Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κατηγορίας αγγελίας

nuclear__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Δεν βρίσκω λινκ για επικοινωνία με administrator. Αν το διαβάσει, ή αν υπάρχει τρόπος να το κάνω εγώ ....

έβαλα την αγγελία σε λάθος κατηγορία.

αυτό είναι το λινκ και παει στα διάφορα και όχι στο hardware/διάφορα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/2685-t-rex-450-v2-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-6%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%bf/

• Moderators
Δημοσ.

Δες στο λινκ των αγγελιων ποιος ειναι ο υπευθυνος moderator στο forum των αγγελιων και στειλε του ενα μηνυμα. Θα σου ελεγα αλλα ειμαι με το tapatalk και δεν φαινεται.

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

Για να αιτηθείτε moderation σε μήνυμα ή θέμα σας αρκεί και μία αποστολή αναφοράς/report. Δεν είναι ανάγκη να επικοινωνείτε με συγκεκριμένο Moderator ή Super Moderator. Πιο γρήγορα μάλιστα θα γίνει η μεταφορά/διαγραφή/οτιδήποτε αν στείλετε report, αφού ο πρώτος moderator (όποιος κι αν είναι αυτός) που θα δει το report και θα μπορεί να επέμβει, θα το κάνει.

Νομίζω είναι φανερό γιατί αυτό είναι πιο γρήγορο από το να περιμένετε να βρεθεί online ο ένας, συγκεκριμένος Mod στον οποίον στείλατε μήνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...