GamerManiac Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε και οπως ειπε ο βασιλης βγαλε τους οπως ειπε ο φιλος πανω member card για φθηνοτερη χρεωση και οπως ειπα παραπανω οργανωστε και κανενα πρωταθλημα dota counter etc
Vasilius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 έφτιαχνα netcafe μεσσαίου μεγέθους πριν μπω φαντάρος. Υ.Γ doombringer όσον αφορά το πρόγραμμα ενοικίασης των PC να παίξει μπάλα με το cafesuite http://cafesuite.net/ αρκετά καλό και ελαφρύ.
doombringer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 οκ αν και βλεπω να βαζει το cafepro...θα το ψαξουμε και θα δουμε τι συμφερει καλυτερα..και παλι thanx
GamerManiac Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ρε μαγκες τωρα που πιασαμε την συζητηση για νετ εχω και εγω μια ερωτηση πηγαινω με φιλους σε νετ της αθήνας ολο οργανωμενα με τα τελευταια patch ολα εω τωρα που ειμαι επαρχια γιατι τα νετ ειναι μπου......?μου λετε?
doombringer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ειναι απλο..τα νεα παιχνιδια δεν σπανε απλα με ενα crk και τελειωσε ολα οκ με multiplayer..οποτε πολλα νετ μενουν πισω..
god21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή είμαι 12 χρονών και πάω σε net-cafe και ξέρω τι παίζει θα πρέπει να βάλεις: COD:2(must),4,5(not must),6(must),7(mustαρα) Counter Strike Source Counter Strike 1,6 Αυτά για FPS. Τώρα δεν θα κάτσω να σου πω όλα τα παιχνίδια που πρέπει να βάλεις αλλά θα σου πω ότι δεν πρέπει να ξεχάσεις διασκεδαστικά παιχνίδια (ναι, ναι) όπως το Deer hunting! Ακόμα να προσέχεις για τίποτα updates τα βράδια μόλις κλείνεις ώστε την επόμενη μέρα που θα έρθει ο πελάτης να μην περιμένει να κάνει ενημέρωση το παιχνίδι. Τα συστήματα θα πρέπει να είμαι άψογα, οι φίλοι μου κάνουν τεράστια κριτική για αυτά και φυσικά πάρα πολλές φορές δεν τα προτιμάνε. Να βάλεις καλές οθόνες. Το κατάστημα να μην είμαι μία τρύπα, να έχει τουλάχιστον 40 υπολογιστές μέσα οι οποίοι να δουλεύουν όλοι και να έχουν όλοι τα παιχνίδια. Και φυσικά οι τιμές να είναι ανταγωνιστικές μαζί με πακέτα, να διοργανώνεις τουρνουά με δώρα κ.α.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή είμαι 12 χρονών και πάω σε net-cafe και ξέρω τι παίζει Τα συστήματα θα πρέπει να είμαι άψογα, οι φίλοι μου κάνουν τεράστια κριτική για αυτά και φυσικά πάρα πολλές φορές δεν τα προτιμάνε. Να βάλεις καλές οθόνες. Το κατάστημα να μην είμαι μία τρύπα, να έχει τουλάχιστον 40 υπολογιστές μέσα οι οποίοι να δουλεύουν όλοι και να έχουν όλοι τα παιχνίδια. Που να πάτε και 20..:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.