Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία επεξεργασίας ποστ.

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να επεξεργαστώ τη λίστα στο πρώτο ποστ στο τοπικ που έχω ανοίξει εδώ και λίγους μήνες.

Δυστυχώς παρατηρώ ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Τι μπορώ να κάνω; Κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω μετά από 7 μέρες δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή στο ποστ σου. Ρώτα κάποιον Mod καλύτερα

Δημοσ.

Οχ δηλαδή θα πρέπει να ποστάρω ξανά και ξανά αυτή τη λίστα με τις αλλαγές που μου προτείνονται!!!

Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιο Μοd ευχαριστώ Karmen1983

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυνατότητα επεξεργασίας ενός μηνύματος υπάρχει για 10.000 λεπτά (κάτι λιγότερο από μία ημερολογιακή εβδομάδα).

Δημοσ.

Snoob ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Μου προτείνεις δηλαδή να ποστάρω τη λίστα (στο παραπάνω τοπικ) ξανά και ξανά; (Δεν γνωρίζω εάν έχω άλλη επιλογή)

Μήπως έτσι θα είναι δυσανάγνωστο;

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, μόνο εκεί υπάρχει πρόβλημα. Για τέτοιες περιπτώσεις, επικοινωνείτε με τον αρμόδιο moderator, γνωστοποιώντας του την προσθήκη που επιθυμείτε να γίνει.

Δημοσ.

Άλλο ένα χαζό παράδειγμα που μου έρχεται, είναι το να θέλει κάποιος να ξηλώσει την φωτό του από κάποιο thread που την ανέβασε (βέβαια και αυτό μάλλον λύνεται με ένα report λογικά).

Πάντως η προσθαφαίρεση πληροφοριών στα sticky ίσως είναι λίγο πονοκέφαλος και για τον χρήστη και για τον mod.

Φαντάσου μία επικοινωνία με κάνα λίγο περίεργο (σαν εμένα καλή ώρα) που θα έχει μέσα ατάκες τύπου "βάλε αυτή την φωτό εκεί - αα, για να δω, όχι όχι δε μ'αρέσει, βάλε αυτή center να δω πως είναι, όχι όχι, βάλτη στην άκρη τελικά και το από κάτω bold, ή μάλλον όχι bold, απλά με μεγαλύτερη γραμμ[..]"

:wacko:

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, liopyr. Ούτε τα stickies (pinned topics, για να μιλάμε και τη lingo του νέου μας forum software :P) είναι τόσα πολλά ούτε φυσικά θα γίνονται αποδεκτά αιτήματα για προσθήκες από άλλα μέλη πλην του topic starter.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, μόνο εκεί υπάρχει πρόβλημα. Για τέτοιες περιπτώσεις, επικοινωνείτε με τον αρμόδιο moderator, γνωστοποιώντας του την προσθήκη που επιθυμείτε να γίνει.

Προσωπικά και μόνο για το παραπάνω θέμα (αρχικό ποστ) δεν κρίνω ότι το πρόβλημα είναι μόνο στα μόνιμα τοπικς.

Παρόλα αυτά δεν είμαι αυτός που θέτει τους κανόνες στο insomnia.

Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δεν επιτρέπεται η επεξεργασία πέρα των 7 ημερών.

_____________________________________________________________________________________

Δηλαδή να ενοχλώ τον paredwse με pm ή με γενικό μήνυμα; (ποιο είναι το πρέπον; )

Σε pm που έστειλα εχτές δεν είχα κάποια απόκριση, κατανοητό όμως γιατί πριν το pm έκανα αυτό το ερώτημα στο τρέχων τοπικ.

Ευχαριστώ και συγνώμη εάν δεν καταλαβαίνω κάτι καλά με τη πρώτη.

ps: που πήγε ο Al Bundy; :rolleyes:

Δημοσ.

Προσωπικά και μόνο για το παραπάνω θέμα (αρχικό ποστ) δεν κρίνω ότι το πρόβλημα είναι μόνο στα μόνιμα τοπικς.

Μην ανησυχείς και μην κολλάς στη σημειολογία! Δεν το αποκλείω το θέμα σου από τη διαδικασία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το συγκεκριμένο θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα pinned. Αλήθεια, ζήτησες από τον moderator της ενότητας να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει, ακόμη και τώρα; Αν υπάρχει πρόβλημα χωροταξίας, στο Video & Audio είχα κάνει ένα κόλπο με ένα pinned θέμα που περιέχει λίστα με ενδιαφέροντα θέματα.

Δηλαδή να ενοχλώ τον paredwse με pm ή με γενικό μήνυμα; (ποιο είναι το πρέπον; )

Ναι, με p.m., όπως είπα και πιο πάνω.

Σε pm που έστειλα εχτές δεν είχα κάποια απόκριση, κατανοητό όμως γιατί πριν το pm έκανα αυτό το ερώτημα στο τρέχων τοπικ.

Εμ, τα μπέρδεψες κι εσύ τα πράγματα, τί να σου απαντήσω τώρα; Οτι ενδέχεται να μη συνδέθηκε ακόμη στο φόρουμ και να κάνεις λίγη υπομονή; Μπορεί όντως να είδε το topic αυτό και να προσπέρασε το μήνυμά σου, θεωρώντας ότι καλύφθηκες από τις εδώ απαντήσεις. Ξαναστείλε, τί να σου πω!

ps: που πήγε ο Al Bundy; :rolleyes:

Τον έβγαλα στη σύνταξη! :P

Δημοσ.

Οκ θα περιμένω μήπως έχω απάντηση.

Δεν ζήτησα ποτέ να γίνει "pinned" αφού δεν γνωρίζω εάν είναι τόσο δημοφιλές.

Παρόλα αυτά υπάρχει συμμετοχή με απόψεις μελών του insomnia, περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν στην αρχή.

Ανανεώνοντας έτσι αρκετά συχνά την λίστα που ουσιαστικά όλοι μαζί φτιάχνουμε.

Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

Να επισημάνω ότι Δεν μου απάντησες σε σημαντική ερώτηση...

Που πήγε ο All Bundy;

Δημοσ.

εμ για αυτό το λένε spoiler. αν δε το ανοίξεις ,δε θα δεις τι έχει μέσα

:P κοίτα ξανά το τελευταίο post του parsifal

Το μπέρδεψα με την υπογραφή του ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Τι κάνει η απουσία ύπνου και οι πολλές ώρες δουλειάς. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...