Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το mirc

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,ηθελα να ρωτήσω για το προγραμμα mirc.Κάνω κάποιες φορες chat με αυτο το πρόγραμμα κ θέλω να ρωτησω πως γίνεται να αναγνωρίζω άτομα που έχουν αλλάξει ψευδωνυμο.Ξέρω ότι γινεται μέσω ip-address αλλα θέλω να ρωτήσω αν καταχωρείται κάπου έτσι ωστε να ξέρω με ποιούς εχω ξαναμιλήσει ή πρεπει να τη θυμαμαι;Αν καταχωρείται κάπου μεσα στο πρόγραμμα η ip-address κ πως τη βρίσκω αν γίνεται;Επίσης θέλω να ρωτησω τι ειναι το ignore κ πως γίνεται το ignore; :blink:

Δημοσ.

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν dynamic ip και αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα (είχα ακούσει ανά 80 ώρες, δεν ξέρω σίγουρα) ή κάθε φορά που αποσυνδέεσαι και ξανασυνδέεσαι από το Internet.

Οπότε και την ip να έχεις χλωμό να ξέρεις ποιός είναι πίσω από την ip αυτή.

Για το ignore δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι με το mirc, αλλά αν πάρεις κατά λέξη μάλλον είναι για να αγνοείς κάποιον. ;)

EDIT: Βρήκα αυτό:

IRC Ignore Command

You can set your software to automatically ignore a bothersome user. For example, if another user is being offensive, you can block all of their messages with the /ignore command

/ignore stupiduser5

Any message the user sends to you will then be blocked by the IRC server.

Περισσότερα για το mirc ΕΔΩ.

Δημοσ.

άσχετο: ασχολείσαι με το mirc; εκεί οι μισοί είναι ξοφλημένοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και οι άλλοι μισοί τους δουλεύουν.

τέσπα.

ignore κάνεις κάνοντας δεξί κλικ σε κάποιο Nick. αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματα που σου στέλνει αυτός δεν τα δέχεσαι. χρήσιμο αν έχεις γυναικείο nick και σε τρελαίνουν.

αν έχουν δυναμική IP δε μπορείς να κάνεις τίποτα. μια λύση είναι αν θυμάσαι το id και το name που βάζει ο χρήστης. συνήθως αυτά δεν τα αλλάζει κανένας. κράτα και τα Logs θα βοηθήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...