soita Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Re paidia oi mobos me texnologia 4x agp mporoun na doulepsoun me kartes grafikwn 8x?
kourampies Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 nai alla h taxhthta ths kartas tha periioristh sto 4x!!
LEFteriz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Δηλαδή μην ανησυχείς διότι δεν πρόκειται να δεις διαφορά μεταξύ AGP 4x και 8x
Imagine Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Διαφορά δεν βλέπεις...το πρόβλημα που έχω εντοπίσει εγώ πάντως, τόσο σε ΚΤ400 MoBos, αλλά πρόσφατα και σε nForce2, είναι ότι σε AGP 8x πολλές ΑΤΙ δημιουργούν προβλήματα και εκ των πραγμάτων σε αναγκάζουν σε AGP 4x mode, χωρίς φυσικά αυτό να έχει επίπτωση στην ταχύτητα. Κανείς άλλος με παρόμοιες ή όχι εμπειρίες με το AGP 8x??? Imagine
colorpc Δημοσ. 7 Απριλίου 2003 Δημοσ. 7 Απριλίου 2003 i diki mou empeiria einai oti mia ati 8500le me ena mainboard chaintech 7njs zenith exei problimata kai ta misa paixnidia kollane . ti drivers exw allaksei ti rithmiseis sto bios ti to ena ti allo , kapoia sigkekrimena paixnidia epaiksan 1 fora kai koloun 20 .
kourampies Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 na se kai pantos h vga apo to agp8x den iparxei peripotsh ,h iparxei???emena pantos pano se mhtrikh qdi agp8x kai mou kaike oloklhrh kai milame gia foia eutixos pou den pou ebgala me thn mia to reuma giati allios tha epernan ola ekei mesa fotia!!tora omos den xero an ftei to agp h tpt allo.pantos h karta htan topothethmenh sosta kai oso kairo thn eixa den mou parousiase kanena provlima .
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Μαλλον κάτι άλλο φταίει. Είναι απλά αδύνατον να να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ το μόνο πράγμα που έχω κάψει είναι μια μνήμη SDRAM και αυτό γιατί από απροσεξία δεν την είχα βάλει καλά επάνω.. Εβγαλε καπνούς κτλ... Εγώ θα κοίταζα για ελλατωματική μητρική και κακή τοποθέτηση.
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Στα manual όσων των μητρικών με AGP 8x έχω δει, αναφέρει ξεκάθαρα πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπει πάνω τους VGA που ΔΕΝ υποστηρίζει AGP 4x ή 8x και προειδοποιεί για καταστροφικά αποτελέσματα σε αντίθετη περίπτωση (αν δηλαδή μπει κάρτα AGP 2x)...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 ʼλλο 4x και άλλο 2x. Οι 2x έχουν και διαφορά στο ρεύμα που τραβάνε... Ο φίλος όμως μιλάει για 4x κάρτα...
Gabriel Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Αμα βάλετε καμιά Voodoo3 στο Αgp 8x λόγου χάρη...
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 KWSN-Men said: ʼλλο 4x και άλλο 2x. Οι 2x έχουν και διαφορά στο ρεύμα που τραβάνε... Ο φίλος όμως μιλάει για 4x κάρτα... Μα, δεν αναφέρει τί κάρτα δοκίμασε: kourampies said: na se kai pantos h vga apo to agp8x den iparxei peripotsh ,h iparxei???emena pantos pano se mhtrikh qdi agp8x kai mou kaike oloklhrh kai milame gia foia eutixos pou den pou ebgala me thn mia to reuma giati allios tha epernan ola ekei mesa fotia!!tora omos den xero an ftei to agp h tpt allo.pantos h karta htan topothethmenh sosta kai oso kairo thn eixa den mou parousiase kanena provlima . Γι' αυτό υποψιάστηκα πως μπορεί να ήταν τελικά 2x...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.