Προς το περιεχόμενο

Γερμανος - ConX 100euros ωρο

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Όντως καλή προσφορά για κάποιον που θέλει conn-x αυτή την περίοδο

Διόρθωσε λίγο αν θες τον τίτλο του θέματος :

Γερμανός - Conn-X :100 euro δωροεπιταγή

Δημοσ.

αυτο που ειναι πραγματικα γελιο παντως ειναι η διαφημηση που λεει οτι το conn-x "λεγετε οτι υπηρχε πριν απο το ιντερνετ" η κατι τετοιο. αν ηταν στο χερι του οτε ακομα με κοκαλομοντεμ και isdn θα δουλεύαμε για να κανει 500πλη αποσβεση στις παρωχυμενες επενδυσεις του. κακος ο κοσμος παραμυθιαζεται και βαζει conn-x οταν τα αποτελεσματα ειναι ιδια και με τους αλλους πάροχους.

Δημοσ.

αυτο που ειναι πραγματικα γελιο παντως ειναι η διαφημηση που λεει οτι το conn-x "λεγετε οτι υπηρχε πριν απο το ιντερνετ" η κατι τετοιο. αν ηταν στο χερι του οτε ακομα με κοκαλομοντεμ και isdn θα δουλεύαμε για να κανει 500πλη αποσβεση στις παρωχυμενες επενδυσεις του. κακος ο κοσμος παραμυθιαζεται και βαζει conn-x οταν τα αποτελεσματα ειναι ιδια και με τους αλλους πάροχους.

συμφωνω με τα πανω αλλα οχι με το τελευταιο.οταν ειχα φορθνετ ειχα μεινει 1μιση μηνα χωρις τηλεφωνο και νετ και στη χολ μου εστελναν λογαριασμους ενω ειχα παει στον οτε και οι αχρηστοι τα εδωσαν μετα και σε εισπρακτικη εταιρια και μου ελεγαν "γιατι δε πληρωνεις ρε??".

μολις εβαλα connx ησυχασα.

Δημοσ.

τι να πω, ενας φιλος ειχε προβλημα με την χολ. χαμηλες ταχύτητες. ειπε να παει conn-x και πηρε το 24αρι-μια απο τα ιδια και χειροτερα. η γραμμη δεν σηκωνε πανω απο 4mbit. τελικα την κατεβασανε στα 2μβιτ. με την χολ εχω 3 συνδεσεις, σε σπιτι δουλεια και εξοχικο γενικα ειμαι ευχαριστημένος αλλα δεχομαι οτι αυτα που λες ειναι οντως ετσι - ου μπλεξεις με εισπρακτικες εταιριες. η τουλαχιστον αν μπλεξει να εχεις υπόψη οτι σκύλος που γαβγιζει δεν δαγκώνει..απο την αλλη ομως αν κατι μπει στο λογαριασμο του ΟΤΕ πιστευώ αυτο ηταν, δύσκολο να βγει η να στο πιστώσουν. ειχα πρόβλημα καποτε με μια γραμμη οτε και ηρθανε και μετα χρεώσανε επίσκεψη χωρις λογος ενω μπροστα στα ματια μου η γραμμη δεν έπαιζε και μετα την επομενη μέρα επαιζε.

Δημοσ.

Διόρθωσε λίγο αν θες τον τίτλο του θέματος :

Γερμανός - Conn-X :100 euro δωροεπιταγή

Εχμμ, δεν βρηκα πως γινεται...

Δημοσ.

Το βγαλανε, ενω ελεγε οτι ισχυει μεχρι 7.1.2011

Την πατησα, θα πηγαινα τη δευτρα να το κλεισω. Υπαρχει αλλη προσφορα για ιντερνετ?

Τα 100ευρω τα χασαμε, το media player το χασαμε, κριμα ειναι να το παρω ετσι..

Δημοσ.

Μεχρι και την επιταγη απο τα jumbo βγαλανε, αν ειναι δυνατον!

Θελω να πιστευω οτι θα βγει καμια προσφορα ακομα, ειναι η πρωτη φορα που δεν δινουν τιποτα.

Ομως το 12μηνο το θελουν κανονικα!

Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω, αφου δεν μου δινουν τιποτα σαν επιδοτηση. (ο εξοπλισμος σαβουρα ειναι, εχω δικο μου router)

Και παρατηρω οτι δεν υπαρχει ουτε το ADSL in a BOX της Forthnet, και απο την αλλη, οι τιμες της εχουν ανεβει κατα 25%. (το σκετο ιντερνετ ηταν 19,90 και τωρα ειναι 25,74.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...