Προς το περιεχόμενο

HP Envy 17-1050ea

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον ινσομνιακ απο πάνω.. Και προσθέτω οτι άν είχα 2000 ευρώ να δώσω για λάπτοπ αυτο που θα έκανα ήταν να πάρω ένα για απλή καθημερινή χρήση με 600 ευρώ και με τα άλλα 1400 θα έστηνα ένα τούμπανο σύστημα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Link

Όπως βλέπεις και στο review έχει πρόβλημα θερμοκρασίας...

Τελειως ακυρο το review. To μονο που λεει: "We found this machine ran extremely hot. Think twice before setting this bad boy down on your lap, because you might find it melts your luxurious smoking jacket to your legs. On the other hand, we never found it noisy, and the fan was quiet indeed (which might explain the machine's mercury-raising heat levels)."

Και στον φορητο της υπογραφης μου , η καρτα φτανει στους 80+ C ,αλλά 2 χρονια τωρα δεν εχω κανεα προβλημα. Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλη αγορα? Εχουμε κανενα link που να λεει οτι φτανει τους 90+ C ? Ε τοτε ναι εκει θα πουμε οτι εχει προβλημα.

Δημοσ.

Τελειως ακυρο το review. To μονο που λεει: "We found this machine ran extremely hot. Think twice before setting this bad boy down on your lap, because you might find it melts your luxurious smoking jacket to your legs. On the other hand, we never found it noisy, and the fan was quiet indeed (which might explain the machine's mercury-raising heat levels)."

Και στον φορητο της υπογραφης μου , η καρτα φτανει στους 80+ C ,αλλά 2 χρονια τωρα δεν εχω κανεα προβλημα. Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλη αγορα? Εχουμε κανενα link που να λεει οτι φτανει τους 90+ C ? Ε τοτε ναι εκει θα πουμε οτι εχει προβλημα.

Μην ξεχνάς οτι το θέλει για gaming.. Και δεν νομίζω να πάρει τέτοιο λάπτοπ για να πάιζει ελαφριά παιχνιδια.. Δεν είπα οτι δεν είναι καλή αγορά απλά σκέψου μετά απο κάποιο διάστημα που θα έχει μαζέψει και σκόνες τι θα γίνεται μέσα στο case.. i7 και HD 5850 σε full load και με σκόνες..

Δημοσ.

άν είχα 2000 ευρώ να δώσω για λάπτοπ αυτο που θα έκανα ήταν να πάρω ένα για απλή καθημερινή χρήση με 600 ευρώ και με τα άλλα 1400 θα έστηνα ένα τούμπανο σύστημα.

Αυτη ειναι πραγματι η καλυτερη λυση. ΑΛΛΑ επειδη ο φιλος ρωταει για τον HP και λεει για gaming laptop προσωπικα προτεινω τα εξης:

1. Αγορα ενος επωνυμου φορητου με συνδιασμο i5 και 5650/425/5730 με τιμη γυρω στα 800-1000Ε (αναλογα με τα χαρακτηριστικα).

2. Αν παμε σε κατι καλυτερο τοτε παμε στην περιοχη των 1600-1800Ε που κοιταμε σε επιλογες με i7QX και 5870/460.

3. Στο ευρος 1000-1600Ε κατα την γνωμη μου τουλαχιστον δεν υπαρχει ΣΗΜΕΡΑ καποια καλη επιλογη στην ΕΛΛΑΔΑ. Η 5850 δυστυχως δεν ειναι κ τοσο δυνατη τελικα.

Για αυτο και θα περιμενα να ερθει κατι με επιδοσεις Nvidia 445 και τιμη 1200 μεχρι 1400Ε.

Μην ξεχνάς οτι το θέλει για gaming.. Και δεν νομίζω να πάρει τέτοιο λάπτοπ για να πάιζει ελαφριά παιχνιδια.. Δεν είπα οτι δεν είναι καλή αγορά απλά σκέψου μετά απο κάποιο διάστημα που θα έχει μαζέψει και σκόνες τι θα γίνεται μέσα στο case.. i7 και HD 5850 σε full load και με σκόνες..

Εχουμε καποιο λινκ με πραγματικα τεστ σε πραγματικες συνθηκες και αναλυτικα αποτελεσματα?

edit. Λοιπον , οριστε ενα review : http://forum.notebookreview.com/6376511-post1913.html και εδω απο αλλον χρηστη : http://forum.notebookreview.com/6385578-post2027.html

O envy εχει οντως θεμα θερμικης συμπεριφορας. Βλεπουμε σχεδον και 97 C. Αρα Αυγουστο στην Ελλαδα θα εχει προβλημα.

Δημοσ.

εγω την εχω φτασει στους 120 βαθμους για 10 ωρες και δεν ελεγε να καει η ατιμη! :P

Αυτη ειναι πραγματι η καλυτερη λυση. ΑΛΛΑ επειδη ο φιλος ρωταει για τον HP και λεει για gaming laptop προσωπικα προτεινω τα εξης:

1. Αγορα ενος επωνυμου φορητου με συνδιασμο i5 και 5650/425/5730 με τιμη γυρω στα 800-1000Ε (αναλογα με τα χαρακτηριστικα).

2. Αν παμε σε κατι καλυτερο τοτε παμε στην περιοχη των 1600-1800Ε που κοιταμε σε επιλογες με i7QX και 5870/460.

3. Στο ευρος 1000-1600Ε κατα την γνωμη μου τουλαχιστον δεν υπαρχει ΣΗΜΕΡΑ καποια καλη επιλογη στην ΕΛΛΑΔΑ. Η 5850 δυστυχως δεν ειναι κ τοσο δυνατη τελικα.

Για αυτο και θα περιμενα να ερθει κατι με επιδοσεις Nvidia 445 και τιμη 1200 μεχρι 1400Ε.

Εχουμε καποιο λινκ με πραγματικα τεστ σε πραγματικες συνθηκες και αναλυτικα αποτελεσματα?

edit. Λοιπον , οριστε ενα review : http://forum.notebookreview.com/6376511-post1913.html και εδω απο αλλον χρηστη : http://forum.notebookreview.com/6385578-post2027.html

O envy εχει οντως θεμα θερμικης συμπεριφορας. Βλεπουμε σχεδον και 97 C. Αρα Αυγουστο στην Ελλαδα θα εχει προβλημα.

Μην ξεχνας οτι ''κρυο δεν κανει στην Ελλαδα,κρυο δεν εκανε ποτε!'' :P

Αυγουστο -λογικα- θα φτανει ευκολα 110 βαθμους..

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι ''κρυο δεν κανει στην Ελλαδα,κρυο δεν εκανε ποτε!''

Θα ψήνει και μπριζόλα τον Αύγουστο και τον χειμώνα θα είναι καλό για θερμοφόρα !! :blink:

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι ''κρυο δεν κανει στην Ελλαδα,κρυο δεν εκανε ποτε!''

Θα ψήνει και μπριζόλα τον Αύγουστο και τον χειμώνα θα είναι καλό για θερμοφόρα !! :blink:

3 σε 1 δηλαδη.

Και τρως, και ζεσταινεσαι και ..παιζεις και κανενα παιχνιδακι σε συνδυασμο ή οχι με τα προαναφερθεντα. :P

Δημοσ.

εγω την εχω φτασει στους 120 βαθμους για 10 ωρες και δεν ελεγε να καει η ατιμη! :P

Αποκλειεται. Στους 105C οι καρτες κανουν throttling , δηλαδη κοβουν συχνοτητα για αυτοπροστασια.

Τεσπα για να μην βγαινουμε εκτος θεματος, ο Envy δειχνει ως μη καλη επιλογη.

Δημοσ.

Αποκλειεται. Στους 105C οι καρτες κανουν throttling , δηλαδη κοβουν συχνοτητα για αυτοπροστασια.

και ομως..

ειχα καλυψει τους αεραγωγους του λαπτοπ με μαλλινη κουβερτα..

παραλληλα ετρεχα pro11,nba 2k11 και black ops απο παιχνιδια.

και απο ταινιες 2 bluray των 10 και 12 gb αντιστοιχα.

και ''πιεζα'' την καρτα με το furmark επι 3 ωρες περιπου.

Βεβαια δεν κουνιοταν τιποτα και ολο το λαπτοπ ειχε κολλησει αλλα αυτο ελειπε να μην κολλαγε κιολας!

και δεν ελεγε να καει το διαολεμενο!

...και συνεχιζουμε στην κανονικη μας ροη μετα απο το offtopic μου. :P

Δημοσ.

και ομως..

ειχα καλυψει τους αεραγωγους του λαπτοπ με μαλλινη κουβερτα..

παραλληλα ετρεχα pro11,nba 2k11 και black ops απο παιχνιδια.

και απο ταινιες 2 bluray των 10 και 12 gb αντιστοιχα.

και ''πιεζα'' την καρτα με το furmark επι 3 ωρες περιπου.

Βεβαια δεν κουνιοταν τιποτα και ολο το λαπτοπ ειχε κολλησει αλλα αυτο ελειπε να μην κολλαγε κιολας!

και δεν ελεγε να καει το διαολεμενο!

...και συνεχιζουμε στην κανονικη μας ροη μετα απο το offtopic μου. :P

Xristofore ποιο laptop εχεις?

Δημοσ.

Μια μικρη διευκρινηση/διορθωση,εχουν ηδη βγει τα benchmarks,για την gt 445m και απ'οτι φενεται η 5850 της ριχνει 15% στο vantage και 20%+ στο gaming!

και οπως επισης,δε υπαρχει λαπτοπ στην Ελλαδα στα 1800ευρο με ι7-920QX ή i7-940QX!

Συνεχιστε!

Δημοσ.

Μια μικρη διευκρινηση/διορθωση,εχουν ηδη βγει τα benchmarks,για την gt 445m και απ'οτι φενεται η 5850 της ριχνει 15% στο vantage και 20%+ στο gaming!

Εχεις καποιο link? Εδω: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook.42921.0.html , βλεπουμε οτι ειναι αναποδα (δλδ η 445 μπροστα στα παιχνιδια). Βεβαια συγκρινει με την 5850 dd3 , ενω το Envy φοραει την GDDR5.

και οπως επισης,δε υπαρχει λαπτοπ στην Ελλαδα στα 1800ευρο με ι7-920QX ή i7-940QX!

Ποιος ειπε για QX? Οκ, τωρα το ειδα, οταν ειπα "i7QX " , εννουσα τους διαφορους i7-κατι (δλδ i7-740QM , i7-840QM), πχ σαν αυτον :http://www.skroutz.gr/s/291839/Asus-G73JW-TZ142V.html

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

Διπλο ποστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...