εχω στη καβατζα αλλα 3 gb,ψαχνω ενα motherboard που να εχει πανω απο 2 slots και να υποστιριζει s775.Κατι λιγα εχω βρει γενικα αλλα σε πλαισιο μου λενε τις γνωστες μουφες οτι δν υπαρχουν στο stock motherboads με DDR2 και DDR3 (ταυτοχρονα) slots.
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεν σου φτάνουν τα 4gb; Γιατι να μου φτανουν;
rafail1994 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι να μου φτανουν; Λάθος....Κατάλαβα ότι θέλεις να βάλεις πάνω από 4gb. Μέχρι ποσά δίνεις; Και ποιες μνήμες έχεις ήδη
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Λάθος....Κατάλαβα ότι θέλεις να βάλεις πάνω από 4gb. Μέχρι ποσά δίνεις; Και ποιες μνήμες έχεις ήδη Θελω να βαλω πανω απο 4...Μεχρι ποσα;Χμ το πολυ 120 θα ελεγα.Εχω 3 των 1gb ολες ειναι 667mhz ddr2 μαρκα δεν θυμαμαι.Συν 2χ2gb adata ddr2 που ειναι πανω στο πισι αυτη την στιγμη.
rafail1994 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να βαλω πανω απο 4...Μεχρι ποσα;Χμ το πολυ 120 θα ελεγα.Εχω 3 των 1gb ολες ειναι 667mhz ddr2 μαρκα δεν θυμαμαι.Συν 2χ2gb adata ddr2 που ειναι πανω στο πισι αυτη την στιγμη. Καλά κατάλαβα τότε Γιατί θέλεις να βάλεις παραπάνω από 4gb δεν σου φτανουν;
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλά κατάλαβα τότε Γιατί θέλεις να βάλεις παραπάνω από 4gb ; Κοιτα αποριες που εχει ο κοσμος...Γιατι εκτος του οτι ηρθε η ωρα του motherboard να φυγει(4 χρονια το εχω)εχω καβατζα αλλα 3gb.Γιατι να μην τα εκμεταλευτω;
rafail1994 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτα αποριες που εχει ο κοσμος...Γιατι εκτος του οτι ηρθε η ωρα του motherboard να φυγει(4 χρονια το εχω)εχω καβατζα αλλα 3gb.Γιατι να μην τα εκμεταλευτω; Κοιτά δεν είναι απορίες προσπαθώ να σε βοηθήσω και να σου πω ότι τελικά αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις παραπάνω από 4gb;
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτά δεν είναι απορίες προσπαθώ να σε βοηθήσω και να σου πω ότι τελικά αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις παραπάνω από 4gb; Ενταξει λοιπον.Αν δεν αξιζε να εχεις πανω απο 4gb τοτε γιατι εχει βγει λειτουργικο (64bit)που μαζι με ολες τις αλλες βασικες λειτουργιες να υποστιριζει και παραπανω ram.Εγω προσωπικα την θελω γιατι εχω συχνα πυκνα προβληματα με το physical memory δλδ κρασαρει μια φορα το μηνα και μαλλον στην τελικη ειναι προβλημα του ματερμποαρντ.
cabdik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 αλλο προβλημα της μητρικης ομως, και αλλο προβλημα ποσοτητας μνημης..!! δεν θελω να σου πω βαλε 2-4-6-8-100 gb RAM. βαλε οση θες! τα 64bit δεν βγηκαν για να βαζεις επιτηδες 8-12gb Ram! βγηκαν για πολλους λογους, μεταξυ των οποιων εχουν και τη δυνατοτητα να διαβαζουν-χρησιμοποιουν πολυ περισσοτερη μνημη απο τα 32bit λειτουργικα! δεν σημαινει οτι δεν λειτουργουν και με 2gb! εγω εχω τα WIN 7 64bit εδω κι ενα χρονο, ποτε δεν εχουν ξεπερασει σε χρηση τα 2.5-3gb top! εκτος κι αν κανεις πολυ εξειδικευμενη εργασια που θελει RAM.
profi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Λογω περιορισμων των windows 32 bit και του τωρινου μου motherboard που σηκωνει μεχρι 4gb ram DDR2(οποτε πληρως αχρηστη αναβαθμιση σε λειτουργικο windows 7 ή 64bit γενικα), συν του οτι εχω στη καβατζα αλλα 3 gb,ψαχνω ενα motherboard που να εχει πανω απο 2 slots και να υποστιριζει s775.Κατι λιγα εχω βρει γενικα αλλα σε πλαισιο μου λενε τις γνωστες μουφες οτι δν υπαρχουν στο stock motherboads με DDR2 και DDR3 (ταυτοχρονα) slots. Αφού οι μνήμες σου είναι όλες ddr2 γιατί θες ΚΑΙ ddr3 slots?υπάρχουν τέτοιες Mobo αλλά είναι χωρισμένα 2 ddr2 kai 2 ddr3 τα slots οπότε πάλι 2 slot θα έχεις για ddr2! πόσα πράγματα τρέχεις μαζί κ σου τελειώνουν τα 3,25GB ram? ή 3,75 πόσο είναι στα 32bit! Κ τέλος...θα δώσεις 120€ για νεκρό mobo?
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αφού οι μνήμες σου είναι όλες ddr2 γιατί θες ΚΑΙ ddr3 slots?υπάρχουν τέτοιες Mobo αλλά είναι χωρισμένα 2 ddr2 kai 2 ddr3 τα slots οπότε πάλι 2 slot θα έχεις για ddr2! πόσα πράγματα τρέχεις μαζί κ σου τελειώνουν τα 3,25GB ram? ή 3,75 πόσο είναι στα 32bit! Κ τέλος...θα δώσεις 120€ για νεκρό mobo? Γιατι ddr2 slots δεν ειχαν καν motherdoard...Σοβαρα δεν σου κανω πλακα...Γενικα με πλαισιο δεν ξαναμπλεκω μου εχουν πεταξει απιστευτες ατακες του στυλ αλλαξε και τροφοδοτικο η καρτα γραφικων σου θελει τουλαχιστον 450w(στο κουτι της καρτας λεει 300...).3,2 ειναι στα 32bit. Υπαρχουν φασεις με το Adobe photoshop που ψιλοκλανει το συστημα και γενικα εχω ενα κολλημα που δεν γουσταρω να πεφτει η επιδοση του πισι οτι κ αν κανω.Δεν ειπα οτι θα δωσω ντε και καλα 120 απλα εβαλα ενα μεγιστο οριο.Αυτη που ειχα βρει εκανε 50 euro αλλα δεν την ειχαν στο στοκ λεει...Με ddr2 μονο slots παιζουν και με 30-40 euro.
skim045 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεν αξίζει να δώσεις αυτά τα 50€ για πεθαμένο socket. Το να βάλεις πάνω απο 4gb μνήμη το θεωρώ υπερβολή απο τη στιγμή που δεν τρέχεις προγράμματα που να απαιτούν μεγάλη ποσότητα μνήμης (πχ εικονικά λειτουργικά κτλ.). Θα μου πεις "Μα έχω 3gb στην άκρη τι να τα κάνω" άστα να κάθονται απο το να δώσεις 50 ευροπουλα. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικό... Επίσης εγώ που τρέχω μερικές φορές το photoshop με 2gb μνήμης δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με κολλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.