louben Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Αποδεδειγμενα εδω και κανενα 6μηνο το connex στα Χανια κρητης κανει traffic shaping.Dhλαδη σε p2p υστερα απο κανενα τετραημερο(η και λιγοτερο) στο κλειδωνει και δεν κατεβαζεις..Μεχρι τωρα εκλεινα το ρουτερ επαιρνα καινουργια ιρ και ψιλοεφτιαχνε.Πλεον ουτε αυτο πιανει.Επιδιωξα να ανοιξω καινουργια πορτα στο ρουτερ(σε thomson 585v7) αλλα δεν τα εχω καταφερει.Τι μπορω να κανω?Να τους παρω τηλεφωνο να τους βρισω ή οχι αφου ετσι και αλλιως το p2p ειναι παρανομο.Καμια ιδεα?
Linus_21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 H τεχνολογία peer to peer δεν είναι παράνομη. Επικοινώνησε μαζί τους, και ανέφερε το πρόβλημά σου.
louben Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εγω παλι ξερω οτι ειναι παρανομη γι αυτο και εκελισαν το kazaa κυνηγανε το pirate bay κτλ.Μην αυτοκαρφωθω κιολας.
jakegate7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 η τεχνολογία δε είναι παράνομη αυτά που ανεβοκατεβάζεις είναι παράνομα.
louben Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ναι συμφωνοι.Πως θα τους το πω ομως." Ξερετε εχει προβλημα το azureus???"Θα μπω σε ενα φαυλο κυκλο νομιζω.Εχει αλλος το προβλημα αυτο?
Linus_21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε να κατεβαίνει και μίλα μαζί τους. Επανέλαβε αν χρειαστεί.
kifinas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Αποδεδειγμενα εδω και κανενα 6μηνο το connex στα Χανια κρητης κανει traffic shaping. Απλά το παραπάνω δεν παίζει. Αν δεν θες να μείνεις στις υποθέσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εργαλεία για να δεις τι παίζει με τι σύνδεση σου. http://www.measurementlab.net/el/measurement-lab-tools-gr Το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να βρίσκεται εκεί από όπου κατεβάζεις ή σε σένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι φαντασία του.... Δείτε εδώ αυτό δεν λέγεται traffic shaping...
anta_n Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Όντως δε λέγεται traffic shaping. Νομίζω λέγεται IP/Port blocking και είναι λίγο χειρότερο. αν έκανε traffic shaping απλά θα ήταν χαμηλότερη η ταχύτητα, ενώ τώρα δεν μπορείς να ανταλάξεις καθόλου αρχεία
kifinas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Όντως δε λέγεται traffic shaping. Νομίζω λέγεται IP/Port blocking και είναι λίγο χειρότερο. αν έκανε traffic shaping απλά θα ήταν χαμηλότερη η ταχύτητα, ενώ τώρα δεν μπορείς να ανταλάξεις καθόλου αρχεία Έχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου ή μιλάς εγκυκλοπαιδικά;
louben Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Τελικα τι να κανω?Να σβησω ολα τα αρχεια για upload και download να αφησω μονο το ubuntu και να επικοινωνησω μαζι τους?Θα το παραδεχτουν η θα κανουν τις παπιες?
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παντως εγω εδω και 20 χρονια γνωριζω οτι το traffic shapping, ειναι αλγοριθμος βελτιωσης των πακετων μεταφορας και απο εκει ανακαλυφθηκε και το autotuning στο receive buffer και οχι καποιο προβλημα. Ετσι για την ιστορια το γραφω δλδ.
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Βελτίωση ορισμένων πακέτων μεταφοράς, με την μείωση ορισμένων άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.