Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εξωτερικο σκληρο

ChaosMasterGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο (συγκεκριμενα αυτον ομως μου βγαζει ενα προβλημα. Οταν κλεινω τον υπολογιστη και τον ανοιγω ξανα αν ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στις πισω usb θυρες για να αναγνωρισει ο υπολογιστης τον σκληρο δισκο πρεπει να αποσυνδεσω και να συνδεσω το usb του σκληρου παλι. Οταν ομως συνδεω το καλωδιο του σκληρου στις μπροστινες usb2 θυρες που εχει ο υπολογιστης μου δεν το κανει αυτο το προβλημα εκει παιζει κανονικα ο δισκος. Ομως επειδη η θεση τον μπροστινων usb δεν με βολευουν (ειναι ακριβως πανω απο το dvd drive και σε καθε ανοιγμα του το καλοδιο τραβιεται με αποτελεσμα να αποσυνδεται συνεχεια το καλωδιο)

Μπορω να κανω κατι ωστε οταν συνδεω τον σκληρο δισκο στις πισω θυρες usb να μην χρειαζεται να βγαζω και να βαζω παλι το καλωδιο για να αναγνωριστι ο δισκος και να αναγνωριζεται αυτοματα?

Δημοσ.

Όταν κλείνεις το pc να κλείνεις και τον δίσκο από τον διακόπτη που έχει πίσω.

Θα τον ανοίγεις όταν τον χρειάζεσαι και θα είναι πιο ασφαλείς έτσι ο δίσκος από σκαμπανεβάσματα του ρεύματος.

Μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να κατεβάσεις τον dvd σε πιο χαμηλή θέση.

Δημοσ.

Όταν κλείνεις το pc να κλείνεις και τον δίσκο από τον διακόπτη που έχει πίσω.

Θα τον ανοίγεις όταν τον χρειάζεσαι και θα είναι πιο ασφαλείς έτσι ο δίσκος από σκαμπανεβάσματα του ρεύματος.

Μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να κατεβάσεις τον dvd σε πιο χαμηλή θέση.

απλα ηθελα να τον εχω μονιμα ανοιχτο μολις ανοιγει ο υπολογιστης αλλα θα κανω αυτο που λες! ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...