stathisbsg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα και από μένα! λοιπόν, έχω βάλει πρόσφατα CYTA, εγώ με το laptop μου (win 7) όταν πήγα να συνδεθώ για πρώτη φορα ασύρματα, μου έβγαλε ένα παραθυράκι κάτω δεξιά στα ασύρματα δίκτυα, (δεν το έχω ξαναδεί πουθενά) που έδειχνε ένα router ανάποδα και ότι έπρεπε να γράψω τον κωδικό που είχε το router από κάτω, πολύ ωραία το έκανα και συνδέθηκα μια χαρά, μετά δεν "ξαναχρειαστικε" να ξανά-εισάγω κάποιον κωδικό, μπαίνει αυτόματα. Ένας φίλος μου τώρα, ήρθε σπίτι μου με το laptop του (windows xp) και μόλις πάτησε να κάνει σύνδεση, του έβγαλε το κλασικό θέμα που όλοι ξέρουμε, να εισάγει κωδικό κτλ, βάλαμε τον κωδικό μα έλεγε ότι δεν είναι ο σωστός! με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί! εντωμεταξύ δεν το έχω κλειδώσει με κανένα κωδικό, πως γίνετε να του βγάλει το εικονίδιο με το "ρουτερακι" που έβγαλε και σε εμενα???
astrea966 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξερω αν βρηκες λυση στο προβλημα σου αλλα κοιταξε αυτο αν και λιγο αργοπορημενα.αν καταλαβα καλα το ρουτερ ειναι το thomson που δινει ανα διαστηματα η συτα.αυτο που σου ζηταει δεν ειναι το wpa key αλλα το wireless key.ειναι και αυτο γραμμενο κατω απο το ρουτερ.το εχω συναντησει μερικες φορες αυτο που λες στα thomson.κανε τη δοκιμη να δεις αν ισχυει
stathisbsg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 έχουμε δοκιμάσει το wireless key χωρίς αποτέλεσμα γιατί μας ζητάει να γράψουμε το wpa key και εγώ δεν το έχω κλειδώσει!! αυτό που θέλω να βρω είναι πως θα μου βγάλει τη μπάρα να εισάγω το wireless key, εμένα τη πρώτη φορά που πάτησα να συνδεθώ, μου το έβγαλε αυτόματα, στου φίλου μου όμως όχι, βγάζει μόνο για εισαγωγή wpa... υπάρχει χειροκίνητος τρόπος? σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως!
astrea966 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 βαλτου ενα ευκολο κωδικο για το ασυρματο να κανεις μια δοκιμη να δεις αν συνδεθεις και τον ξαναβγαζεις μετα μηπως εχει φαει κανενα κολημα το ρουτερ.το wireless key δεν το ζηταει παντα.δεν ξερω γιατι το κανει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.