Προς το περιεχόμενο

HP Envy 17-1050ea

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xristofore ποιο laptop εχεις?

εχω ενα lenovo που ειναι αψογο και δεν του κανω πειραματα. :P

εχω επισης ενα sony vaio z series που αυτο ειναι για ομορφια(δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε).

και αυτο που ειναι για πειραματα ειναι το Dell xps m1530.

αθανατο το ατιμο. http://www.skroutz.gr/s/52139/Dell-XPS-M1530-T8100.html

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις καποιο link? Εδω: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook.42921.0.html , βλεπουμε οτι ειναι αναποδα (δλδ η 445 μπροστα στα παιχνιδια). Βεβαια συγκρινει με την 5850 dd3 , ενω το Envy φοραει την GDDR5.

Εχει μεγαλη διαφορα,η ddr3 απο την gddr5 και το ξερεις πολυ καλα αυτο!;)

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-445M.35835.0.html

Για vantage κοιτα κυριος εκει που γραφει μονο για gpu!

Τωρα σε παιχνιδια η διαφορα κυμενεται αναλογα απο το παιχνιδι και το notebookcheck,δεν ειναι τοσο ακριβες σ'αυτα!

Φυσικα οι επιδοσεις και οι θερμοκρασιες μιας καρτας,εξαρτατωντε αρκετα, απο το λαπτοπ που τη φοραει!

Παρα τα χαρακτηρηστικα του,αν το envy δε μπορει να κρατησει τις θερμοκρασιες του cpu&gpu σε χαμηλα επιπεδα,τοτε δε κανει για gaming.

Επισεις ισχυει και για πολλα αλλα λαπτοπ που προτιναμε κατα καιρους,μονο με βαση τα χαρακτηρηστικα και ξεχνοντας το θεμα,αν το ιδιο το λαπτοπ και η κατασκευη του,ειναι ετοιμο ή οχι, για μια τετοια θερμοβορα ενασχοληση,οπως το gaming!

Δημοσ.

Εχει μεγαλη διαφορα,η ddr3 απο την gddr5 και το ξερεις πολυ καλα αυτο!;)

;)

Παρα τα χαρακτηρηστικα του,αν το envy δε μπορει να κρατησει τις θερμοκρασιες του cpu&gpu σε χαμηλα επιπεδα,τοτε δε κανει για gaming.

Επισεις ισχυει και για πολλα αλλα λαπτοπ που προτιναμε κατα καιρους,μονο με βαση τα χαρακτηρηστικα και ξεχνοντας το θεμα,αν το ιδιο το λαπτοπ και η κατασκευη του,ειναι ετοιμο ή οχι, για μια τετοια θερμοβορα ενασχοληση,οπως το gaming!

Συμφωνω. Αρα ελπιζω να συμφωνεις και εσυ , οτι αναμεσα στις mid-range 5650/5730/425 + i5 υλοποιησεις των 800-1000Ε και των high-range 5870/460 +i7 των 1600-1800Ε , ΔΕΝ υπαρχει σημερα καποια επιλογη στην Ελλαδα που να αξιζει.

Η μονη επιλογη θα ηταν αν φερει καποιο καταστημα π.χ. πλαισιο καποιο barebone που να βασιζεται σε κατασκευαστη τυπου clevo (οπως κανει δλδ) με την 460 +i7 και τιμη το πολυ μεχρι 1400E. Μαλιστα τους εχω στειλει και email ρωτωντας τους. Θα δειξει...

Δημοσ.

;)

Συμφωνω. Αρα ελπιζω να συμφωνεις και εσυ , οτι αναμεσα στις mid-range 5650/5730/425 + i5 υλοποιησεις των 800-1000Ε και των high-range 5870/460 +i7 των 1600-1800Ε , ΔΕΝ υπαρχει σημερα καποια επιλογη στην Ελλαδα που να αξιζει.

Η μονη επιλογη θα ηταν αν φερει καποιο καταστημα π.χ. πλαισιο καποιο barebone που να βασιζεται σε κατασκευαστη τυπου clevo (οπως κανει δλδ) με την 460 +i7 και τιμη το πολυ μεχρι 1400E. Μαλιστα τους εχω στειλει και email ρωτωντας τους. Θα δειξει...

Αυτο ειναι αληθεια!

Και η gt 445 πιο πολυ για high-range,την βλεπω(εγω προσωπικα),με βαση τις επιδοσεις της.

Τωρα για turbo-x,αν αναφερεσαι γι'αυτα,εξαρτατε ποσο τα εμπιστευεσαι και ποσο καλα θα σου βγουνε!Εγω δεν εχω εμπειρια μ'αυτα και δε μπορω,ουτε θελω να τα κρινω!

Δημοσ.

Τωρα για turbo-x,αν αναφερεσαι γι'αυτα,εξαρτατε ποσο τα εμπιστευεσαι και ποσο καλα θα σου βγουνε!Εγω δεν εχω εμπειρια μ'αυτα και δε μπορω,ουτε θελω να τα κρινω!

Κοιτα την υπογραφη μου ;)

Δημοσ.

Το ξερω!;)

Και απ'οτι καταλαβα,εισαι και πολυ ευχαριστημενος,μ'αυτο! :D

ειναι να μην σου τυχει.

παντως ενας γνωστος μου που δουλευει στο Πλαισιο μου εχει αναφερει πως ''ολως τυχαιως''

εχουν συνεχεια στα service πολλα turbox..

Δημοσ.

εχουν συνεχεια στα service πολλα turbox..

Τι αλλο θα εχουν? Innovator ή multirama??? :P Αφου αυτα πουλανε. Τεσπα ειμαστε λιγο εκτος θεματος...

Δημοσ.

Τι αλλο θα εχουν? Innovator ή multirama??? :P Αφου αυτα πουλανε. Τεσπα ειμαστε λιγο εκτος θεματος...

καλα ναι εινα ενα θεμα αυτο. :P

Οτι βγαινουν πολλα προβληματικα ηθελα να πω με λιγα λογια.

αλλα εδω σταματω να γραφω γιατι οπως ειπες και εσυ ειμαστε εκτος θεματος! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...