Προς το περιεχόμενο

προβλημα quicktime player

Andy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα το quicktime player Και δν μου παιζει τις ταινιες βρε παιδια...και εψαξα για codecs αλλα δν βρηκα..τι λετε να φταιει?

επισης μια ασχετη απορια ειναι γιατι δν μπορω να βαλω ταινιες στο itunes(τις εχω κανονικα στο πισι αλλα οταν παω να τν κανω drag and drop σε μια Library του itunes απλα δν το βαζει)

ΑΝΥ IDEAS? :unsure:

Δημοσ.

εβαλα το quicktime player Και δν μου παιζει τις ταινιες βρε παιδια...και εψαξα για codecs αλλα δν βρηκα..τι λετε να φταιει?

επισης μια ασχετη απορια ειναι γιατι δν μπορω να βαλω ταινιες στο itunes(τις εχω κανονικα στο πισι αλλα οταν παω να τν κανω drag and drop σε μια Library του itunes απλα δν το βαζει)

ΑΝΥ IDEAS? :unsure:

Για δες εδώ codecs για το Quicktime.

Για το iTunes δεν το γνωρίζω, αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα πιστεύω ότι θέλουν μετατροπή σε μορφή mp4. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, δοκίμασε το πάντως.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς άλλο media olayer..?

Έχει δίκιο ο filip123go. Υπάρχουν χιλιάδες φορές καλύτερα προγράμμα από το Quicktime οπως το VLC το Media Player Classic Cinema, και το KMPlayer.

Αναγκαίο κακό είναι το Quicktime αλλίως δεν εγκαθίστανται τα iTunes και δεν λειτουργούν χωρίς αυτό. Δοκίμασε ένα από τα παραπάνω.

Δημοσ.

Για δες εδώ codecs για το Quicktime.

Για το iTunes δεν το γνωρίζω, αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα πιστεύω ότι θέλουν μετατροπή σε μορφή mp4. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, δοκίμασε το πάντως.

Έχει δίκιο ο filip123go. Υπάρχουν χιλλιάδες φορές καλύτερα προγράμμα από το Quicktime οπως το VLC το Media Player Classic Cinema, και το KMPlayer.

Αναγκαίο κακό είναι το Quicktime αλλίως δεν εγκαθίστανται τα iTunes και δεν λειτουργούν χωρίς αυτό. Δοκίμασε ένα από τα παραπάνω.

επειδη θα παρω Iphone kai θελω να το μαθω ρωταω!ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! :D

τα κατεβασα αυτα που μου ειπες αλλα πρεπει να τα κανω αντιγραφη καπου???

Δημοσ.

Ποιόν driver κατέβασες;

Αν είναι .exe κάνεις εγκατάσταση απλά.

Αν είναι συμπίεσμένο αρχείο όπως το Xvid αποσυμπίεση και μεταφορά στον φάκελο libraries του Quictime στα Program Files

Δημοσ.

Ποιόν driver κατέβασες;

Αν είναι .exe κάνει εγκατάσταση απλά.

Αν είναι συμπίεσμένο αρχείο όπως το Xvid αποσυμπίεση και μεταφορά στον φάκελο libraries του Quictime στα Program Files

ta codecs που μου ειπες εσυ..αλλα δν εχει φακελο libraries στο quicktime..αν θες στειλε μου με πμ το μσν σου να τα πουμε απο εκει και να με βοηθησεις εαν μπορεις..

Δημοσ.

Καλό είναι να αναλύσουμε το πρόβλημα μέσα στο forum (όσο κουραστικό και χρονοβόρο μπορεί να φαίνεται) ώστε όποιοι στο μέλλον που θα έχουν παρόμιο πρόβλημα να μπορύν να βρούν λύση, μέσα από το δικό σου θέμα.

Κάνω εγκατάσταση το Quicktime να το δω και από "κοντά".

Δημοσ.

Andrew14 μήπως ο υπολογιστής σου είναι mac;

οχι!!θα το ειχα υποψιαστει φανταζομαι!

Δημοσ.

Λοιπόν οι codecs για Windows είναι σε αρχεία με κατάληξη .exe, απλή κλασσική εφαρμογή που γίνεται εγκατάσταση.

Τα συμπιεσμένα αρχεία όπως του codec Xvid είναι μόνο για Mac (γι΄αυτό είναι και dmg) και μεταφέρονται στο φάκελο Library/Quicktime (Mac).

Για το iPhone δεν αναφέρει τίποτα, μάλλον δεν θα χρειαζονται γιατί η εισαγωγή και η αναπαραγωγή των βίντεο θέλουν μετατροπή αρχικά από αποιαδήποτε μορφή σπ' αυτή που είναι σε αυτή του iPhone (mp4). Αν κατεβάζεις από YouTube λχ σε mp4 μορφή να είναι.

Ο πιο συμαντικός condec είναι ο πρώτος o DivX.

Nothing more.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...