Προς το περιεχόμενο

Κάτι καλύτερο από το ήδη υπάρχον μηχάνημα με max 700€

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στρατιώτες του insomnia...

το θέμα μου είναι απλό:

Έχω έναν intel q6600, με 4gb ram και μία nvidia 9600GTO και ένα τροφοδοτικό που δεν θυμάμαι αλλά παλιότερα είχαμε πει ότι είναι για τα λιοντάρια λίγο-πολύ. Το μηχάνημα μου είναι 3 χρόνων και ακόμα σκυλί (τουλάχιστον για αυτά που το θέλω) και όσα μέρη δεν αναφέρω δεν χρίζουν και αλλαγής (case, dvd, hdd, οθόνη και λοιπά περιφερειακά)

Το θέμα μας (και πάλι) είναι ότι υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε μια αναβάθμιση με ~700€ χωρίς να μας πονέσει (δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες). Τα ερωτήματα μου:

Με το bugdet αυτό, παίρνω κάτι που θα έχει αισθητή διαφορά με αυτό που έχω;

Αν ναι, τι προτείνεται για χρήση 90% internet, γραφιστικά και 10% gaming;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... οργώστε τώρα το topic μου

Δημοσ.

Με 90% internet, γραφιστικά και 10% gaming μένεις στο υπάρχον σύστημα μόνο με μια αλλαγή κάρτας γραφικών αν παίζεις βαριά παιχνίδια .Ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

Με 90% internet, γραφιστικά και 10% gaming μένεις στο υπάρχον σύστημα μόνο με μια αλλαγή κάρτας γραφικών αν παίζεις βαριά παιχνίδια .Ποια οθόνη έχεις;

Έχω μία 24άρα lg που όπως είναι λογικό στην αρχή αλτσχαϊμερ που είμαι δεν θυμάμαι ποια ακριβώς είναι.

Για να είμαι ειλικρινής και εγώ προς το "μην αλλάζεις τίποτα" τείνω εκτός ίσως από τροφοδοτικό και gpu όπως γράφεις και εσύ.

Δημοσ.

Έχω μία 24άρα lg που όπως είναι λογικό στην αρχή αλτσχαϊμερ που είμαι δεν θυμάμαι ποια ακριβώς είναι.

Για να είμαι ειλικρινής και εγώ προς το "μην αλλάζεις τίποτα" τείνω εκτός ίσως από τροφοδοτικό και gpu όπως γράφεις και εσύ.

Ε ναι είναι ολίγων κρίμα να σπαταλήσεις τα λεφτά σου αφού η μεγαλύτερη χρήση του pc είναι για internet.Τώρα αν όπως είπα παίζεις απαιτητικά παιχνίδια ακόμη και για το λίγο που παίζεις :Ρ μπορείς να μεταβείς στην 6870 η στην 6850 και με Overclock να φτάσεις την 6870 και συν ένα τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ε ναι είναι ολίγων κρίμα να σπαταλήσεις τα λεφτά σου αφού η μεγαλύτερη χρήση του pc είναι για internet.Τώρα αν όπως είπα παίζεις απαιτητικά παιχνίδια ακόμη και για το λίγο που παίζεις :Ρ μπορείς να μεταβείς στην 6870 η στην 6850 και με Overclock να φτάσεις την 6870 και συν ένα τροφοδοτικό.

Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει για διαφόρους λόγους που δεν θα ήθελα να αναπτύξω. Παιχνίδια απαιτητικά δεν παίζω. Για να καταλάβεις στο pc παίζω στάνταρ football manager και ότι αγοράζω από το steam όταν βγαίνει καμιά προσφορά. Τώρα πχ έχω να παίξω τα left 4 dead και το fallout 3. Κατά 99% παίζω στο xbox.

Απλά λέω επειδή το σύστημα είναι πλέον 3 χρόνων ίσως μια αλλαγή (αναίμακτη) είναι καλή αυτή την εποχή

Δημοσ.

Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει για διαφόρους λόγους που δεν θα ήθελα να αναπτύξω. Παιχνίδια απαιτητικά δεν παίζω. Για να καταλάβεις στο pc παίζω στάνταρ football manager και ότι αγοράζω από το steam όταν βγαίνει καμιά προσφορά. Τώρα πχ έχω να παίξω τα left 4 dead και το fallout 3. Κατά 99% παίζω στο xbox.

Απλά λέω επειδή το σύστημα είναι πλέον 3 χρόνων ίσως μια αλλαγή (αναίμακτη) είναι καλή αυτή την εποχή

Αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα τι το συζηταμε?

Παρε ενα σκυλι τροφοδοτικο πχ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12572&cat=17

κ χτυπα μια gtx570 http://www.skroutz.gr/s/301558/Gigabyte-GeForce-GTX570-1280MB.html

κ αλλα 4gb ram κ ειναι τουμπανο!

ο επεξεργαστης ακομα μια χαρα ειναι! Για αλλα 3 χρονια αντεχει μετα το εργαλειο!

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα τι το συζηταμε?

Παρε ενα σκυλι τροφοδοτικο πχ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12572&cat=17

κ χτυπα μια gtx570 http://www.skroutz.gr/s/301558/Gigabyte-GeForce-GTX570-1280MB.html

κ αλλα 4gb ram κ ειναι τουμπανο!

ο επεξεργαστης ακομα μια χαρα ειναι! Για αλλα 3 χρονια αντεχει μετα το εργαλειο!

Εντάξει είπαμε δεν έχει ο αλεχ πρόβλημα χρημάτων αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας :Ρ

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε δεν έχει ο αλεχ πρόβλημα χρημάτων αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας :Ρ

ο ιδιος το ειπε ραφαηλ οχι εγω...

εφοσον λοιπον δεν υπαρχει οικονομικο θεμα γιατι να μη παει στα καλυτερα?

μεσα στο budget ειμαστε ουτος η αλλος!

Δημοσ.

ο ιδιος το ειπε ραφαηλ οχι εγω...

εφοσον λοιπον δεν υπαρχει οικονομικο θεμα γιατι να μη παει στα καλυτερα?

μεσα στο budget ειμαστε ουτος η αλλος!

Τη να την κάνει την κάρτα γραφικών που κοστίζει 380Ε αφού 90% χρησιμοποιεί το internet και 10% παιχνίδια και αυτά είναι left 4 dead και το fallout 3.; ;) :)

Δημοσ.

Γενικά το μήνυμα που λαμβάνω από αυτά που γράφεται είναι ότι δεν αξίζει να μπω στην διαδικασία αφού δεν θα κερδίσω και πολλά. Αυτό το αλλάζει μόνο ότι δεν υπάρχει θέμα με το οικονομικό.

Δημοσ.

Εκτος απο Internet δουλευεις και γραφιστικα δηλάδη τι? (Adobe Illustrator · Adobe InDesign · Adobe Photoshop · ArchiCAD · AutoCAD · CorelDraw)Μπας και υπαρχει καποιος λογος αναβαθμισης γιατι οπως τα λες μια χαρα εισαι και ετσι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...