anta_n Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Έχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου ή μιλάς εγκυκλοπαιδικά; Εγκυκλοπαιδικά. Τελικα τι να κανω?Να σβησω ολα τα αρχεια για upload και download να αφησω μονο το ubuntu και να επικοινωνησω μαζι τους?Θα το παραδεχτουν η θα κανουν τις παπιες? Πάρτους να δεις τι θα σου πουν. το p2p sharing δεν είναι παράνομο, οπότε δεν είναι πρόβλημα να το αναφέρεις. Ενημέρωσε και τι θα σου πουν, σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 anonymous οπως και να το πεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.και qos να το ελεγες το qos δεν φτιαχτηκε για να δημιουργει προβληματα στους χρηστες φτιαχτηκε για να διορθωνει.το πως το χρησιμοποιει ο καθενας αυτο ειναι αλλη ιστορια.οποτε ειτε traffic shapping το πουν ειτε το πουν qos στην πραξη δεν ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα αφου χρησιμοποιειται αντιθετα απο αυτο που φτιαχτηκε.ετσι για την ιστορια οπως λες.τωρα ειτε κοψουν ports ειτε δωθει μικροτερο priority ειτε οτιδηποτε αλλο....
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Και ποιος σου ειπε οτι χρησιμοποιουν καποια απο τις 2 αυτες τεχνικες? Καποιος ο οποιος καπου το ακουσε και του αρεσε στη πραξη να το λεει επειδη προφανως του αρεσε η ορολογια. Και βεβαια εχει σημασια πως θα το πεις διοτι εχασα μια μερα για να μαθω τι γινετε με αυτο το θεμα. Αμα ειναι ετσι σας εχω και εγω ενα ωραιο.......... Ψιτ... παιδες...... η connex χρησιμοποιει demilitarized zone στα χανια και δε μπορω να κατεβασω απο torrents........ να κανω μηνυση?
anta_n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως έχουμε χαθεί λίγο στην ορολογία. το θέμα είναι αν ο ΟΤΕ κάνει "κάτι" με τα torrents στη συγκεκριμένη περιοχή. H HOL φαίνεται πως το κάνει, τουλάχιστον στις ώρες αιχμής. αν πράγματι το κάνει και ο ΟΤΕ, με οποιαδήποτε τεχνική κι αν το κάνει, ε αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά αν δεν έχει ενημερώσει ότι το κάνει και δεν έχει συμφωνήσει ρητά ο συνδρομητής. Τώρα αν το λένε QoS, traffic shaping, port blocking ή όπως άλλως μπορεί να λέγεται, λίγη σημασία έχει.
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 τωρα να πω οτι εχεις αδικο..... ψεματα θα πω. Απλα το βρηκα σαν ευκαιρια να πω τη δικια μου γνωμη. Σορρυ για το ασχετο για οσους δεν ενδιαφερει και συνεχιστε.
anta_n Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Λύθηκε το μυστήριο. Πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα του ΟΤΕ στην Κρήτη. Δες εδώ το σχετικό thread στο adslgr. Γενικά έχουν αγριέψει τα παιδιά εκεί και ψάχνουν να βρουν ποιός φταίει, αν και ακόμα επίσημη απάντηση από τον ΟΤΕ δεν υπάρχει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 σε πρόλαβε ο Tsiou 3 μέρες πριν, ένα post πιο πάνω
anta_n Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον κοιτούσα την προηγούμενη σελίδα...είναι μέχρι να συνηθίσω το νέο theme.
_Anonymous_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ακουστε τι εμαθα εγω...... ο ΟΤΕ επειδη εχει προβλημα γενικοτερου bandwindth, εννοωτας και αυτο που δινει σε παροχους, χρησιμοποιει HFirewall και κοβει simultaneous concurrent, οταν διαπιστωσει οτι απο μια γραμμη περνουν πολλα simultaneous. Ειναι εντελως μαμακες λεμε..... ανειδικευτοι και αχρηστοι, επειδη αυτο απλα.......... δε μπορει να υλοποιηθει και αυτοι σαφως δε το γνωριζουν...... και συνεχιζουν να το παλευουν. Πελατες μου απο Ιωαννινα, κοζανη, μου λενε οτι εχουν το ιδιο προβλημα στο upload μονο και μονο στα torrents, με διαφορετικους παροχους ο ενας απο τον αλλον (forthnet, hol). Απιστευτο καφενειο αυτη η Ελλαδα ρε φουστη μου. Στου κασιδι το κεφαλι....... ολοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 πρόβλημα bandwidth με κυκλώματα στην Ελλάδα φαντάζομαι (πχ της Κρήτης με Αθήνα), γιατί με εξωτερικό δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει πιτάρισμα...24/7 τα pings δεν επηρεάζονται καθόλου
_Anonymous_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δε διευκρινιστηκε αυτο, αλλα προφανως αυτο.
kifinas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 πρόβλημα bandwidth με κυκλώματα στην Ελλάδα φαντάζομαι (πχ της Κρήτης με Αθήνα), γιατί με εξωτερικό δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει πιτάρισμα...24/7 τα pings δεν επηρεάζονται καθόλου Ουτε αυτό παίζει. Απόδειξη είναι ότι τώρα τα πάντα έχουν επιστρέψει στην γνωστή παρά πολύ καλή κατάσταση. Δεν γεννήθηκε το bandwidth μέσα σε μια μέρα.
_Anonymous_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αλλο λεμε.... εισαι αλλου εσυ. Ο λογος που γυρισαμε σε καλη κατασταση, ειναι γιατι γινανε ρομπα επειδη τους καταλαβαμε και τα ποσταραμε ολα. Ποτε γυρισανε ολα? Μηπως οταν γραφτηκε στα φορουμς αυτο με το Firewall? Ειναι ρομπες οι τυποι λεμε.......
kifinas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εδώ είμαι αλλά μάλλον διαβάζεις γρήγορα. Θέμα bandwidth δεν ήταν και είναι προφανές. Ούτε "τα καταλάβαμε όλα" ούτε ήταν θέμα "firewall". Δυο τρία τσακάλια στο φόρουμ που αναφέρθηκε βρήκαν ότι κάτι παίζει σε μικρό βαθμό και αφού το ανάρτησαν το έφτιαξαν από τον ΟΤΕ. Τι ήταν κανείς δεν ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.