varemarious Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα .. έχω μία βάση δεδομένων σε access έχω έναν πίνακα όπου μέσα έχω 30 στήλες .. η μία στήλη που με ενδιαφέρει έχει μέσα αρκετές εγγραφές.. πως μπορώ να κάνω έλεγχο μέσα στην στήλη αυτή για διπλοεγγραφές ; υπάρχει κάποια εντολή στην access ή κάποια λειτουργία για να κάνω κάτι τέτοιο.. δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είναι μόνο νούμερα μέσα στη στήλη αυτή.. όποια βοήθεια δεκτή.. ευχαριστώ.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- τελικώς βρήκα την απάντηση εάν πάμε στον οδηγό δημιουργίας ερωτημάτων.. είχε επιλογή για να βρεις διπλές εγγραφές
tsipouro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Θέλεις να μάθεις αν έχεις ή ποιές είναι; Για το πρώτο, αρκεί να εκτελέσεις τα παρακάτω queries και να δεις τη διαφορά στα επιστρεφόμενα rows: a) select column from table where column is not null group by column select column from table where column is not null Για το δεύτερο, Θεωρώ ότι ο πίνακας έχει μια στήλη, unique ID. Εκτελείς λοιπόν, το παρακάτω query select * from table A where exists ( select 1 from table B where B.column = A.column and B.ID <> A.ID )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.