Προς το περιεχόμενο

connex traffic shaping στα Χανια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Αποδεδειγμενα εδω και κανενα 6μηνο το connex στα Χανια κρητης κανει traffic shaping.Dhλαδη σε p2p υστερα απο κανενα τετραημερο(η και λιγοτερο) στο κλειδωνει και δεν κατεβαζεις..Μεχρι τωρα εκλεινα το ρουτερ επαιρνα καινουργια ιρ και ψιλοεφτιαχνε.Πλεον ουτε αυτο πιανει.Επιδιωξα να ανοιξω καινουργια πορτα στο ρουτερ(σε thomson 585v7) αλλα δεν τα εχω καταφερει.Τι μπορω να κανω?Να τους παρω τηλεφωνο να τους βρισω ή οχι αφου ετσι και αλλιως το p2p ειναι παρανομο.Καμια ιδεα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι ξερω οτι ειναι παρανομη γι αυτο και εκελισαν το kazaa κυνηγανε το pirate bay κτλ.Μην αυτοκαρφωθω κιολας.

Δημοσ.

ναι συμφωνοι.Πως θα τους το πω ομως." Ξερετε εχει προβλημα το azureus???"Θα μπω σε ενα φαυλο κυκλο νομιζω.Εχει αλλος το προβλημα αυτο?

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Αποδεδειγμενα εδω και κανενα 6μηνο το connex στα Χανια κρητης κανει traffic shaping.

Απλά το παραπάνω δεν παίζει.

Αν δεν θες να μείνεις στις υποθέσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εργαλεία για να δεις τι παίζει με τι σύνδεση σου.

http://www.measurementlab.net/el/measurement-lab-tools-gr

Το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να βρίσκεται εκεί από όπου κατεβάζεις ή σε σένα.

Δημοσ.

Όντως δε λέγεται traffic shaping. Νομίζω λέγεται IP/Port blocking και είναι λίγο χειρότερο. αν έκανε traffic shaping απλά θα ήταν χαμηλότερη η ταχύτητα, ενώ τώρα δεν μπορείς να ανταλάξεις καθόλου αρχεία :)

Δημοσ.

Όντως δε λέγεται traffic shaping. Νομίζω λέγεται IP/Port blocking και είναι λίγο χειρότερο. αν έκανε traffic shaping απλά θα ήταν χαμηλότερη η ταχύτητα, ενώ τώρα δεν μπορείς να ανταλάξεις καθόλου αρχεία :)

Έχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου ή μιλάς εγκυκλοπαιδικά;

Δημοσ.

Τελικα τι να κανω?Να σβησω ολα τα αρχεια για upload και download να αφησω μονο το ubuntu και να επικοινωνησω μαζι τους?Θα το παραδεχτουν η θα κανουν τις παπιες?

Δημοσ.

Παντως εγω εδω και 20 χρονια γνωριζω οτι το traffic shapping, ειναι αλγοριθμος βελτιωσης των πακετων μεταφορας και απο εκει ανακαλυφθηκε και το autotuning στο receive buffer και οχι καποιο προβλημα. Ετσι για την ιστορια το γραφω δλδ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...