Προς το περιεχόμενο

Shooter FPS Games για Netcafe

doombringer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος ανοιγει internet cafe και ψαχνει παιχνιδια του τιτλου που να εχουν πολυ καλο Lan και online multiplayer..

ποια παιχνιδια πρεπει να εχει οπωσδηποτε απο fps ?

ποια ειναι τα καλα απο τα καινουργια αλλα να μπορουν να παιζουν και στα medium settings ?

Δημοσ.

ενας φιλος ανοιγει internet cafe και ψαχνει παιχνιδια του τιτλου που να εχουν πολυ καλο Lan και online multiplayer..

ποια παιχνιδια πρεπει να εχει οπωσδηποτε απο fps ?

ποια ειναι τα καλα απο τα καινουργια αλλα να μπορουν να παιζουν και στα medium settings ?

Τα παιχνίδια που πρεπει να εχει οπωσδηποτε απο fps είναι αυτά στα οποία καίγονται οι περισσότεροι. Δηλαδή call of duty black ops, modern warfare 2, battlefield bad company 2 και φυσικά counter-strike 1.6 και source.

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα αλλά πως και ανοίγει ίντερνετ καφέ όταν πολλά κλείνουν; Είναι μια επιχείρηση με περιορισμένο μέλλον λόγω των συνδέσεων ίντερνετ στα σπίτια μας.

Δημοσ.

οποιος θελει να παιζει dota wow lol hon κτλ. προτιμαει να παιζει με την παρεα του σε ενα νετκαφε 12ωρα παρα μονος του σπιτι...

αλλα ας μεινουμε εντος θεματος..οι αλλοι μισοι παιζουν fps οποτε ακου και αλλες προτασεις..κανενα αλλο καινουργιο δεν εχει βγει..?

Δημοσ.

Βάλτε και το medal of honor alied assault/spearhead/breakthrouth !! Έχουν πέραση ακόμα!

Με προβληματίζει ότι λες σε medium settings...ΑΝ ανοίγεις νετ καφέ,και θέλεις να έχεις ανταγωνισμό πρέπει να έχεις last(high ) end υπολογιστές!Γιατί δηλαδή να σε προτιμήσει ο άλλος,από το net που πήγαινε πριν;Ενω με τούμπανα pc (οκ ακριβά κάπως),θα μαζέψει πολύ κόσμο που θα χαίρονται..Γιατί όσο να ναι,όσοι πάνε σε νετ καφέ,δεν νομίζω να νοιώθουν και πολλά-με κάποιες εξαιρέσεις-και θα γούσταραν τέλεια γραφικά !

Μπορείτε να προμοτάρετε το serious sam HD και καλά,που έχει πολύ χαβαλέ ή το team fortress έτσι για αλλαγή!

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα αλλά πως και ανοίγει ίντερνετ καφέ όταν πολλά κλείνουν; Είναι μια επιχείρηση με περιορισμένο μέλλον λόγω των συνδέσεων ίντερνετ στα σπίτια μας.

Eλα ντε.Δεν μπορω να καταλαβω το επιχειρηματικο "δαιμονιο" καποιων.Ειναι καταδικασμενη να αποτυχει αυτη η επιχειρηση κατα τη γνωμη μου εκτος και αν καταφερει να παρει καποια απο τις αδειες για τα "φρουτακια", που αυτο ομως θελει γερο βυσμα και κεφαλαιο.

Στο θεμα τωρα σε λιγες μερες βγαινουν τα Precursors και White Gold στα αγγλικα.Δεν τα γνωριζει σχεδον κανεις και αν τα βαλει θα τραβηξει κοσμο με καποια inside ads.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι και σε τι περιοχή θα ανοίξει το netcafe και τι ανταγωνισμό θα έχει από τυχόν παρακείμενα netcafe.

Δημοσ.

Call of Duty 4,5,6,7 Battlefield Bad Company 2 Battlefield 2 και βεβαίως τα counter και άποψη μου επειδή θα είναι καινούριο το ΝΕΤ ας διοργανώσει και κανένα πρωτάθλημα battlefield cod

Δημοσ.

Βάλτε και το medal of honor alied assault/spearhead/breakthrouth !! Έχουν πέραση ακόμα!

Με προβληματίζει ότι λες σε medium settings...ΑΝ ανοίγεις νετ καφέ,και θέλεις να έχεις ανταγωνισμό πρέπει να έχεις last(high ) end υπολογιστές!Γιατί δηλαδή να σε προτιμήσει ο άλλος,από το net που πήγαινε πριν;Ενω με τούμπανα pc (οκ ακριβά κάπως),θα μαζέψει πολύ κόσμο που θα χαίρονται..Γιατί όσο να ναι,όσοι πάνε σε νετ καφέ,δεν νομίζω να νοιώθουν και πολλά-με κάποιες εξαιρέσεις-και θα γούσταραν τέλεια γραφικά !

Μπορείτε να προμοτάρετε το serious sam HD και καλά,που έχει πολύ χαβαλέ ή το team fortress έτσι για αλλαγή!

με την λογικη του οταν παιζεις fps δεν σε ενδιαφερει τοσο η λεπτομερεια παρα το μεγιστο framerate...

ενταξει σημερα πολλα νορμαλ pc παιζουν ανετα τα ποιο πολλα games..last high end οπως το λες δεν εχει κανενα νετ..

και ο φιλος θα εχει 22 οθονες νομιζω οποτε μηλαμε για αναλυσεις 1680x1050..

Δημοσ.

Το θέμα ειναι και σε τι περιοχή θα ανοίξει το netcafe και τι ανταγωνισμό θα έχει από τυχόν παρακείμενα netcafe.

ολα αυτα εχουν κανονιστει..;)

Δημοσ.

με την λογικη του οταν παιζεις fps δεν σε ενδιαφερει τοσο η λεπτομερεια παρα το μεγιστο framerate...

ενταξει σημερα πολλα νορμαλ pc παιζουν ανετα τα ποιο πολλα games..last high end οπως το λες δεν εχει κανενα νετ..

και ο φιλος θα εχει 22 οθονες νομιζω οποτε μηλαμε για αναλυσεις 1680x1050..

Ε κάπου κει είναι το max που βλέπω στην δικιά μου,είναι 1920χ1080.Άρα να τα παίζει σε 1280χ1024 και πιο κάτω,για μέγιστο framerate .Και βασικά όσο ανεβαίνουν οι ίντσες τόσο πέφτουν τα fps.

Εντάξει τότε αμα στήσει pc με σύστημα 2008...Καλύτερα να ετοιμάζει και έναν δικηγόρο για μετά που θα έχει φαλιρίσει .Και φυσικά γραμμή νετ,θέλει καλή σύνδεση.

Ε δεν έχει κανένα,γιατί όλα είναι χρόνια ανοιχτά και κάνουν καμιά αναβάθμιση που και που.Απλά όσο να ναι,vga ,ram και cpu,θες πολύ καλά!

Αλλά στο θέμα,τα παιχνίδια που είπανε και τα παιδιά,με κάποιο promo αν είναι και καλά παιχνίδια θα τραβήξει κόσμο,το θέμα είναι να τον κρατήσει κιόλας!

@

GamerManiac και cod 2!!

Δημοσ.

καλα δεν θα πουμε εδω ποια pc κανουν για νετ και ποια οχι..εγω θελω προτασεις για games..

ολα τα αλλα θεματα εχουν λυθει..τα pc ειναι ετοιμα και για moh 2010 και codbo..

Δημοσ.

καλα δεν θα πουμε εδω ποια pc κανουν για νετ και ποια οχι..εγω θελω προτασεις για games..

ολα τα αλλα θεματα εχουν λυθει..τα pc ειναι ετοιμα και για moh 2010 και codbo..

Σωστός :) .Ναι το νεο moh αν προωθηθεί θα είναι καλό.Γενικότερα να μπορέσετε να το κρατήσετε ψηλά το μαγαζί! Είναι ωραίο μέσα στα μεγαθήρια να στέκει όρθιο κάτι νέο και πιο ΄΄μικρό΄΄ .B)

Δημοσ.

Η δουλειά αυτή έχει πέραση ακόμα σε περιοχές επαρχίας καθώς και σε περιοχές της Αθήνας που δεν είναι κοντά κάποιο άλλο cafe απο μεγάλη αλυσίδα (Gnet-bnb-eglobal) καθώς και σε περιοχές με μετανάστες - φτωχότερες κτλ. Κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια με μέτρια κίνηση και δεν είναι ανάγκη να έχεις high end pc για να παίξεις τα παιχνίδια που παίζονται παρά σωστά cfg αρχεία μέσα στα παιχνίδια που δίνουν boost fps...

Πλεον τα PC είναι φθηνά και με 500e φτιάχνεις πλέον ένα rig που παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια με αρκετά καλά fps ενώ πριν 2 χρόνια ήθελες 800e (για τα tower) κάνει αισθητή τη διαφορά .

Πιστέυω ότι ο φίλος ρωτάει απλά για το τι παιχνίδια παίζονται αυτο το καιρό κτλ κ τι πρέπει να έχει ένα το καφέ του φίλου του, όχι αν θα πρεπε να το ανοίξει ή όχι. (Φίλε καλά κάνει , δεν είναι ανάγκη να γίνει μία εργατομηχανή ο φίλος σου ακόμα στις μέρες μας) Ας κάνει τη δουλειά που θέλει και ας ρισκάρει , χωρίς ρίσκο δε πέτυχε τπτ και το Bits&Bytes με 10 game pc ξεκίνησε και isdn σύνδεση ...

Στα FPS παιχνίδια τώρα που ρωτάς υπάρχει ένας χρυσός κανόνας.

Στα Single Player games τα Top10 πωλήσεων Ελλάδα και Κόσμο , και στα Multi πας σε έναν scanner server και βλέπεις ποιά έχουν τους περισσότερους server/players.

http://www.game-monitor.com/

FPS games:

Counterstrike Source

Counterstrike 1.6

Call of duty series 1-2-4-5-7

Battlefield Series

Mohaa

Quake 3

...

Παρένθεση : Πέραση έχουν αρκετά Free Games όπως τα:

QuakeLive

League of Legends

...

Μη ξεχάσει τα Co-op Fun games όπως:

Borderlands

Serious Sam

Call of duty 5 (coop-Zombies)

...

Επειδή μετρά και η ποιότητα θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένα latest patches, mods, cfg καθως και map packs, μερικούς favorite servers . Στα screensavers να έχει κανα event announcement απο portal One Night Cups κτλ να ψήνει τους θαμώνες .

Το Β Ερώτημα , αυθεντικά ή όχι; Καλό θα ήταν να έχει 4-6 τίτλους ανα παιχνίδι αυθεντικούς (top5 fps) για να μπορούν οι παίκτες να παίζουν σε servers δημιουργόντας έτσι πυρήνες (που θα ψήσουν τη rest παρέα τους 5-8 ατόμων). Aν απο αυτούς μείνουν οι 2 στο μαγαζί του θα είναι επιτυχία. (Ας τους βγάλει και member cards - φθηνότερη χρέωση) .

Υπαρχει και το Steam client Μη το αμελήσει που έχει παιχνίδια που μπορώ εγώ π.χ που το έχω αυθεντικό απτο σπίτι μου να logάρω τοπικά εκει με το account μου και να παίξω απο εκεί .

Mην αμελήσει να στήσει ένα dedicated pc χωρίς οθόνη και καλή κάρτα γραφικών με έναν quad και 8 gig ram για να σηκώσει LAN game servers.

Mην Φτιάξει μήτρα με περιττά πράγματα και γραφικά εύκολης πλοήγησης flash κτλ.

Απλά πράγματα σε ομάδες στο Taskbar ανα κατηγορία :

Games ->

Action

Strategy

RPG

...

Programs ->

Browsers->

Opera

Firefox

Chrome

IE

...

VoiceCom->

VentMix

...

Messengers->

MSN

Yahoo

xfire

......

Disk->

Winrar

Nero

.....

Να κλειδώσει το registry να μη μπορούν να του πάρουν cdkey απτα legit παιχνίδια και να φροντίσει να βάλει ένα Game-FileServer για να τα ρουφάνε μέσω Gigabit LAN τα extra παιχνίδια (κοινώς μη γεμίσει τις μήτρες με παιχνίδια Που δε παίζονται συχνά) και ας αφήσει σε ένα Particion D:\ στα clients τα παιχνίδια TOP10).

Να βάλει και ένα Deepfreeze για να εχει το κεφάλι του ύσηχο απο virus/trojans κτλ. (με το reset χάνονται όλες οι αλλαγές) .

Να χει deactivated τα jumbo frames απτα properties των καρτών δικτύου.

Να έχει στήσει σε linux έναν gateway που κάνει διαχ/ση 2+ DSL στο ίδιο LAN , για να πετά το net/download Traffic στη μία και τα games στην άλλη ώστε να αποφεύγει το αυξημένο Pings στα παιχνίδια.

Ας Βάλει και το Hamachi να παίζουν με άλλους (μέσω vpn κυρίως strategy games) .

γενικώς αν βρεί κανα πιτσιρικά να κατέχει το άθλημα ας του κάνει και πρόταση να δουλέψει εκεί - να του κάνει update τα games κτλ

Σίγουρα ξεχνάω αρκετά αλλά είμαι δουλειά και δε μπορώ να γράψω άλλο Βγήκα εκτός θέματος.

Δημοσ.

φιλε Vasilius εχω μεινει μ@λκς !

αυτο δεν ειναι απαντηση !!!

αυτο ειναι ο ορισμος απαντησης ;)

μου ειπες τοσα χρησιμα πραγματα που πραγματικα αγνοουσα και τωρα θα τον βοηθησω πολυ καλυτερα

πολλα ευχαριστω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...