kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εχω αγοράσει ενα νετμπουκ Turbo X Mininote II για τη δουλεια (αφηστε τα σχολια περι Τurbo X ) Στα καλά καθούμενα χτες σταμάτησε να δουλευει το ασυρματο δικτυο.Δεν αναβει καν το λαμπακι του Wlan,ειτε ενεργοποιώντας ειτε απενεργοποιώντας την ασυρματη καρτα απτη συντομευση Μου βγαζει πως συνδεεται μονο μεσω καλωδιου και πως δεν εχω συνδεσει κανενα καλώδιο. Επισης βγαζει ενα σφαλμα "αγνωστης συσκευης" καποιας usb.Ομως δεν δεχετε κανενα driver απο το σιντι που το συνοδευε... Καποια ιδεα γιατι εχω πηξει? να τονισω πως εχει εγγυηση μπολικη ακομη,να το παω στο πλαισιο να μην παιδευομαι? Υ.Γ. η ιδεα του φορματ δεν παιζει,γιατι μολις χθες εκανα το desktop και δεν εχω ορεξη.
filip123go Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Για αρχή κάνε μια επανεγκατάσταση τους driver από την κάρτα δικτύου σου..!
kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το εκανα φυσικα. Το απιθανο ειναι πως δεν τους τρεχει καν.Με κανενα τροπο. Το 2ο απιθανο ειναι,πως πριν λιγο δουλεψε μονο του.
AiWaaa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το εκανα φυσικα. Το απιθανο ειναι πως δεν τους τρεχει καν.Με κανενα τροπο. Το 2ο απιθανο ειναι,πως πριν λιγο δουλεψε μονο του. 3ο απίθανοο πίσω στο πλάισιο και τα λεφτά σου πισω
kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Τι να πω ρε συ,τοσο καιρο απροβληματιστα δουλευει... Αν το ξαναπαθει με τις κλωτσιες θα το στειλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.