Προς το περιεχόμενο

connex traffic shaping στα Χανια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για δειτε και εδω.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=469134

Δυο λιτες δηλωσεις απο τον ΟΤΕ και τελος.Παλια καλα γιατι νομιζα οτι μονο εγω εχω το προβλημα ή οτι δεν ξερω τι μου γινεται.Να επιβεβαιωσω οτι με 24αρα γραμμη ολα πλεον πανε μια χαρα(και παλι) δεν ξερω ομως μεχρι ποτε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. από το blog post στο in.gr που παρατίθεται στη συζήτηση που αναφέρεις παραπάνω καταλαβαίνω ότι και συνεχίζει το πρόβλημα, αλλά και ότι ακόμα ο ΟΤΕ δεν έχει παραδεχθεί την ύπαρξη κάποιου προβλήματος ή δεν έχει πει ότι κάνει κάποιου είδους "κόψιμο"

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Άλλα ντάλα γράφει η δημοσιογράφος. Σύμφωνα με αυτούς που εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι λυμένο εδώ και μια βδομάδα.

Δημοσ.

Εγω νομιζω παντως οτι εξαρχης δεν επροκειτο για προβλημα.Οταν τελικα ειχα επικοινωνησει μαζι τους ειχαν παει να με βγαλουν τρελο κτλ.Μαλλον το δοκιμασαν και δεν τους βγηκε(και κυριως στους χαλεπους καιρους που ζουμε).

Ευχομαι παντως να μην επανελθουν οταν δουν οτι τους παιρνει.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψιτ... παιδες...... η connex χρησιμοποιει demilitarized zone στα χανια και δε μπορω να κατεβασω απο torrents........ να κανω μηνυση?

Τι έγινε τελικά? Έκανες μήνυση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...