louben Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδια για δειτε και εδω. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=469134 Δυο λιτες δηλωσεις απο τον ΟΤΕ και τελος.Παλια καλα γιατι νομιζα οτι μονο εγω εχω το προβλημα ή οτι δεν ξερω τι μου γινεται.Να επιβεβαιωσω οτι με 24αρα γραμμη ολα πλεον πανε μια χαρα(και παλι) δεν ξερω ομως μεχρι ποτε.
anta_n Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. από το blog post στο in.gr που παρατίθεται στη συζήτηση που αναφέρεις παραπάνω καταλαβαίνω ότι και συνεχίζει το πρόβλημα, αλλά και ότι ακόμα ο ΟΤΕ δεν έχει παραδεχθεί την ύπαρξη κάποιου προβλήματος ή δεν έχει πει ότι κάνει κάποιου είδους "κόψιμο"
kifinas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Άλλα ντάλα γράφει η δημοσιογράφος. Σύμφωνα με αυτούς που εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι λυμένο εδώ και μια βδομάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 όπως γράφουν και στο adslgr "διορθώθηκε" αμέσως
louben Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγω νομιζω παντως οτι εξαρχης δεν επροκειτο για προβλημα.Οταν τελικα ειχα επικοινωνησει μαζι τους ειχαν παει να με βγαλουν τρελο κτλ.Μαλλον το δοκιμασαν και δεν τους βγηκε(και κυριως στους χαλεπους καιρους που ζουμε). Ευχομαι παντως να μην επανελθουν οταν δουν οτι τους παιρνει.....
Linus_21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ψιτ... παιδες...... η connex χρησιμοποιει demilitarized zone στα χανια και δε μπορω να κατεβασω απο torrents........ να κανω μηνυση? Τι έγινε τελικά? Έκανες μήνυση?
_Anonymous_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εδω, εκει και παραπερα και κρινε μονος αν εκανα μηνυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.